JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
7360
View
112
Reply

Makin Kacak, Sharnaaz Ahmad Didakwa Buat Muka?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2018 10:43 AM | Show all posts |Read mode



Belum habis isu Sherry Ibrahim yang dituduh membuat pembedahan plastik, kini timbul pula dakwaan segelintir netizen bahawa pelakon berkaraktor, Sharnaz Ahmad turut melakukan sesuatu terhadap wajahnya.


Ini kerana penampilan Sharnaz tampak lebih muda berbanding dahulu. Tidak hanya penampilannya dikritik, Sharnaz juga dikatakan tidak lagi laku kerana asyik mempromosikan produk kurus berbanding berlakon.




Kredit foto:


Kredit foto: IG





Kelibat Sharnaz yang tampak awet muda tersebut boleh dilihat di majlis Anugerah Skrin dan juga sejak beberapa bulan ini membuatkan ada pengikutnya yang berasa pelik dengan perubahan tersebut.





Kredit foto: IG





Memang pedih kalau setiap komen diambil kira oleh setiap 'public figure'. Namun, boleh juga abaikan perkara tersebut kerana ia tidaklah sampai menjejaskan karier setiap anak seni.



Bagaimanapun, jika diihat pada penampilan baru hero drama Melayu ini, perubahan yang dikatakan sebenarnya mungkin disebabkan oleh penampilan yang Sharnaz tidak lagi berjambang serta mengubah gaya botak kepada berambut.



Jadi, tidak hairanlah jika pelakon tersebut tampil segar dan bermaya.


Kredit foto: IG




Menurut Sharnaz, produk pelangsingan ini lah yang berjaya mengurangkan berat badannya. Namun kejayaan tidak datang dengan mudah kerana perlu lebih berdisiplin. Malahan jika dilihat Sharnaz juga sibuk berlakon dan produk dramanya boleh dilihat di kaca televisyen. Jadi, adalah tidak relevan mengatakan perubahan wajahnya adalah kerana 'cucuk' sedangkan yang sebenarnya adalah mengubah gaya rambut dan penampilan.




Kredit foto: IG



Disebabkan ada segelintir artis yang membuat perubahan pada wajahnya, janganlah pula pukul rata pada semua artis. Lagi pula artis perlu sentiasa menjaga penampilan supaya kekal relevan dalam industri hiburan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:49 AM | Show all posts
takde la hensem tara mana
netizen ponnn
tp Shanazz awal2 belakon dlm Dottie mmg good looking
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kacak langsung nampak sembab ada ls
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 7-12-2018 10:50 AM
Tak kacak langsung nampak sembab ada ls

Agree. Tang mana kacak? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Water retention. Eat more veggies please
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcmtu je muka dia... cuma kulit je mcm cerah ckit...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kachack la sangat... kembang jua
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:02 AM | Show all posts
aduhaii.. taste kelaut betul nitizeng ni yee....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:07 AM | Show all posts
biasa ja....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:09 AM | Show all posts
netizen pun.. he's ageing je laa...
nampak dah aura bapak budak disitu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm sama je...cuma muka dia berisi...n muka dia mcm muka. Wife dia je...haha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:21 AM | Show all posts

tak salah buat muka
serupa aja dgn make up

bezanya
satu kekal (jimat masa) & satu sementara (bazir masa)
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm paki jual tudung dkt masjid india je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya awal2 he jadi retis lagi handsome..tu lah, boyak lagiii..muka handsome pon boleh hilang bila makan xjaga..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
masa couple ngn shilalat mmg ku akui dia hensem...skrg dh kepam sealiran dgn perubahan masa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 11:59 AM | Show all posts
Adoi..Gambar yg kat ASK tu, snap dari sisi tepi, dah mcm Gurmit Singh aka Phua Chu Kang aku tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 12:00 PM | Show all posts
cam busuk je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 12:03 PM | Show all posts
helok, tak kepam mcm dulu, agaknya sebab dah kurus sikit, dah mcm nak balik ke zaman time dia dgn shilalat dulu, tapi jgn makin helok wife lg kurung dlm rumah dahlah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 12:29 PM | Show all posts
sembabbbbb jer aku tengok...celah mana yg awet mudanyer
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 12:41 PM | Show all posts
nmpk gundut
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 12:43 PM | Show all posts
Makin kacak??
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke memang orang cakap lelaki makin tua makin hensem?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:12 PM | Show all posts
kaseh80 replied at 7-12-2018 10:50 AM
Tak kacak langsung nampak sembab ada ls

aahh,,nampak muka dia makin kembang..maybe seronok jaga anak kot..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:13 PM | Show all posts
sharnaaz dulu hensem waktu mula2x dlm industri..
muka baik2x jah.. skrg ni  boleh hurmmmm jela..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nmpk iras nabila bini dia shahnaz ni.. kalu tak busuk je tgk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list