JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
21390
View
879
Reply

Anak-anak kami jadi mangsa. Keji, jijik!" - Rita bengang ada pihak cuba lagakan hubungan baik dengan Aidil

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2018 09:25 AM | Show all posts |Read mode







PELAKON Rita Rudaini mendedahkan ada sesetengah pihak yang tidak senang melihat hubungan baiknya dengan bekas suaminya, Aidil Zafuan.

Rita, 42, berkata pihak berkenaan seolah-olah cuba melaga-lagakan dirinya dan pemain bola sepak negara itu hingga menyebabkan anak-anaknya yang menjadi mangsa.

"Ada manusia yang tidak senang dan goyang kalau kami berbaik. Walaupun demi anak-anak. Gigihlah cuba nak lagakan kami.

ARTIKEL BERKAITAN: Anak mahu bapa baru, minta Rita Rudaini cari pemain bola sepak

ARTIKEL BERKAITAN: Kerana Aku Seorang Perempuan dedah rahsia Rita nikah di gudang beras

image: https://www.mstar.com.my/spotlig ... b8286fd3.ashx?la=en

Rita dedah ada pihak tidak senang melihat dia dan Aidil berbaik semula.

"Anak-anak kami jadi mangsa. KEJI dan JIJIK. AIDIL dan RITA ni jangan bagi dekat, jangan bagi baik.

"Kenapa ek? Adakah kalau kami dekat dan berbaik, kami jadi seperti lagu Stacy 'Bergabung Meletop'?," katanya.

Rita membuat pendedahan itu menerusi laman Instagram miliknya dan mendapat perhatian netizen yang rata-ratanya bersyukur hubungan dia dan Aidil sudah pulih.

Dalam pada itu, aktres ini memberitahu dia tidak kisah sekiranya pihak berkenaan cuba merancang sesuatu untuk memutuskan hubungan baik antara dia dan bapa kepada anak-anaknya itu.

Bagi Rita, dia percaya satu hari nanti Allah akan menunjukkan perkara yang benar kepada Aidil.

image: https://www.mstar.com.my/spotlig ... fc5121b7.ashx?la=en

Anak-anak dibawah jagaan Rita.

"Rancanglah macam mana pun, buatlah macam mana pun. Biarpun beribu tahun, sistur (kakak) okey ja.

"Sebab sistur percaya, satu hari nanti, TUHAN akan bisikkan hanya BENAR pada Daddy Ryanjuna," ujarnya.

Rita atau nama sebenarnya Rita Rudaini Mokhtar dan Aidil berkahwin pada 2008, namun bercerai pada September 2013.

Pasangan itu dikurniakan dua anak lelaki iaitu Airit Rayyan Rizqin, 9, dan Airit Qaqa Arjuna, 7, yang kini di bawah jagaan Rita.

Baca lebih lanjut di https://www.mstar.com.my/spotlig ... UBBScgCbsTYCjrhU.99
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:32 AM | Show all posts


perempuan ini tidak habis2 merentan bukan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:32 AM | Show all posts
serius aku rasa dia ni ada masalah mental
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh sudah Rita. Kalau kau diam, org tak tau kau bisu. Bising nya.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bole bayangkan susahnya deal dgn seorang manusia bernama rita rodani
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
@perembes @awex^return @matjerk  @tasha @Sugatae  makcik ni meroyan lagi dahhh

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:40 AM | Show all posts
diam2 sudah la kak oi..aidil  nak jumpa anak2 bagi jer..takyah kecoh2..biarlah sapa yg tak senang hati ke apa ke..wat rileks jer.. ni hang sendiri yg bising2 kat socmed.. simpan la royanan tu..sabar je banyak2..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:41 AM | Show all posts
Dia ni kena carik boyfriend la, like seriously.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:45 AM | Show all posts
move on je la acik rita

tak rugi pun ko bagi ex laki jumpa anak ko yang ber 2 tu ko jugak yang untung

masalahnya sekarang apahal ko nak kena ada sekali kalau edil nak jumpa anak dia ni yang aku tak paham.Kalau anak kecik masih menyusu tu aku voleh consider lagi



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
adoiiiii... moga moga rayyan dan airit besar sikit lari rumah daddy ye.. takut la duduk ngan mommy t nk kawen habis bini korg.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau akak jd zz pun x bg edel nk jumpa anak2 rita kalau syarat dia kena ade skali.like wth? Nk goda laki aku blk ke ape? Ke gatal burip?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:50 AM | Show all posts
fushimi replied at 7-12-2018 09:45 AM
move on je la acik rita

tak rugi pun ko bagi ex laki jumpa anak ko yang ber 2 tu ko jugak yang un ...

dah dia yg lapar susu aidil...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:51 AM | Show all posts
friedfishsoup replied at 7-12-2018 09:39 AM
@perembes @awex^return @matjerk  @tasha @Sugatae  makcik ni meroyan lagi dahhh

makin banyak bunyi ek pompuan ni...

aku tengok dia upload video dia bawak anak2 dia gi mamak pon aku dah boleh agak modus operandi dia... sekarang semua netizen dok kecam Aidil... maki Aidil.... dia pulak nampak mulia dan misali kepala hotak lah kan..

aku harap Aidil fokus pada game.. abaikan je semua caci maki tu.. lepas game sila fight habis2an untuk dapat hak lawatan dan bermalam dengan anak2

kita tengok permainan garita lepas ni
(mana mau lari)
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:51 AM | Show all posts
so bulan ni asek up citer RR je, apahal...

berlakon x da yg baru ke.. bosan la betina ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:54 AM | Show all posts
kawahapi replied at 7-12-2018 09:41 AM
Dia ni kena carik boyfriend la, like seriously.

takder orang nak kat dia... dia ni buat penyedap jer... buat bini tak layak
habis hal dalam spenda pon dia jual


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:55 AM | Show all posts
manehnya replied at 7-12-2018 09:51 AM
so bulan ni asek up citer RR je, apahal...

berlakon x da yg baru ke.. bosan la betina ni

takder... dah tua.. layak jadi watak makcik2 atau mak lampir je
watak terbaru jadi sajat pon boleh

tapi dia tanak

dia feeling dia cantik jelita muda remaja

sakai
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 7-12-2018 09:51 AM
so bulan ni asek up citer RR je, apahal...

berlakon x da yg baru ke.. bosan la betina ni

Selagi x abih aff suzuki ni, xkan abih drama sheol. Hero rimau malaya tu laki dia kekdahnya. Tumpang glamer tp guna anak. Rita, duda2 hang yg remarrief sume bahagia hidup tnpa hang. Mcm bhgia amat dorang dpt lari dr cengkaman hang
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak bunyi plk ko rita...untung2 aidil consider nk jumpa ank2 tgk2 nt x jadi ko jugak yg maluuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:07 AM | Show all posts
Aku pula yang JIJIK dengan ko ni Rota oi!
Sesudah la tu meroyan merempan oi!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde sesapa yg laga2 kan. Hang snirik yg kecohkan plus the moron karatz
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:11 AM | Show all posts
rosevelvet replied at 7-12-2018 09:57 AM
Selagi x abih aff suzuki ni, xkan abih drama sheol. Hero rimau malaya tu laki dia kekdahnya. Tumpa ...

itu yg buat aku geram tu, time piala aff ni la dia nk tunjuk meroyan dia,

x bleh ka biaq edelt u setel dulu hal negara?

kira gatai poen dia ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dia meroyan kat ig dia biar dialah
bg dia limelight dia mmg suka
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:14 AM | Show all posts
nak tuju ke zarema le tewww
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 7-12-2018 10:12 AM
dia meroyan kat ig dia biar dialah
bg dia limelight dia mmg suka

X kesah kalau dia lapar publisiti tp jgn duk kutuk org. Perasan org jeles kt dia. Whoareyus?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2018 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Makcik rita ni tak baca forum ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047765s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list