Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15381
View
456
Reply

Thread Luahan [V-10] - STRICT REMINDER NO QUOTE & REPLY

[Copy link]

Author: cmf_blingblings    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-7-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Grop tu ok.Tapi ramai sangat share resit panjang..ntah apa dibeli sampai beratus tu..masing2 dok tayang resit panjang..bangga kot
Nasib la aku beli barang yang perlu je..malas nak berbungkus2 beli brg eco sampai berpuluh plastik
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bekas kerani je pun..
Dah tak keje situ kan
Atas keperluan apa nak wassap suami ku
Tapi tulah kalau sorang tak layan takdenya sampai nak wassap panjang2 mcm tu
*Noying*
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by lis_miranda at 17-7-2019 06:53 PM

Aik dia terasa ke....Terus padam story dia.hmm tulah lain kali share kat grop family mil ko je dh la..Nak jugak menunjuk kat org.terus adik aku bagitau kat grop family yang voucher tu kongsi2 untuk semua...Dia pun tak cakap apa2..kot ye pun bagitau la aku,jadi taklah aku pikir lain..haihh tersilap percaturan la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Faham pun bahasa
Baru sikit je tu ai bahasakan
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 11:30 AM | Show all posts
tak tau nak rasa apa.semua macam ambil kesempatan.i wish i can say no.walaupun org cakap alah senang je keja dia bagi tu..kalau senang then buat sendiri.

sekrang ni mood keja ke laut betul.macam2 dalam fikiran.macam2 rasa.badan asyik fikir nak rehat,tapi masih banyak urusan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 12:58 PM | Show all posts
annoying sgt bl dpt partner  yg cam hamjadah... bl tang dia kemain lg menggedik tapi bl tang aku eh nak buat muka nak merepot bagai.. sakai sgt perangai...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-7-2019 01:25 PM | Show all posts
Gelap balik dah...kelmarin ja panas li-lit pastu nak ribut balik...kesian org yg anak-anak kecil, yg bumbung terbang entah ke mana.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku selalu jd org pertama wish birthday dlm grp famili..mak ayah dan adik beradik..dorang akan copy paste je wish aku
5 birthday dah aku wish..arini birthday aku tp smpai kul 5 ptg sorang pun x wish dlm group..ada pun tgh hari td adik aku.pendek dn ringkas..yg lain senyap je..masing2 duk post psl politik la,share itu ini lah.
Abg aku ada la post kt fb.kakak aku sekadar 'happy besday lah'..sedangkan time aku,siap aku wish dgn doa dn emoji2 love dan cake..
Ye..aku terasa.adik2 lain ada balas mesej dlm grp tp sepatah x sebut..hina sgt agaknya aku ni..siapa lah aku.x penting pun.cikgu je pun..bkn mcm dorang gaji 5 angka..biar lahhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 08:44 AM | Show all posts
Dari pagi sampai ke petang, meeting.
Aku ni plak sejenis tak suka meeting lelama, banyak kot keja lain yang nak ditatang.
Ni minggu depan tak masuk lagi tapi kepala otak dah penuh agenda nak buat itu nak buat ini.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ajak jumpa raya haji nanti,aikk masing2 hanya view je..Tak ada respon sorang pun
.hari tu 2 orang ok je..bila pm..Tapi bila aku bersuara kat grop masing2 pakat senyap..ok laa tak nak.sudahhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:54 AM | Show all posts
Hari ni hari jumaat esk sabtu cuti dah tapi aku rasa lemau penat ngantuk sekit pinggang semua ada....
Anak dah 2 mlm meragam tak leh tdo cz sakit. Jenis pesen selsema 3 4 hari attack kat telinga. Nanti telinga tu mula la meleleh keluar fluid.. kesian anakku moga cepat sembuh ya nak.

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:29 PM | Show all posts
Can't wait for our short vacation esok ...Tapi, sadly husband x ikut...

Tapi, ganti dengan my parents .. hahaha.. best jugak .. nak ajak abah cari durian kampong ni ...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 05:55 PM | Show all posts
Peliknya TM ni, fixed phone dah tak nak pasang. Semua nak kena apply Unifi. Single phone line tak available
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Asyik balik lambat..lepas muka mcm gampang  apa jenis ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Rentetan dr aku merajuk..aku left 2 group famili..mmg aku sentap abis..kakak aku tanya kenapa.aku diam x jawab.adik ppuan aku pun msej tanya kenapa..aku kata saje je.
Biar la..tunggu la dulu..bg hati sejuk dulu
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Maafkan n sabar je lah.  Itu lebih baik.  Semoga Allah mengampunkn dosa2 beliau.  

Iman boleh je dibeli atau dijual, boleh je dok yabedabedu kt tepian pantai... kalau Iman tu hanya tinggal nama saja dlm ic.  
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 09:41 AM | Show all posts
letih sangat2 ... masing2 tidur macam kene tembak ..

sedar2 je dah 6.30 am.. huhuhu rasa macam baru je baring pejam mata .. alih2 da pagi dah ..

Walaupun berat mata dan badan, ku gagahi juga ... husband keje malam, so aku la kene siapkan anak2 nak pi school ... now dah kat opis, tapi lemau sikit ...

kene amek momentum ... nasib baik papers semua dah oke ..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Pagi ni sakit kepala.. stress..
MIL dan PIL bergaduh sbb org ke3.. effect kt hubgn aku laki bini..
Kami dan BIL amik giliran jaga MIL smentara keadaan reda..
Dua2 SIL wat xreti.. sorang bg alasan xnk amik MIL.
Bukan ada anak lagi..
Yg sorang lagi siap pakej anta anak kt rumah kami sbb nk suh MiL jaga weekend baru ni sebab laki bini nk join sports..
Xfahamlah.. ni mak korang weiii.. aku ni menantu je.
Amikla tanggungjawab sama.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 06:11 PM | Show all posts
Bos dah mcm tak suka kat Nanny dia. Adoi pecah palalahhh. Sesuka hati nak ambik org dari online nak bayaq double sanggup tu. Nanny tu punya baguih, ngasuh, main, bela anak-anak dia, bagi makan, bagi mandi cukup lengkap napa dok bising sbb Nanny kurang bercakap. Patutmya bersyukurlah kurang bercakap dapat serupa mulut aku hmmmmmm mampoihlah berletiaq  habihhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru balik dr check up mata kt top vision. Last time pergi mmg teruk gila result nyaris2 buta. Pastu buat blood test rupanya ANA +ve terus refer pakar kt govt. Rabu ni tggu result blood test govt plak...pastu baru tau step seterusnya as SLE  patient.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076842s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list