Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
22846
View
625
Reply

Thread Luahan [V-10] - STRICT REMINDER NO QUOTE & REPLY

[Copy link]

Author: cmf_blingblings       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
X nak plak ke terasa tu kifarah
Oo.. patut la.. korang total memory loss
X ingat penah buat kat aku & org lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila aku sebut seketoi2
Yg benda2 tu korang penah buat kat org
Baru ada akai
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblom ni selalu sgt dengar org cakap
Skrg aku sendiri ngadap
Mmg org yg suka tunjuk baik
Nmpk mcm baik
Mmg nk semua org anggap korang ni suci murni
ORG CAMNI LA PALING X LEH PERCAYA
TELUNJUK LURUS KELINGKING BERKAIT
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
DASAR HIPOKRIT
PENUNGGANG AGAMA
MUNAFIK
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Legaaaa
Dpt lepas kat sini
Aku pun x suka nk ungkit
Smash korang sekali tu cukup la
Tu pun sbb korang lupa diri.. hilang ingatan
Sajer nk bg sel otak tu berhubung balik
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian aku tgk korang sorang demi sorang skrg ni
Sengsara benorrrr
Masing2 tgh dok bhg paling bwh dlm pusingan roda kehidupan
Kesiannnnn
X sai hati aku nk nambah
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap korang muhasabah diri la ye
Jgn pulak dok salahkan org keliling
Mcm korang biasa buat
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg percaya kena sihir plak dah
Adoooyaiiii
Dah jumpa ustaz kan.. ustaz pun kata bkn sihir pun
Apaaa... jumpa bomoh plak.. bomoh kata sihir
Hmm... kesian korang ni
Dari munafik
Now nk percaya benda syirik & khurafat plak

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm.. dah nasihat xnk dengar
Dasar stubborn & over confident
Nk caya sgt khurafat2 tu
Lantak korang la
Nak make things worst
Bala lain plak mendatang nanti
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la hidup jgn nk menongkat langit sgt
Perasan diri & keluarga korang jer above all
Look down kat org lain
Sekali Allah nak 'tegur'
Serba serbi jadi terbalik kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la hope korang sedar
Muhasabah diri
Insaf
Otherwise.. I rest my case
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Legaaaa dpt luah kat sini
Mcm nk pecah dada aku tanggung sorang2
Dah la aku x reti nk membawang in real life
Plus nk jaga gak aib korang gak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tetap aku rasa seram
Bila tgk korang berempat
Sorang demi sorang dpt 'bad luck'
Yg sama mcm korang penah buat, cakap, sindir, maki kat aku & org lain
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Peristiwa2 lebih 20 thn lepas
Time korang menongkat langit
Sampai rasa x mungkin anything bad can happen to all of u

Tiba2 dlm tempoh 2 thn kebelakangan ni (2016-2018)
Korang berempat
Sorang demi sorang
'Taste your own medicine'
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
So... how's the taste
Delicious?
Yummy?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:03 AM | Show all posts
Nmpk userid kt atas ni, tertanya2 la pulak... Cholesterol level aku ni still tinggi lagi ke eh?  Ke getting worse?  Suka hati aku je bantai processed food lately.  

Semlm beli buku teks N.  Ada tu tinggal satu je bukunya.  Alhamdulillah sempat beli.  
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Till now.. i dont know what am i doing..
Is it right or is it wrong..? This thing keep on going in and out of my mind..
Truly im not ok here..

I don't know how are u doing there. Hope u are doing fine..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:30 PM | Show all posts
apa pun yg berlaku..hidup perlu diteruskan selagi bernafas.. suka ataupun tidak..
semoga yg baik2 saja.. tak perlu aku membalas..aku tak layak utk membalas tiap perbuatan korang..Allah yg lebih layak kerana Dia saksi utama..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia blocked I kat semua media...wassap,  FB,  IG.. ..kalau ada twitter pun I kena blocked agaknya...
Salah I cums sbb jadi along minta hutang dia pinjam dah setahun lebih (masa tu la).
Dia create group baru kat wassap...
Invite semua kawan2 I termasuk yg BFF..
Buat reunion dgn dorang....
Tapi tak invite I pun..
Real betul dia pulaukan I....  
Tapi kawan2 lain okay je dengan I.

Masa cuti sesama BFF bulan lepas..
Baru la I cerita from A to Z apa jadi antara kami..
Itupun makcik2 bawang tu beriya nak tau..
Dari situ terbuka la cerita satu2...
Si A,  si B sampai E,  F pun ada bagi dia pinjam duit...
Y dan Z pernah mengadu kat I juga pasal ni... Tapi I dengar je,  tak bagi tau pun I pun ada bagi dia pinjam duit...
Mana boleh jadi... Dia bukannya tak kerja..
Cikgu la dia tu..
Mana pergi duit gaji dia?

Sekarang dah ramai jauhkan diri dari dia...
Pinjam sekali pandai bayar takpe lagi..
Ni berkali2 pinjam lepas tu meminjam dgn orang lain pulak..
Siapa minta hutang kena blocked..
Entah apa2..
Cuba cerita masalah sebenar..
Kalau kita boleh membantu ke...
Sombong!
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2019 08:01 AM | Show all posts
Suami aku tertinggal toasts kegemaran dia pagi ni.  Dia kata aku je la mkn sbb dia dah jauh benar dari rumah.  Aku ni dlm pada nak kurangkan gluten intake, roti tu habis dah pun aku telan.  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081533s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list