Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1248
View
32
Reply

Ismail Izzani Tengah Sibuk Siapkan Lagu Khas Buat 'Haters'

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2018 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Biasanya tak ada penyanyi yang mahu mengambil risiko untuk mengeluarkan dua lagu baru dalam jarak waktu yang dekat.


Tapi bagi Ismail izzani, single Sve Me dan Bidadari sengaja dikeluarkan serentak untuk bereksperimen dan melihat reaksi pendengar.




  



"Saya cuba kaedah ini kerana ingin tahu maklum balas pendengar mengenai dua lagu berkenaan yang mengetengahkan cerita tersendiri. Risiko memang ada tetapi saya perlu yakin sepenuhnya terhadap kedua-dua lagu ini.


"Alhamdulillah kedua-dua lagu itu mendapat sambutan baik terutama Bidadari yang dihasilkan khas untuk ibu saya."


  



Walaupun kurang mempromosikan Save Me tapi tetap mencuri perhatian pendengar.


Bagaimanapun ada peminat kumpulan K-Pop popular, BTS menegur single terbabit diberi judul sama dengan salah satu lagu kumpulan tersebut.


  



Sementara itu, penyanyi ini bakal menjalinkan kerjasama dengan Naim Daniel untuk menghasilkan single duet yang ditujukan khas buat 'haters' mereka.


"Kami masih berbincang mengenainya dan single itu akan dilancarkan tahun depan. Lagu itu bukannya sedih mahupun rancak dan konsepnya sangat berbeza dari muzik diketengahkan saya serta Naim sebelum ini.


  



Foto: IG Ismail Izzani


"Bagaimanapun, ia adalah kejutan buat golongan yang tidak menggemari kami."


"Macam-macam komen negatif dilemparkan daripada netizen dan ada sebahagian daripadanya memang terlampau.


"Masing-masing mahu mencari kesalahan saya dan Naim. Perkara kecil pun dibesarkan mereka. Bagaimanapun, kami masih mampu berdepan dengan kecaman netizen.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
pengen cukup vitamin lagi pengen cukup dzat harian
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni trend lagu berbalas sindiran, menyindir ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I dont hate u lagu ko not bad but tak payahla poyo please
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:40 PM | Show all posts
tgk rupa mamat ni rasa nk lempang laju2 jer....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Tassabarrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:42 PM | Show all posts
hokalohhh..... mcm besttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 06:41 PM | Show all posts
aku sebelum ni tak kenal langsung dia ni,
sampai la Blimey, youtubers Korean panggil dia, aku memang rajin tengok video2 Blimey ni

lepas tu baru tau, ooo.. lagi satu artis muda
maklum le, pacik dah tua, tak berapa dengor lagu-lagu baru ni, radio pun takde
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kroit92 replied at 6-12-2018 06:41 PM
aku sebelum ni tak kenal langsung dia ni,
sampai la Blimey, youtubers Korean panggil dia, aku meman ...

Sama lah krot2. X dapat nak hadam. Cuma skang ngefan sama aiman tini dengan asad montah
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 06:59 PM | Show all posts
ahmad_dhani91 replied at 6-12-2018 06:56 PM
Sama lah krot2. X dapat nak hadam. Cuma skang ngefan sama aiman tini dengan asad montah

dhaaaniiiii

bukan dulu ko gila ngan Dewa 19 ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dah kenapa ko dik nak buat lagu tuju kt haters? pprt sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kroit92 replied at 6-12-2018 06:59 PM
dhaaaniiiii

bukan dulu ko gila ngan Dewa 19 ke

Skang dah berubah. Lagi prefer kecik2 macam ni sejoooook mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:18 PM | Show all posts
ahmad_dhani91 replied at 6-12-2018 07:06 PM
Skang dah berubah. Lagi prefer kecik2 macam ni sejoooook mata memandang

statement tu. nanti polis datang rumah ketuk pintu, nak cek computer
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kroit92 replied at 6-12-2018 07:18 PM
statement tu. nanti polis datang rumah ketuk pintu, nak cek computer

Haiyoooooo. Ape pun tak boleh. Skang malaysia baru lah. Tadi aku nak berjalan gi kerja nampk sepasang gay gedong anak. Krik krik krik padahal dekat seremban je pun bukan kl lubuk maksiat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kroit92 replied at 6-12-2018 06:41 PM
aku sebelum ni tak kenal langsung dia ni,
sampai la Blimey, youtubers Korean panggil dia, aku meman ...

I tengok half way je video dia ngan blimey tuh. Ntah la.. Rasa cringy je. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka je lagu2 chuols dek mail.. Pasni boleh la collaborate ngan dek qiqiemilo plak.. Sian heshe ramai haters dek kepoyoan heshe jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 07:56 PM | Show all posts
lagu untuk haters? Ni mesti ditujukan khas buat warga bodgos haha!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih retis bbnu nk buat lagu utk haters... dedulu x pernah plak Toktie, ZZ, Jamal Abdillah, M Nasir etc buat lagu utk haters..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lagu untuk haters? haa buat la..kumpul haters banyak2 nanti dah sendu salahkan telinga masyarakat kononnya xsuka dengar lagu2 kau..kau tu menjual suara, jangan nak biadap sangat ngan customer boleh tak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Haters jugak yang naikkan nama kau dik dari sebut2..Btw kau ni siape dik?Peminat kau semua bbnu, better kau buat lagu untuk peminat kau je lagi bagus.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.120446s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list