JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2130
View
49
Reply

Miss Nepal 2018 , Selain Cantik Dia Juga....

[Copy link]

Author: NmeeraR       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2018 10:43 AM | Show all posts |Read mode
Edited by NmeeraR at 6-12-2018 02:11 PM


Foto: Carian Internet



Memetik artikel dari NONA, Shrinkala Khatiwada telah dinobatkan sebagai Miss Nepal 2018 sekaligus memenangi Miss Best Hair. Acara  ini membawa 24 peserta yang telah berjaya dikalahkan oleh Shrinkala untuk memenangi edisi 23 Treasure Hidden Miss Nepal 2018.




  



Di sebalik kejelitaan Shrinkala Khatiwada, rupa-rupanya Miss Nepal 2018 ini juga adalah 'Beauty with Brain'. Wanita berusia 22 tahun dan berasal dari Hetauda, Khatiwada Nepal ini sebenarnya seorang arkitek yang berkelulusan dari Institute of Engineering, Pulchowk Campus.  


  



Sejak kecil lagi, wanita cantik yang berlatarbelakangkan keluarga politik ini begitu meminati seni reka bentuk dan seorang yang sangat kreatif.


Kini, beliau sedang sibuk dengan persiapan Miss Universe 2018 yang sedang berlangsung di China.




  




Cantik betul Miss Nepal ni kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:47 AM | Show all posts
mmg cantik dia ni latar blkg akademik pun sgt bagus
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Miss Nepal beauty with brain
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:13 AM | Show all posts
ohoiii cantik
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:14 AM | Show all posts
fuhh mcm ni pnya nepal segak sungguh, ada india look kt hidungmancung dia, mata sikit sepet mcm china..

ada peluang nk menang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:34 AM | Show all posts
kalau abe gong pilih yang ni pun.. boleh accept lagi.. nampak lah  soft je  
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik.. mix cina n india
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:40 AM | Show all posts
Ok dari kebanyakan wanita Nepal yang selalu dilihat
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
wow lawanya tak sepet tak berkerak. lagi eksotik dari oksana oksini
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
lyza2474 replied at 6-12-2018 11:34 AM
kalau abe gong pilih yang ni pun.. boleh accept lagi.. nampak lah  soft je


Lagi cantik dari oks kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas: Lagi cantik dari oks kan.
masalahnya yg ni nak ke kat abe gong.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:10 PM | Show all posts
mmg cantikkk
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:13 PM | Show all posts
i ingat nepal hitam berkerak, dia ni cantik sgt
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia wakil Nepal ke Miss World la tt bukan MU..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:22 PM | Show all posts
lagi cantik dari ratu oks..plus educated lak tu..

tipikal nepal kat malaysia berkerak yachh bila tgok dia ni cm wau, meollss salah..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:40 PM | Show all posts
cantik...

tapi naper eh biasa i jumpa mix indian + chinese tak banyak yang cantik2..mesti cam ermm x kena je adunan

jgn marerrr~~
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:14 PM | Show all posts
lyza2474 replied at 6-12-2018 11:34 AM
kalau abe gong pilih yang ni pun.. boleh accept lagi.. nampak lah  soft je

voleh lagi abe agong nak tambah kota
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
beauty with brain
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:50 PM | Show all posts
Ada pakgad nepal kt area kerja, ensem. paling ensem pernah tgk dikalangan nepalese. Ensem miskin. Klu die ada duit msti setanding dgn kecantikkan sheols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 02:10 PM | Show all posts
Memang cantik sangat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cntik sgt..kalah oks
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:40 PM | Show all posts

gong tak suka darah kelly, suka kokesen walaupun......
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:14 PM | Show all posts
hurm.. so mana negeri nk dia as cik puan???
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 04:26 PM | Show all posts
cantikkk..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 08:28 PM | Show all posts
Jangan datang jadi ayam kat malaysia sudah le
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056293s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list