JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
11138
View
176
Reply

"Anak You Tu Kasi Cantik Sikit" - Anak Nana Mahazan Pula Jadi Mangsa Kutukan

[Copy link]

Author: taniabecks92       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2018 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Nurul Hana Che Mahazan atau lebih mesra dengan panggilan Nana Mahazan mula dikenali sejak beliau menyertai program Akademi Fantasia Musim pertama.




Sumber: giloaf





Walaupun beliau berbakat besar dalam bidang nyanyian, rezekinya lebih besar sebagai penyampai radio. Beliau yang gemar berceloteh mula melibatkan diri dalam karier sebagai penyampai radio hingga kini.


Pada 2009, beliau mendirikan rumah tangga bersama Brian, yang kini bekerja sebagai pengurus kanan Hitz Fm. Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang anak lelaki dan seorang perempuan.




























Baru-baru ini, Nana seperti biasa memuat naik foto bersama dua anaknya di laman Instagram yang kemudian mengundang komen negatif daripada seorang individu.









Individu tersebut cuba menasihati Nana supaya 'mencantikkan' anak perempuannya. Nana memberi respon terhadap komen itu dengan mempersoalkan kembali apa yang tidak kena pada anaknya.






Sumber foto: IG Nana Mahazan







Netizen lain membela Nana dan menyelar tindakan individu yang suka menjaga tepi kain Nana itu. Anak perempuan Nana masih lagi kanak-kanak dan dia seharusnya dibiarkan bebas dengan penampilannya.


Ada juga yang berpendapat rupa paras tidak penting, sebaliknya adab yang lebih utama.


Ini bukanlah kali pertama golongan artis diserang dengan komen-komen negatif sebegini. Satu demi satu artis sudah terkena. Anak comel dipuji melambung-lambung oleh netizen, manakala anak yang kurang comel dikeji pula.


Ternyata ramai netizen yang suka menyibuk dan suka mengawal dan menghakimi hidup selebriti dan anak mereka. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nana cantik husband segak. Tapi komen biadap attack budak2
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bdk tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:22 AM | Show all posts
lets kids be kids, weols masa kecik2 pun busuk tapi bila dah besar wangi je
iols feed up tengok anak2 celebrity yang tua dari usia, kecik2 pakai lipstick, kecik2 dah golong straighten rambut
Kimora Lee Simon billionaire fashion mogul pun tak kasi anak dia make up selagi lom sampai umor 16 tahun
Anak2 celebrity kafir kalau tak attend event semua hauk, anak the rock bapak kaya raya tu pun pakai biasa2
Anak Chris Hemsworth pun rileks jah aishhh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:23 AM | Show all posts
pelik netizen ni
muka sendri tu siap btul kerr
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:23 AM | Show all posts
Budak2 kalau kecik2 tak comel, besar esok cantik herlok je kalau dia pandai groom diri dia. ehhh pelik2 la perangai rakyat malaysia yang terlebih bijak ni. penyakit hati busuk kohong!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal la tu budak2 kecik2 comot, selekeh. I pun dulu bacin comot je. X reti bedak2 ni. Dah besar senonoh jugak la rupa. Hahaha.. Kalau adik tengok akak time sekolah dulu pun kompem ko muntah hijau.. Hahaha{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahah sian tp betol la kata sheols.mmg budak tu nmpak kepam pon.Bkn takat baju tp muka n rambut sekali.Mak pak kemain nampak bersih apa salahnya siapkan anak tu skali dh la public figure kompem jd kejian klo dh ghupe itu ko nk tayang.ala2 anak2 sohai neh.Tp apa nk pelik ni la rupa sebenar nana sebelum dialter dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
never like this gedik nana mahazan and yes her dotter tu nampak smelly just like the mother before makeover gigi
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada anak kadang tu boleh tahu rupa ori mak bapak.
Anak anak alepsokri kan hitam semuanya. Banyak dah gambar muka alep binik putih tp tangan hitam. Hahahaha
Dhtu bibir ammar geli jenis gonggok gemuk sama dgn mulut bapak dia.
Dhlah selekeh semua anak.
Birthday sendiri pun si qadijah tu comot yakmat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:35 AM | Show all posts
nana pun helok lepas jadi retis..
tapi mungkin ke yang dimaksudkan kasi lawa = pakai baju cantik-cantik semenggah sikit, rambut kasi kemas bla bla bla?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:43 AM | Show all posts
Biasanya yg kecik2 comot dah besar elok2 rupanya nanti...

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebuk je anak org... dah mal die mcm tu Bapak die mcmtu xkn anak nk mcm so ecah... gune otak la wei
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:44 AM | Show all posts
aku setuju mmg bdk2 ramai yg muke comot dan bacin tp ade setengah bende yg makbpk boleh groom.. mcm althea ni aku nak salahkan nana yg potongkan rambut anak dia mcm sakai kadang2.. gigi mmg ori nana and maybe althea belum boleh pki braces lg yg lain ok je i tengok.. aaqib tu bersih, comel nmpk wangi je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Trunkk_ZZ replied at 6-12-2018 10:22 AM
lets kids be kids, weols masa kecik2 pun busuk tapi bila dah besar wangi je
iols feed up tengok ana ...

Nasib baik chuols tak bejangkit penyakit pekin and sohai laksa
Sampai ke tua busuk kepam
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:50 AM | Show all posts
Kurang ajar nak attack bebudak
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg laki tu cute. Wow Raqeem mcm Faizal Tahir.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:51 AM | Show all posts
jahatnya komen!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:53 AM | Show all posts
lawa nana.. mcm anak dara.. anak dia tu ikut muka ayah dia. besar2 nanti cantik la dia..
biar dia enjoy zaman kanak2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigi jongang ni faktor keturunan ke? Ingatkan sebab suka hisap botol/ puting.

Doter nana kurus kan. Tu yg nampak selekeh xbermaya kurang zat. Biarlah, janji sihat tubuh badan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:55 AM | Show all posts
budak tgh membesar lagi mmg la gitew. da besar kang lawo la dia. pprt sgt mentaliti putih itu lawa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
alaaa..bdak kecik lagi..nanti lawa la dia...nana dulupun comot, sekarang lawa je upanya...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 10:59 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 5-12-2018 11:50 PM
Nasib baik chuols tak bejangkit penyakit pekin and sohai laksa
Sampai ke tua busuk kepam

tu sebab pegangan agama, anak deols umah suci murni harus kepam supaya tak menaik nafsu umah lain. Haram konsep nya

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:02 AM | Show all posts
Budak pon nak di attacknye. alahai. Ko tgklah budak tu besar sesok, mesti jdi lawanye. Tinggi klu ikut apaknye, repair gigi, groom semua dengan eksotiknya. Let kid be kid la. Takkan semua budak nk kene jdi ecah kot. Boringgg.  Errghhh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawa ke tidak bukan mslhnya..
Cuma Kasi budak2 ni pakai bersih n kemas..
Aku kdg2 xleh hadam gak parent yg mampu tp dibiar je anak tu nmpk selekeh..
Tgk Lara..kemas n nmpk wangi ja..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064918s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list