JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
3062
View
63
Reply

[Tempatan] Demi Cinta Lautan Api Sanggup Ku Redah : Bunuh Isteri Demi ' Pakwe '

[Copy link]

Author: Remyda    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2018 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Remyda at 6-12-2018 08:57 AM

SEORANG ahli farmasi berdepan hukuman penjara seumur hidup selepas didapati menjerut mati isterinya menggunakan beg plastik untuk mengaut pampasan insurans bernilai 2 juta (RM10.5 juta) supaya dapat memulakan hidup baru dengan teman lelakinya di Australia.

Mitesh Patel juga merancang memulakan keluarga dengan teman lelakinya Dr Amit Patel - yang sudah berpindah ke Sydney - menggunakan embrio dibekukan hasil proses IVF bersama mendiang isterinya, Jessica, 34, yang dikahwini atas desakan keluarga, lapor Daily Mail.

Keputusan mahkamah, semalam disambut sorakan orang ramai yang menghadiri kes itu, malah Hakim James Goss memberitahu Mitesh tidak akan dibebaskan untuk tempoh lama.

Selepas membunuh Jessica, Mitesh menyepahkan rumahnya dan membuat laporan kononnya wanita itu mati dalam rompakan ketika dia tiada di rumah.

Namun, kebenaran terbongkar apabila penyiasat memeriksa pergerakannya menggunakan aplikasi iPhone Health App yang menjejak jumlah langkah seseorang, dalam kes seumpamanya di United Kingdom.

Sejurus kematian Jessica, telefon bimbit Mitesh menunjukkan aktiviti kecoh apabila lelaki itu bergegas mengelilingi rumahnya termasuk berlari naik dan turun tangga. Sebaliknya, telefon bimbit Jessica langsung tidak bergerak.

Telefon itu hanya digerakkan 14 langkah dari mayat mangsa apabila diambil Mitesh untuk dibuang ke luar, kononnya kerana tercicir oleh perompak ketika melarikan diri.

Jessica, 34, menderita enam tahun kerana mengetahui suaminya mempunyai hubungan sulit dengan seorang lelaki, selain turut mengadakan hubungan rambang dengan pelbagai orang yang dikenali menerusi aplikasi sembang.

Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 5 Disember 2018 @ 10:54 PM
IMG_0515.JPG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 09:45 AM | Show all posts
eh kejinya lahai
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
teruk betul laki gini..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:09 PM | Show all posts
kari... what do you expect
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:17 PM | Show all posts
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Salute teknologi! Salut team CSI yang terfikir huntok check app yang boleh track pergerakan laki gay bontot tuh!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi ingat india takde gay sbb rasa dorang ni sgt kuat agama dan jaga adat budaya timur nihhh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
klu cerai xdpt ape2 kn.. bunuh then dpt insurans..

ko ingat buta2 cmtu je nk dpt.. haaa menyabunn la ko puas2 kt penjara sne!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??


Dia nak duit pampasan insuran
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:17 PM | Show all posts
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??

sebab duit chuolls
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde gambau bf dia tu ke? Nak tengok roper yg buatkan dia sanggup bunuh bini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodow. Last2 ke penjara
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:29 PM | Show all posts
isteri dah tau aktiviti suami
dah derita selama 6 tahun
napa masih bertahan?


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
nape isteri dia snggp bertahan smpi 6rhn wpon dah th lakinye mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi: Adoi ingat india takde gay sbb rasa dorang ni sgt kuat agama dan jaga adat budaya timur nihhh.


X png dgr ke org cakap prasa kari ni tala smua benda hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 02:03 PM | Show all posts
last2, masuk penjara
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:00 PM | Show all posts
adoi mengunyit jela, tak pyhla smpi membunuh
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:11 PM | Show all posts
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??

kalau cerai x dpt duit laa kut
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
BabyOnEarth replied at 6-12-2018 03:00 PM
adoi mengunyit jela, tak pyhla smpi membunuh

Sebab nak pakai embrio ex wife tu dgn duit insurans untuk start new life. Konon bijak sangat laaa. Bodoh piang rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:19 PM | Show all posts
Ko jantan kot! Kalau tanak kawin cakap jelah. Kesian isteri tu selama ni berlakikan seorang gay sudahnya dibunuh semata2 utk hidup dgn psgn gay dia. Cinta agung katenyaaa!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 6-12-2018 12:17 PM
bodohnye punya gay ni..ceraikan je la kan senang..sampai nak membunuh dah kenapa??

Tak baca habis ke?
Bunuh kemudian buat2 nampak dibunuh supaya dia boleh claim insurance.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:25 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 6-12-2018 03:20 PM
Tak baca habis ke?
Bunuh kemudian buat2 nampak dibunuh supaya dia boleh claim insurance.

kau pun sama tak habis baca.

ada sanbungan lepas nak claim insurance tu.

lain kali baca biar faham, baru komen orang




Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
boslava replied at 6-12-2018 03:25 PM
kau pun sama tak habis baca.

ada sanbungan lepas nak claim insurance tu.

I baca sampai habis tapi malas nak taip panjang utk TT.
Takkan semua nak suap...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:31 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 6-12-2018 03:29 PM
I baca sampai habis tapi malas nak taip panjang utk TT.
Takkan semua nak suap...

melayu PH memang pemalas

sib baik aku arab.

alfirdausi.


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:37 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 6-12-2018 12:19 PM
Salute teknologi! Salut team CSI yang terfikir huntok check app yang boleh track pergerakan laki gay ...

Kannnn.. Salute team CSI..
Cash sgt la buat keje bodoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060904s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list