JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3165
View
101
Reply

Instafamous Buat Tutorial Tudung Sampai Terganggu Suami Nak Solat, Sweet Ke Biadab Ni?

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2018 11:08 AM | Show all posts |Read mode
Tak salah bergurau antara suami isteri, tapi kadang-kadang bila dikongsi di media sosial mesti ada yang tak puas hati.



Sama macam kisah seorang instafamous ini yang viral di Twitter kerana dikatakan 'biadab' dengan suaminya yang ingin menunaikan solat.


  



Menerusi video tersebut, wanita ini sedang melakukan tutorial pemakaian tudung tapi suaminya minta pindah tempat sebab dia nak solat. Tapi si wanita tersebut tak nak ikut arahan dan ambil tidak endah permintaan suaminya itu.


"Yang buat kat situ boleh tak?"
"Ketepilah jangan kacau. Orang nak buat tutorial kat sini, masa tulah abang nak solatlah apalah..."


Ramai netizen yang seperti tak berpuas hati dengan tindakan wanita itu yang tidak menghormati suaminya yang ingin solat. Seperti lebih pentingkan tutorial tudung daripada solat.





Kredit foto: Twitter



Pun begitu, ada juga netizen yang rasa 'perbalahan' pasangan suami isteri tersebut comel dan sweet.



Kredit foto: Twitter


Berpada-padalah bila berkongsi momen indah dengan pasangan di media sosial, takut ramai yang 'membawang' nanti -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tonggang jangan tak tonggang ...............
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Hasanah much? Part of the plan to viral
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:27 AM | Show all posts
gedik sgtlah.budget comei kena hentam, rasakan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:33 AM | Show all posts
sorry, tak sweet, tak kelakar , semua pun tak.. biadap je aku rasa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:47 AM | Show all posts
dasar birah walau tudung leh bungkus kete
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:50 AM | Show all posts
Attention seekers je suka buat perangai macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:01 PM | Show all posts
takat pakai tudung gitu tak payah tutorial..
orang tak bertudung pun reti nak pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:09 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 5-12-2018 12:01 PM
takat pakai tudung gitu tak payah tutorial..
orang tak bertudung pun reti nak pakai..

kann..aku pun baru nak komen mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:11 PM | Show all posts
saje je nak suruh makin famous
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:11 PM | Show all posts
gilerrr perhatian
geli aku kalau laki bini nk tunjuk sgt tahap sporting  kat org tp menampakkan kebodohan dn kurang ajar..solat pun buat main2
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
rekaan hasanah morganah sangat,takkan la tutorial tudung kampung je. instafemes mana ni, berkerak je, rumah pun macam flat
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:13 PM | Show all posts
sah biadap!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:17 PM | Show all posts
1st time akak tengok pompuan tudung labuh perangai camni dek.. ternganga jap
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape dia ni? Kerap betul lalu explore ig.. semakkk!!

Pernah tertengok sambil tazkirah orang lain sambil jerkah laki

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsweet lah dik..tutorial tdg? Cara dia pakai biasa je..mcm zmn2 skolah dulu pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 12:36 PM | Show all posts
sweet menda mcm nie.. bdk2 skanrg kalau bnda2 mcm nie semua nya sweet.. tngok la nnti lama2 ckp mcm tu kat laki  tahan ke tak laki ko dik.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gedik dan bodoh. Aku rasa nak lempang je tengok pompuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:11 PM | Show all posts
who are these ppl??????
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:11 PM | Show all posts
sadisnya hidup ko dik
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:13 PM | Show all posts
olo sweettnyeeee
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I sorang je ke rasa cringey gila video ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:43 PM | Show all posts
myakayina replied at 5-12-2018 12:09 PM
kann..aku pun baru nak komen mcm tu..

baru bertudung bodoh dah sibuk nak tutorial..
kalau tudung berbelit, dibuat movie agaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 01:59 PM | Show all posts
aku igt Leez AF tadi
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:05 PM | Show all posts
memang mintak dikutuk berjemaah..mengarot!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060710s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list