JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
349
View
8
Reply

[Lain-Lain] HAPPY DEATH DAY 2U [FEB 2019]

[Copy link]

Author: annehuda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2018 10:38 AM | Show all posts |Read mode


sis rasa sape2 yg dah follow movie yg first mesti excited nk tgk sambungannye lg



happy death day yg first mengisahkan tentang seorang student uni yg bitchy bernama Tree, setiap hari die akan mati dan esoknye die akan hidup kembali. so die kene selesaikan misteri sape pembunuh die utk die keluar dr loop tu. the first one mmg surpisingly best. takde adegan 18sx or hantu-hantu, tak brape seram pun. the actress yg bawak watak Tree ni, walaupun nama die Tree, tp berlakon tak kayu hokay
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Best nye!!! X sabar
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:24 PM | Show all posts
eh ada sambungan ke? yg iols tengok yg roomate dia yg nak bunuh dia tu? tu yg 1st kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 02:57 PM | Show all posts
ena80 replied at 5-12-2018 02:24 PM
eh ada sambungan ke? yg iols tengok yg roomate dia yg nak bunuh dia tu? tu yg 1st kah?

aah yg tu yg first
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 04:49 PM | Show all posts

wahhhh best...!! tak sabarr.. lambat lagik

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg 1st mula2 tgk x expected apa2 pun sbb plakon pun sendu tp bila dah tgk best jgk... yg 2 ni klu review ok aku p tgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:46 AM | Show all posts
dah agak dah ada sambungan . okay tak sabar !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:47 AM | Show all posts
oh yea heroin ni cam britney spears kan .
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada tengok 1st movie kat astro, bleh ler tapi takde ler sampai tahap nak repeat 2, 3 kali. Kalau sequel ni pun jalan cerita sama rasa memang agak membosankan ler, melainkan dorang tukar plot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047790s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list