Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1510
View
19
Reply

[Lain-Lain] HAPPY DEATH DAY 2U [FEB 2019]

[Copy link]

Author: annehuda       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2018 10:38 AM | Show all posts |Read mode


sis rasa sape2 yg dah follow movie yg first mesti excited nk tgk sambungannye lg



happy death day yg first mengisahkan tentang seorang student uni yg bitchy bernama Tree, setiap hari die akan mati dan esoknye die akan hidup kembali. so die kene selesaikan misteri sape pembunuh die utk die keluar dr loop tu. the first one mmg surpisingly best. takde adegan 18sx or hantu-hantu, tak brape seram pun. the actress yg bawak watak Tree ni, walaupun nama die Tree, tp berlakon tak kayu hokay
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Best nye!!! X sabar
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 02:24 PM | Show all posts
eh ada sambungan ke? yg iols tengok yg roomate dia yg nak bunuh dia tu? tu yg 1st kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 02:57 PM | Show all posts
ena80 replied at 5-12-2018 02:24 PM
eh ada sambungan ke? yg iols tengok yg roomate dia yg nak bunuh dia tu? tu yg 1st kah?

aah yg tu yg first
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 04:49 PM | Show all posts

wahhhh best...!! tak sabarr.. lambat lagik

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg 1st mula2 tgk x expected apa2 pun sbb plakon pun sendu tp bila dah tgk best jgk... yg 2 ni klu review ok aku p tgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:46 AM | Show all posts
dah agak dah ada sambungan . okay tak sabar !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 09:47 AM | Show all posts
oh yea heroin ni cam britney spears kan .
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2018 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada tengok 1st movie kat astro, bleh ler tapi takde ler sampai tahap nak repeat 2, 3 kali. Kalau sequel ni pun jalan cerita sama rasa memang agak membosankan ler, melainkan dorang tukar plot
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa byk babak dr filem number 1?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
shanew3stga1z replied at 8-12-2018 09:47 AM
oh yea heroin ni cam britney spears kan .

Aah bru prasan. Iras Britney yerr
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 06:02 PM | Show all posts
yang happy death day 2 pon not bad cuma tak byk action sangat more to lawak2 skit pastu cara nk hentikan loop tu, plot twist dia not bad

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengarut je yg 2 ni... dah jd cter sains lak masuk2 dimensi lain... seyes x best

Bagi 1/5 je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg 1st dulu iols akak boring sbb asing ulang scene yg sama hahah iols takleh tul kalau tgk cite ade scene ulang2 ni sama mcm cite yg satu lg tu lupa tajuk yg asik mimpi mati eksiden tu huhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols gelak terkekek2 tgk sequel movie ni. Bg iols, genius! Plot twist die mmg best. Sian si Tree kena repeat balik waktu die kena bunuh dlm movie pertama. Pastu kena pilih plak between mak dia hidup balik ke atau bf die yg skrg. I wonder betul ke hidup kite ni ada 6 dimensi agaknye huhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 11:20 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 27-2-2019 10:59 AM
Iols gelak terkekek2 tgk sequel movie ni. Bg iols, genius! Plot twist die mmg best. Sian si Tree ken ...

baru tengok malam tadi
main terjah je tak baca pun sinopsis bagai
rupanye best
muka Tree tu macam Britney, kesian dia mati banyak kali hahahaha
tapi touching gak part dia pilih mak dia tu
dan part dia nak selamtkan Lori-housemate dia

Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ctsueraya replied at 28-2-2019 11:20 AM
baru tengok malam tadi
main terjah je tak baca pun sinopsis bagai
rupanye best

Uols tgk movie first x? Aah mcm Britney kan? Klu movie first, Tori yg jahat, tp dlm movie ni, Tori jadi baik plak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 12:22 PM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 28-2-2019 12:15 PM
Uols tgk movie first x? Aah mcm Britney kan? Klu movie first, Tori yg jahat, tp dlm movie ni, Tori ...

x tengok.. tu yang no idea langsung
so nanti nak cari yang first
kat u-tube ader tak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ctsueraya replied at 28-2-2019 12:22 PM
x tengok.. tu yang no idea langsung
so nanti nak cari yang first
kat u-tube ader tak?

U cri kt fmovies. Insyaallah ada. U igt tak satu scene yg Tree ckp kt sorg laki ni dalam nada bengang "YEAH U R GAYYY". Tu sbb die penah date dgn mamat tu dlm movie first tp mamat tu gayah kah3.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 02:45 PM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 28-2-2019 03:07 PM
U cri kt fmovies. Insyaallah ada. U igt tak satu scene yg Tree ckp kt sorg laki ni dalam nada beng ...

aah ingat2..ok nanti nak cari yang first haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094234s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list