JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
565
View
8
Reply

Tempat Perlindungan

[Copy link]

Author: Iris.    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2018 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi... i nak mintak tolong suggest tempat perlindungan untuk gadis2 yang tak gadis dah yang pregnant anak luar nikah untuk dia stay sampai dia beranak...
Area kl/selangor sebab i yang nak tolong dia

I tak tau nak buat ayat lebih proper... i bedal je ni
Mohon suggest pls... nanti i google dan contact tempat tu
Thanks korang... i lap porem
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jazaa100 at 5-12-2018 07:47 AM

Raudhatus Sakinah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 10:52 AM | Show all posts

thanks sis... nanti i google
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 11:34 AM | Show all posts
baiknya u TT..semoga dipermudahkan sayam..

ni ada a few suggestion..

Pusat Jagaan Kasih Hazira
Rumah Kita


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2018 03:12 PM | Show all posts
anak tu nanti dia nk pelihara ke,kalau dia tk nak pelihara,ada kawan i yg dh 15 tahun khwin tkde anak dia nk bela.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 03:25 PM | Show all posts
myakayina replied at 5-12-2018 03:34 AM
baiknya u TT..semoga dipermudahkan sayam..

ni ada a few suggestion..

thanks sisthur cantek...
rumah kita tu saya dah dapat ctc no dan add tapi belum sempat call sebab banyak kerja
esok insyaAllah saya call sebab budak tu nak mai KL dah 15/12 ni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2018 03:26 PM | Show all posts
shalke09 replied at 5-12-2018 07:12 AM
anak tu nanti dia nk pelihara ke,kalau dia tk nak pelihara,ada kawan i yg dh 15 tahun khwin tkde ana ...

1st perancangan nya memang nak cari orang yang nak baby
tapi sddly kawan i cakap, bapak budak tu nak ambik the baby
i nak jumpa dulu jantan itu nak interview dia.. apa dia nak buat dengan baby tu

kalau tak... nanti i'll let u know k
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2018 03:19 PM | Show all posts
baitus solehah johor
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 12:07 AM | Show all posts
kasihan mereka, buat kesilapan yang Allah ampun anytime bila mereka bertaubat dan berdoa, tetapi masyarakat kita akan hukum mereka sampai mereka tua, dan anak2 mereka juga terima nasib yang sama. malang lah kita kerana  ada sifat begini. Umar RA dulu kata dia akan hukum teruk seorang bapak yang tanya patutkah dia beritahu bakal suami daughter dia bahawa daughter dia pernah berZ.  Umar kata, Allah dah sembunyikan kesalahan daughter dia, bapaknya pulak nak reveal, ye? semoga kita jadi bangsa yang paham bahawa satu-satu kesilapan, walaubagaimana besar, tidak mewarnai hidup seseorang sampai bila2. tapi dosa besar, elak kan lah.

analogy nila setitik rosak air sebelanga tidak sesuai utk diguna utk a person's life.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046867s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list