Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
28283
View
477
Reply

Pelakon busuk tersohor nak kawin dengan gepren delusyenel

[Copy link]

Author: Acikgomen    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kakak dpt gosip panas pelakon busuk tersohor yang fefeling bercinta dengan makwe model intenesyenel yang eksotik katanya.
Dorang nak kawin weekend ni katanye
Mintak hotel sponsor bilik nak beromen tapi wedding nak sorok dari orang
Motifffffffff

Clue
-Busuk
-Busuk gile
-Pernah ada tered spekuan sape awek model intenesyenel heshe ittewww
-Yang sebenonye awek heshe totok jah

Gegeh kakak register nick baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekin???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekinnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekin la kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Muahaha sudah terang lagi disuluh spotlight
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehe pekin
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:16 PM | Show all posts
Busuk busuk gila, kepam sekali
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
busuk, busuker, busukest
pekin
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini kaka maya darina @kakiseboksebok ke?

Akhirnya forumer perlu merangkak untuk minta ampun pd abam pekin dan iman pelukis ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg bau busuk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
busuk,kepam,busuk,kepam,goes toooooooooooo:

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2018 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga tak sempat spekuan korang dah tau sapa heshe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:36 PM | Show all posts
-Yang sebenonye awek heshe totok jah



maka siapakah awek sebeno heshe ittew~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2018 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 4-12-2018 08:26 PM
Ini kaka maya darina @kakiseboksebok ke?

Akhirnya forumer perlu merangkak untuk minta ampun pd a ...

Gepren heshe model picisan kat kayhell ni jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bape kali december dah..koserlah dgn angan angan  nak kahwin dgn awek kejap british, kejap American dia tu. Makan ubat pls
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Busuk dan pekin berpisahh tedaaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 4-12-2018 12:34 PM
Astaga tak sempat spekuan korang dah tau sapa heshe

Of koslah nok, berpages pages dulu forummers buat CSI, abes jari, pensil brand apa semua kena siasat!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 4-12-2018 12:34 PM
Astaga tak sempat spekuan korang dah tau sapa heshe

Of koslah nok, berpages pages dulu forummers buat CSI, abes jari, pensil brand apa semua kena siasat!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:39 PM | Show all posts
Sapa lagi klau bukan abam pekin
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Hotel manakah sis?? Nnti boleh bertunggu tangga nk tgk wajah iman si model internesenal tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.782455s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list