JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
6041
View
124
Reply

PA Cuti, Kesian Intan Najuwa Nak Isi Minyak Pun Tak Pandai

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2018 03:35 PM | Show all posts |Read mode
Tak pandai isi minyak kereta pun nak bagitahu, memang sengaja mengundang kecam netizenlah jawabnya.


Menerusi IG Story, Intan Najuwa kata, "Hari ini hidup saya sangat huru-hara. Saya nak isi minyak (kereta) pun tak tahu macam mana, teruknya hidup ya Allah."





Alahai bila dengar pun rasa macam nak nangis sama. Kesian sungguh. Ada sesiapa yang boleh tolong?


Tambahnya, semua itu terjadi bila pembantu peribadinya bercuti sampai banyak rutin hariannya menjadi kelam kabut.


  



  



Luahan pelakon tersebut kemudiannya banyak dikongsikan di media sosial.


Macam-macam cadangan netizen bagi untuk mengatasi masalah tersebut.


  



"Buka YouTube... Cari cara isi minyak full tank. Sekarang semua maklumat ada di hujung jari,"antara komen yang diterima.


Tak kurang juga yang menyifatkan Intan terlalu manja dan menggedik.


Sengaja mencari perhatian kata mereka.


Kredit foto: IG Intan Najuwa



Ada-ada sahaja kan. Mungkin lepas ini Intan Najuwa boleh belajar benda asas seperti itu supaya boleh lebih berdikari di masa hadapan.


Tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
simbah je minyak kat muka kau
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:37 PM | Show all posts
bimbo..sekian
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:40 PM | Show all posts
dik, gi shell dik...ada je yang blh tlg isikan minyak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Erkk kesiannya..ni kalau berlaki mau semua benda nk tgu laki buatkan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Budo. Pekerja kan ada bole tlg isi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:51 PM | Show all posts
patutlaa remy keluar statement rengsa nak berlakon dengan pelakon baru lagi since KPR aritu...
heroin bimbo to the max... pastu ade ati aritu nak cerca girl lain konon nak caras bf dia siap maki2 kata girl tu huduh bagai...
kalau hang muka helok sikit tapi bodoh pun tak ke mana dekkk..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya awloh dik sedihnya hiduppppp takdak PA.

Btw. Ada tgk tak video dia pakai girdle ke apa jgn jalan bontot menonggek tu?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bimbonye sis.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:12 PM | Show all posts
meh dek abg tlg usapkan

eh isik kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bajet anak orka ke cibayyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:18 PM | Show all posts
muka wan sharmilla version cerah ..keep it up..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:19 PM | Show all posts
Bimbo sgt aih
Nak tunjukkan yang ko ape tu
Kaye sgt sampai semua org buat ke
Awat x cite je nk basih berak pun x reti
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:21 PM | Show all posts
muka dia mcm cik piah deejay suria fm...

nasib cun leh la mengada...xreti boh minyak pon leh jd topik tered...

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:22 PM | Show all posts
sedeh nya hiduuuupppp
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian dia..tp tk perlu kot nk tulis kt media sosial kan..hehe..... sy gigih jgk isi myk sendiri walau igt2 lupa...haha...bila kawin suami je asyik isi myk kete.  Last2 dia ada keje luar..i terpaksa isi myk sbb dia terlupa n tk sempat nk isi..kt kl ni kan kena isi sendiri..apa lg i cuba je. kena tekan muncung pam tu ke dlm sketkan...i terus tekan pam apa lg tersembur myk kt tgn..debarnya time tu...dgn tgn panasnya n gatal..nasib ada adik yg tlg..n ada anak dlm kete time tu..dia suh g cuci lgn baju n tgn....nasib baik tkde apa2...sejak ari tu..suami g isi myk i ikut...i akan pam myk..dia layan anak kt kaunter tuk byr n beli apa2...tknk terlalu bergantung..nanti kita lupa n blur time kita tkde sapa2..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruknyerr.. bo@@@ nye
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:55 PM | Show all posts
ENGKAU ni SIAPA????????.....artis ke?.....ramai sangat artis2 bodoh yg tumbuh bagaikan cendawan pabila hujan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 04:58 PM | Show all posts
Adoiii dikk. Kau baru lahir semalam ke tak reti isi minyak. Mana2 lelaki yg suka pompuan dependent, ngorat la dia ni. Serba serbi tak tahu. Ni belum tanya reti isi angin tayar ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts


Who r yusss btw
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:04 PM | Show all posts
bangla petron tu kalau tak minta tolong pun, ikhlas je dia nak tolong. siap pakej borak2 sambil lap cermin depan lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:04 PM | Show all posts
Nasib muka cantik.. so boleh di maafkan oleh segelintir orang..

blaja la dik oii benda2x mudah tu.. so takde la bergantung sgt kat org..
tambah lagi dunia semakin pesat ni.. nak perempuan yang lebih berdikari tak mengharapkan semua atas orang lain..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la dik...aritu maki pmpuan ckp hodoh bagai...

Last2 awk yg konon cantik pn x reti nk isi myk...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnye perempuan ni... bimbo sgt... sia2 kene kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gediknya nauzubillah.dgn control2 manja control2 ayu dia ni aku rengsa sungguh. Ni pun kau nak jadikan isu nak tagih perhatian ke dik adoiii..

Teringat mira filzah dedulu pun camni jugak.sakit mata merah pegi post control ayu mintak tips nak hilangkan sakit mata dari netizen.

Apa yg kau nak buktikan post2 benda bodo gini eiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057515s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list