JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
8144
View
160
Reply

Qiqi dikecam pakai earphone dan cermin mata time "ziarah"? Majuk dah uninstall twitter #90

[Copy link]

Author: damian_lee    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by damian_lee at 4-12-2018 08:04 AM

Tengah bertwidder .. tiba2 ada satu tweet dr Hot FM. Al kisahnya adik qiqi follow program zakat like that. Tapi yang musykilnya (x musykil sangat lah) siap bercermin mata and ber air pod. X reti lepas ke?


Alamak image xleh uploadd
Screenshot_20181201-214414_Chrome.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2018 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by damian_lee at 1-12-2018 01:52 PM

Reserved ...
Screenshot_20181201-215110_Chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Trademark..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti alasan dia

"Spek hitam adalah imej saya. Kenapa Hael, Datok Jamal, arwah saleem, arwah s jibeng pakai org x bising? Kenapa nak cari salah saya? Saya baru 20 tahun...jangan kecam saya".

P/S: Common sense skrg ni mahal. X smua org ada..esp budak2 muda. The world revolve around Haqiem Rusli ya..kita semua mengorbit dia je.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana gmba ber air pod
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols husnuzon jah itu bukan airpod, itu alat bantuan pendengaran sebab heols dh bertahun tak korek telinga lalu pekak. #donehusnuzon

Pakai spec sebab mata heols warna biru persis kokesen, sensitif pd cahaya apatah lagi di negara khatulistiwa terdedah pd cahaya matahari walaupun rumah berbumbung atau mungkin matanya saja yg mengalami mutasi persis albino. #donelagisekalihusnuzon

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan kecam
Kang dia check in tanjung rambutan plak malam ni..
#donecheckin
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dijemput fonen alanalpadat n lembaga lahar bersama2 dgn jeprikokspin masuk melahar..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 1-12-2018 10:02 PM
Nanti alasan dia

"Spek hitam adalah imej saya. Kenapa Hael, Datok Jamal, arwah saleem, arwah s j ...

Dh mcm citer wonder.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-12-2018 10:22 PM
Iols husnuzon jah itu bukan airpod, itu alat bantuan pendengaran sebab heols dh bertahun tak korek t ...

Airpod tu bnda apa
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 1-12-2018 11:37 PM
Airpod tu bnda apa

Sejenis foundation spray je kt udara terus muka jd mulus
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Air pod dik qiqi miloooo
B12C9284-EA7F-4FEF-B6CF-5C6F4539E2B6.png
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni takda sapa2 ke yg boleh nasihatkan dia pasal image dia.... xkan ler 24 jam dok berkaca mata hitam je.....agak2 ler skit.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang hotfm ni pon satu hal.... budak berenguih mcm ni ampa bawak....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:07 AM | Show all posts
apalah salahnya kalau cabut kejap airpod adik qiqi tu sekejap sementara masuk rumah org tu.
pada meols, macam rude pulak nampak di situ..
karang lain orang ckp, lain pulak yg kau dengar adik ooiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya lupa saya pakai airpod

Ketika itu baru sampai. Spek dengan airpod saya belom bukak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
awexgaban7 replied at 1-12-2018 10:38 PM
Air pod dik qiqi miloooo

Sakai nya lah rupa kejadian
Bebal ke dek
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit mata kot
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
RUDE TAHAP GABAN
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by WajibulGhunah at 2-12-2018 12:58 AM

Penat jugak i tngk dia ni punya perangai ni
Well... imej dia je orang dah boleh nampak perangai dia mcm mana

Nak menunjuk airpod mahal beratus2 tu kat warga asnaf tu ke motif dia???
Boleh tak tolong put away kejap air pod dan sunglasses tu kejap kot ye pun dah kemaruk nak dengar lagu. Untuk waktu tu je. Tolong datang dengan ikhlas atas alasan mmg betul nk bantu warga asnaf tu bersama2 LZS dan hayati susah payah orang tu. Belajar selami kehidupan orang lain yang tak semuanya indah belaka.

For god sake kalau nak menunjuk pun tak perlu kot. Anak2 uncle aunty tu boleh lagi berjaya dari you suatu hari nanti dan you pun bukan gerenti boleh bertahan dalam dunia seni ni. Dua tiga tahun nnti tak ada job dah pelajaran pun tak asa mula la rumah kena jual kete kena tarik bagai
You pun popular bkn sbb 100% atas dasar bakat pun. Tulis lagu pun tah tah compose dua tiga note lps tu mntk tolong komposer lain arrange
Suara high note harapkan autotune. I pun boleh nyanyi lagi sedap tapi taknak popular sbb nk jaga privacy tu je


So? What's the point nk pakai earpod tu? Apple sponsor ke jadi duta??
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia dengar ke kalau orang tu borak2 tanya tanya khabar soalan bagai
Sebab sibuk dgn earpod tu
Rude sangat

Penat je i puji backup bagai tapi makin hari makin menjadi2 pulak

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Salah seorg artis bbnu yg tk matang...kalo buat salah selalu acah2 play victim lepastu berhashtag #sayaumur20thn
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Die ni cam ada attitude/personality issue je hmm
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius la qiqi oi.. common sense kot.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Spek mata tu boleh terima lagi lah. Airpod tu quite rude jugak memandangkan harga airpod tu 700++ plus aku memang pantang kalau kita bercakap dengan orang orang tu tak cabut earphone dia. Like rude gila aku tengah bercakap dengan kau ni setannnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052258s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list