Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
930
View
2
Reply

Rambut gugur dan kering

[Copy link]

Author: dj_design89    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-12-2018 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salaam dan hi pada sume forumers. Nk tanya korg, minyak apa sesuai pakai pada rambut kalau rambut gugur, beruban pramatang, kering dan makin menipis mcm rambut saya ni?

Saya terfikir 3 pilihan ni:
- minyak zam zam
- minyak kelapa
- minyak badam bajaj

Kalau sesiapa pernah guna minyak yg lain, boleh cadangkan.
Thank you!

P/s : saya tgh guna syampu himalaya utk atasi masalah rambut gugur. Rambut saya sekarang adalah mcm dlm gambar. Kalau ada cadangan syampu pun boleh suggest kt sini. Thank you
20181201_165903.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 04:32 PM | Show all posts
Dulu rambut Hakak pun kering dan gugur but bila tiap2 bulan buat treatment now dah OK.

Bukan mahal sangat pun treatment. RM50 je sekali buat. Sebulan sekali je pun!



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2018 02:16 AM | Show all posts
BlueRose99 replied at 13-12-2018 04:32 PM
Dulu rambut Hakak pun kering dan gugur but bila tiap2 bulan buat treatment now dah OK.

Bukan mah ...

hmm tulaa. bg student mcm kami ni, RM50 tu mmg agak banyak. boleh makan 3 hari tu ahahaha.Tapi betul juga ya. setakat sebulan sekali tu xde masalah kot heheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086937s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list