Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3284
View
28
Reply

3 SERIES SERAM, TERBARU & TERBAIK DARI NETLIX

[Copy link]

Author: Ferr_Remy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-12-2018 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Terhook dengan how to get away with murder. Uwaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2018 06:43 PM | Show all posts
dah tengok hill house & sabrina. BEST!!!!!  tapi ending hillhouse macam errr... ok. not as i would've expected. but still entertaining nonetheless.

haunted belom. jap lagi pi tengok. thanks for the suggestion.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2018 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 23-12-2018 06:43 PM
dah tengok hill house & sabrina. BEST!!!!!  tapi ending hillhouse macam errr... ok. not as i would'v ...

U tgk smua cerita tu lepas I suggest ke hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2018 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 24-12-2018 12:18 AM
U tgk smua cerita tu lepas I suggest ke hehehehe

Amboiiii....ingat iols marathon non stop? Bahahaha

Tak ah. Mmg da tengok 2 series tu before this. Yg haunted tu tak penah lak terasa nak tengok. Uols kata best so nak tgk la lepas ni...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2019 12:58 PM | Show all posts
why la i jenis takut dengan cte hantu. takut nanti nak tido terbayanggg eeiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 12:09 PM | Show all posts
ada x crita netflix yg xda 18sx/elgibiti or ringan2. penat mak cover dr anak2. selain cita mowgli.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2019 02:07 PM | Show all posts
iols download je... baca sinopsis , tengok trailer, kalau rasa bminat iols download...
tapi netflix ni memang diakui akan ganti cable astro satu hari nanti bila internet laju dah meluas orang guna
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Mary_jane replied at 23-12-2018 02:00 PM
Terhook dengan how to get away with murder. Uwaaa.

Tgk sampai latest ke? I first 2 seasons je boleh, lama2 I bosan. Rating dia pun jatuh bila season Baru keluar.
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
makbedah replied at 8-3-2019 06:52 PM
Tgk sampai latest ke? I first 2 seasons je boleh, lama2 I bosan. Rating dia pun jatuh bila season  ...

Season latest ni maybe dalam april kot airing kat asia. Best tengok si annalise tu dari hero ke zero. Dan tak sangka frank banyak buat kerja kotor. Cuma terganggu ya dengan watak lgbt oliver/connor. Connor dah lah tasty ya amat.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091442s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list