Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1491
View
5
Reply

Yahoo Mail dah keok ker?

[Copy link]

Author: star_karat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-11-2018 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sapa tau kenapa Yahoo Mail tak boleh bukak? Atau aku sorang jer yang kena? Bila bukak keluar too long to respond. Mau dekat sebulan lebih tak dapat bukak email.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Nope, my yahoo mail mcm biasa je. Bole login, boleh hantar e-mail dan dapat e-mail. No problem.
Maybe TT boleh e-mail customer service dorang ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 12:05 PM | Show all posts
friendster ok je boleh buka siap ada tiktok
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:18 PM | Show all posts
gudbye my old pasword.
sejak daptar yahoomail 1998 dulu, guna 4 huruf je.
last2 kene paksa tukat paswod jugak
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 03:28 PM | Show all posts
bangcak replied at 19-7-2019 03:18 PM
gudbye my old pasword.
sejak daptar yahoomail 1998 dulu, guna 4 huruf je.
last2 kene paksa tukat ...

alangkan cimb click pun suruh kita tukar password hehe
susah pula tu spcesnya ,nak 1 huruf besar lah,nak 1 yang itu yang inilah

tapi awak kekal dgn yahoo mail sampai sekarang kan?
saya pun..nyampah saya guna gmail..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 08:01 AM | Show all posts
kelemahan yahoo mail xleh hntr file besau ..gmail ok je ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109901s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list