Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9035
View
131
Reply

Kenapa susah sangat nak kurus??

[Copy link]

Author: Ketypurry       Show all posts   Read mode

Post time 25-1-2019 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
pose isnin khamis
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 27-11-2018 10:45 AM
minum banyak air masak..
1.5-3liter sehari..

Kiraan air.
25kg bodii = 1 litre ayor.
If bdn 80kg 25 = 3.2 litre ayor.
Ini yg diperlukan oleh bodiii msg2.

Jgn byk nau ayor koson, rosak kidney nt.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
amalkan fruit juice blend sendiri.
apple  tomato  carrot .
kulit pun glowing mata terang more diet pun sama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Eatclean + IF
Dr dec2018 smpi skrg
Dr 85kg sekarang 73kg
Target sebelum puasa nk 70kg
Selepas puasa 65kg..
Selepas 4 bln..br Ada org tegur...nmpk susut...
Nak ikutkn inch loss mmg byk..
Pinggang Dr 36" ke 33"
Punggung Dr 48" ke 43"

Turunkn berat sebab nak fit untuk mendaki gunung.

Gogogo cayokkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 04:23 PM | Show all posts
ai senang turun berat badan kalau makan sehari sekali sajork (OMAD). tapi dalam sekali tu pun makan jugakla nasi, makanan bergoreng n amik air manis segala. so takde la terkilan sangat makan tu takleh makan ni takleh. pastu pastikan pagi2 berak. mmg seminggu pun bole lost 2 kilo.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2019 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sharifah180175 replied at 24-3-2019 09:10 AM
amalkan fruit juice blend sendiri.
apple  tomato  carrot .
kulit pun glowing mata terang more die ...

No sugar right?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 09:57 AM | Show all posts
Perkara yang rasa mustahil untuk buat sekarang ni ialah skip mkn mlm. Macamana nak skip, asyik masak je mlm2. Kalau tak mkn rasa mcm membazir je penat2 masak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 09:09 AM | Show all posts
cer try diet atkins tak pon try intermittent fasting.hehe
saya sendiri pun belum ada kekuatan nak tinggalkan makanan dan minuman manis ni.haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 25-3-2019 04:23 PM
ai senang turun berat badan kalau makan sehari sekali sajork (OMAD). tapi dalam sekali tu pun makan  ...

I pun lebih suka buat omad sebab boleh makan nasi, makan lauk gulai dan yg penting boleh minum kopi o panas. I giler dgn kopi o panas, sehari tak dapat...tak sah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya ingat dengan menjadi miskin kita akan kurus
Saya lahir dalam keluarga pertengahan memang makan adalah menjadi kewajipan
Semasa dinner dan Lunch Kami wajib berhimpun di meja makan sehingga lah selesai dan habiskan makanan
Memang kami adik beradik semua besar dan gemuk sebab makan cukup
Bila masuk sekolah berasrama i masih lagi gemuk
I start kurus bila kat universiti
Duit PTPTN tak ambik solid mak ayah tanggung
Mengaji lak UM adik lak ramai x sampai hati mintak duit jd i makan LA sikit sikitdan i pun jadi LA kurus
Sekarang i dah menjadi single mom setahun i rasa nak berjimat cermat maka i pun nk jd miskin
Makan sikit.harap berjaya LA kurus dan duit jadi banyak la
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2019 04:06 PM | Show all posts
Edited by gurlfriday at 12-4-2019 04:07 PM

so far meolls bt IF ade la turun, start bln 12 thn lps tp bln 1 n 2 jd OFF sbb iols outstation, org jmu mkn so start blik bln 3..so far dh bt ni iols turun hmpir 5 kilo jugak, mmg rs ade certain2 baju pkai loose skit, hope bln pose ni bleh turun another 5 kilos
lg 1 meolls mmg minum air msk je, kalo nk minum manis pn seminggu sekali dua jelah...serius mmg kna kuat iman
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2019 04:47 PM | Show all posts
jom.. sapa nak join start diet Ogos ni..
dah boncit sangat..

huhu..target sebelum tahun 2020 nak berat ideal.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072484s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list