Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
3547
View
33
Reply

Wisma Central KL

[Copy link]

Author: mirage_silk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-11-2018 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
diandahlia7 replied at 21-11-2018 08:30 PM
Uish toilet tingkat brp tu uols.ofis kwn kite kat tingkat 5.dia tk prnh cerita plak kisah toilet ang ...

Seram weh.hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2018 08:59 AM | Show all posts
diandahlia7 replied at 21-11-2018 08:30 PM
Uish toilet tingkat brp tu uols.ofis kwn kite kat tingkat 5.dia tk prnh cerita plak kisah toilet ang ...

Yg iolls kene toilet tngkt 6....dgr cite kwn aku die g toilet tngkt 5 (x sure toilet mne 1 sbb kt situ bnyak toilet) time ptg nk sembhyang asar dlm pkol 5 @ 6, die masuk toilet die nmpak 1 figure xde kepala jln tembus ke dinding..ape reaction die aku xtau sbb aku pasang telinga die sokseksoksek ngn kwn die  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2018 09:22 AM | Show all posts
Kwn aku lg sorg die cite (kejadian masih di tngkt 5 ye) mse tu die stay back dlm pukul 8 @ 9mlm kebetulan mase tu ank die ade teman kn die kt opis pastu ank die nk g toilet, lepas ank die membuang segala hajat dan pelaburan die pon basuh la tangan, die perasan ade atuk tua bertongkat lalu sebelah die, bile die pandang lg sekali atuk tu xde dh die pon ape lg buat la larian 100meter...

p/s: ank kwn aku ni dh besar mayb umur die mase tu dlm 17 @ 18thn..

Lg sorg kwn aku cite die g toilet tngkt 5 around tgh hari mcm tu...die nk berak, mase die masuk tu die confirmed mmg xde org sbb tiga2 pintu toilet terbukak luas...dh hujung2 die berak ade satu suara tegur die "tgh berak ke" member dh terkejut setahu die xde org pon dlm toilet die pon x dgr bunyi pintu bukak tutup...kwn aku pon laju2 la membasuh ape yg patut di basuh and terus blahh laju2...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:00 AM | Show all posts
ciri-ciri mcm kak ponti je..maybe dia otw nk cuci baju hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 11:03 AM | Show all posts
myakayina replied at 21-11-2018 01:30 PM
tak ingat tahun brp ..dulu masa my ex pernah keja sana..buat OT dgn opismate..time nak balik masa tu ...

sekeri ni..mujur berdua time tu..ade semangat sket..kalo sowg?hahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2018 12:52 PM | Show all posts
crozencoklat replied at 22-11-2018 11:00 AM
ciri-ciri mcm kak ponti je..maybe dia otw nk cuci baju hehehe

Mungkin die bru abis buat part time kt site construction area situ
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 02:32 PM | Show all posts
mirage_silk replied at 22-11-2018 12:52 PM
Mungkin die bru abis buat part time kt site construction area situ

hahaha semangat eh! fuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:29 PM | Show all posts
Alamak...dah nak dua tahun aku keje kat wisma ni tak penah lak fikir pasal benda angker ni, nyesal search wisma central kat sini, dah la berak tiga kali sehari kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:54 PM | Show all posts
PristineOne replied at 20-11-2018 02:29 PM
Pokchik pulak.....kalao kat Wisma Central nih...kalo buat print kat kedai Print and Go....selalu ken ...

Kekekkkkkk.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 03:32 PM | Show all posts
mrjeyy replied at 10-9-2019 11:29 PM
Alamak...dah nak dua tahun aku keje kat wisma ni tak penah lak fikir pasal benda angker ni, nyesal s ...

berak kau busuk sangat kot. Hantu pun tak larat dok sebelah nak kacau...
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 04:46 PM | Show all posts
aduhaiii bangunan ni dah la usang, yg meriah cuma ground floor, bila naik lift otomatik rasa transport balik ke zaman 70an. Lampu suram segala. Penah teman member hantar documents, dia masuk sorang, mama main hp tunggu kat luar...rasa masa terhenti dan sangat sunyi padalah baru 11pagi. masa nak turun lift pulak buat hal, kami dua dah cuak gila. rasa macam bukan kami berdua saja dalam lift., pintu terbukak saja terus lari keluar. Membe cakap dia rasa hembusan nafas kat tengkuk dia.

Stop amik nafas kat mamak Rashid, terus oder mee, sampai ke sudah mee tak sampai..menambahkan lagi keseraman.
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah replied at 11-9-2019 04:46 PM
aduhaiii bangunan ni dah la usang, yg meriah cuma ground floor, bila naik lift otomatik rasa transpo ...

Kat depan mamak tu kan ada salon, tokey dia tu cam ada sawan latah gamaknya hahaha....pagi2 lepas dia bukak kedai meriah sensorg dia melatah merapu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 04:05 PM | Show all posts
Sekali je pergi Wisma Central sebab nak buat 'business card'..
Memang rasa macam suram je!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangunan lama sgt ni.... zaman aku kolej circa 1982 dah wujud bgnn ni
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068852s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list