Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3565
View
33
Reply

Wisma Central KL

[Copy link]

Author: mirage_silk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-11-2018 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mirage_silk at 20-11-2018 08:48 PM

Ade sapa2 dgr cite atau pernah mengalami mistik kt wisma centrel??

Pengalaman aku sekali je penah kene waktu pagi dlm pkol 8am dlm awl bulan 10 tahun ni..cite nye mcm ni, aku smpai awl pagi tu so nk buat air minum aku kene basuh cawan..ok sebelum tu aku explain kedudukan aku..Masuk je pintu utama toilet terus nmpak cermin melintang depan sinki, sebelah sinki ade 2 toilet..harap2 korg dpt la bayangkan..

Keadaan mse tu sunyi x ramai lg org aku pon g la toilet nk basuh cawan, aku guna sinki no.2 sinki no.1 sebelah toilet...tgh2 basuh cawan aku pandang cermin masa nk pandang kt sinki balik aku nmpak kelibat masuk toilet no.1 kt cermin, aku terus toleh kt toilet no.1 aku ckp dlm ati "ooo ade org nk guna toilet" masa tu aku x pk pape lg, aku sambung basuh cawan balik tiba2 dlm beberapa saat aku gatal2 dok pk balik klau ade org nape aku x dgr pintu bukak n tutup balik ooo shittt aku x pk bnyak terus cabut jln laju2...mase nk kluar kne lalu dpn toilet tu aku x pandang kiri kanan dh jln terus dgn span nye masih bersabun aku x sempat nk bersih kn sudu pon x sempat nk bilas nasib cawan je sempat basuh...

Ape yg aku nmpak time tu gambaran x bape jelas sngt aku cuma nmpak kain die warna putih tp kotor mcm kaler cream tp kotor pastu bhgian bwh kain nye koyak...muka aku xnmpak, hanya kain je aku nmpak zasss sekali imbas die jln..

Sorry ye cite ni x bape seram..tp ni 1st time pengalaman aku selama aku idup aku encounter ngn benda ni..selama ni dgr cite ngn bace2 cte je..selepas kejadian tu aku g toilet berteman hahaha
Klau korg penah keje kt wisma centrel share kn la experience mistik korg...dgr cite toilet tingkt 5 lg seram

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Pokchik pulak.....kalao kat Wisma Central nih...kalo buat print kat kedai Print and Go....selalu kena berdiri lama sebelum kena serve...

Lagi satu .... yang misteri kat wisma central nih...kedai mamak kat depan pintu masuk Wisma Central tu.... kalao order murtabak..tetiba dapat roti telur...Minta nescaffe o....dapat pulak nescaffe tarik.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2018 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 20-11-2018 02:29 PM
Pokchik pulak.....kalao kat Wisma Central nih...kalo buat print kat kedai Print and Go....selalu ken ...

Hahahaha sengal laaa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2018 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq mod babydoll
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Wisma central dkt mana?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 08:33 PM | Show all posts
PristineOne replied at 20-11-2018 02:29 PM
Pokchik pulak.....kalao kat Wisma Central nih...kalo buat print kat kedai Print and Go....selalu ken ...

eh macam sama pulak pengalaman order lain dapat lain
tapi teh tarik restoran mamak tu sedap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2018 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 20-11-2018 08:33 PM
eh macam sama pulak pengalaman order lain dapat lain
tapi teh tarik restoran mamak tu sedap

Kedai mamak tu sokmo ramai org dr pg smpai la ke ptg...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-11-2018 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
AmyraFakhrul replied at 20-11-2018 08:31 PM
Wisma central dkt mana?

Dkt ngn klcc sebelah bangunan robinson
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mirage_silk replied at 20-11-2018 08:46 PM
Dkt ngn klcc sebelah bangunan robinson

Owh Situ. Bangunan lama kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pernah gi utk interview masa zaman cari kerja dulu2..xingat tingkat berapa..tp opis tu nak pakai utk telemarketeer..
pusing banyak kali tingkat yg sama  xjumpa2.. jenuh pi pulak tingkat lain...tp sana mcm suram la circa 2005 dulu..
atlast jumpa pak guard ke sapa ntah kat bawah..dia tolong tunjukkan baru jumpa opis tu...n ditakdirkan bos ni nak pompuan so xdela rezeki...so interview tu more kepada borak2

masa nak turun tu rasa lain macam...mungkin sbb suasana suram dan muram. tp xnak pikir banyak cepat2 tekan lif turun bawah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2018 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
AmyraFakhrul replied at 20-11-2018 08:55 PM
Owh Situ. Bangunan lama kan

Yela kot bangunan lama..aku pon bru keje situ x smpai setahun lg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2018 06:45 AM From the mobile phone | Show all posts
awaynepian replied at 20-11-2018 09:43 PM
pernah gi utk interview masa zaman cari kerja dulu2..xingat tingkat berapa..tp opis tu nak pakai utk ...

Klau masuk tandas nye lg la rse suram nye...rse nk letak je lampu kalimantang bior terang hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 01:30 PM | Show all posts
tak ingat tahun brp ..dulu masa my ex pernah keja sana..buat OT dgn opismate..time nak balik masa tu dlm pukul 2 pagi..pegi parking nak balik..dorg naik motor sorg satu..sekali nampak k.ponti tengah berdiri bawah pokok area situ..diam je dianya..kepala menunduk rambut tutup mukanya..dorg dah gelabah.. masa tu pulak motor kawan dia tak boleh start..  last 2 kawannya tu  menolak motor dan terpaksa lalu jgk kat area pokok tu..masa tu kelajuan member dia menolak  motor mmg laju la..  sampai depan jln utama tu baru boleh start motornya..masa tu tak pandang blkg lagi dah ..terus pecut blk rmh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 02:45 PM | Show all posts
i pernah kerja kat situ dalam 6 bulan lah
kat penthouse office
but so far takde apa lah
kat situ memang suram
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 03:04 PM | Show all posts

sebelah hotel pat musim
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 03:45 PM | Show all posts
lunch time bli mkn kat sna
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 04:36 PM | Show all posts
PristineOne replied at 20-11-2018 02:29 PM
Pokchik pulak.....kalao kat Wisma Central nih...kalo buat print kat kedai Print and Go....selalu ken ...

pokchik ni tua tua pun kelakar ya..makan apa masa muda nak suh jadi kelakar macam pochik ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
meklalala replied at 21-11-2018 04:36 PM
pokchik ni tua tua pun kelakar ya..makan apa masa muda nak suh jadi kelakar macam pochik ni?  ...

Haaa....sistur mek kener tahu....walaopon Pokchik separuh rembess....tapi pasal melawak lerrr PokChik kira lebih terror dari Pak Maon...kira cam kasanoba la gituk kih..kih..kih..kih
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 05:07 PM | Show all posts
PristineOne replied at 21-11-2018 05:03 PM
Haaa....sistur mek kener tahu....walaopon Pokchik separuh rembess....tapi pasal melawak lerrr PokC ...

bagus la pokchik suka melawak..takdelah stress sangat dah tua tua ni kan ..keep it up pokchik
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2018 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Uish toilet tingkat brp tu uols.ofis kwn kite kat tingkat 5.dia tk prnh cerita plak kisah toilet angker.kes kt ofis ade.boss dia slalu stay smpai mlm.selalu kena intai.main cak2 kat pintu gitu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087512s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list