Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5650
View
47
Reply

takde keinginan gan suami

[Copy link]

Author: bravocharlie    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2018 09:16 AM | Show all posts


Ayoo.. badan u letih ni x cukup rehat

Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2018 03:17 PM | Show all posts
anak 1st ye sis..usah risau... sementara jer tu.. urat2 nak pulih semula makan masa.. terkejut sgt tu..sehinggakan feeling dgn shuben kureng..
dengan nak belai anak lagik kan.. tambahn pula bby kan.. kita tak faham apa yg bby mahukn yang sebenar..

inshaaAllah.. banyakkan membaca tips2 untuk kembalikan hubungan intim selepas kelahiran... banykkan juga cungkil rahsia dari insan2 keliling yang rapat dgn kita yang ada pengalaman tersebut... sangat membantu juga..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 09:54 AM | Show all posts
Jika TT tahu akan hikmah poligami...alangkah indahnya.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 09:55 AM | Show all posts
Sasha replied at 9-11-2018 09:16 AM
Ayoo.. badan u letih ni x cukup rehat

Bak kata mimik......takda soal letih...kalau setakat menadah...


Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 10:03 AM | Show all posts
zaliza replied at 9-11-2018 03:17 PM
anak 1st ye sis..usah risau... sementara jer tu.. urat2 nak pulih semula makan masa.. terkejut sgt t ...

Kita ambik contoh positive sorang forumer dlm board ini...robin...

Dgn laki asik bertelagah sajork...jenis dua dua ego tahap mega...

Tapi Anak Anak berderet...tiap tahun sorang keluar....

Macam mana tuh????

Boleh huraikan???ini memang jenis urat dawai ke hapo???


Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 10:05 AM | Show all posts
putribonda replied at 24-10-2018 03:48 PM
agaknya bila dipaksa tu rasa sakit.tapi kalau cuba2 dah lepas tu, tak sakit lah kan sedap pulak ra ...

Eleh bukan susah sangat pun nak jadi kayu menadah, Bak kata mimik...

Lagipun part sakit tuh...sekarng Kan dah ad jual Panadol extra strong??tekan jerk lah 4 bilik sebelum mulakan dayungan..


Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 04:40 PM | Show all posts
mannnakautahu replied at 10-11-2018 10:03 AM
Kita ambik contoh positive sorang forumer dlm board ini...robin...

Dgn laki asik bertelagah saj ...

kena cek dna anak2 tu. mana la tau, ada spare tukang dayung dua tiga ekor.



Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Penah baca/dgr pasal mati putik tak? Saya nak eksplen tak pandai..nnti TT bleh google sendiri ye..moga2 jumpa jln penyelesaian n moga rumahtangga TT bahagia hingga ke akhir hayat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Orange_7491 replied at 24-10-2018 11:57 AM
haiii...xkan pegang tangan pun kena tepis. Mmg sian la laki sis.
kalau tak mampu layan, sis sekad ...

Haha..sama la..anak dah besar2 sibuk asik goda laki. Dia pun heran knapa hari2 nak. Pernah dia ckp nak buat aduan kat pejabat agama kena dera seksual. Hahahaha

Utk tt, rasanya tt kena ada me time utk clearkan fikiran tt. Tt serabut ni. Keje, anak etc. Keluar la sorang atau berdua dgn kwn baik. Jalan2 shopping mall n ngopi kejap pun ok. Pegi taman amik fresh air pun ok. Masa tu kenang la balik zaman bercinta.

Utk sex, foreplay penting. Tp kalau pegang tgn pun tt tepis bila nak foreplay nya.huhu. tt sejukkan hati tt dulu. Masa husband tido, tengok muka dia. Ingat balik semua kenangan masa mula2 kawin. Mesti tt senyum je. Niat dalam hati. Takkan tepis dia. Just embrace apa dia nak buat. Pejam mata, nikmati je. Foreplay 15 minit baru penetrate. Takde la sakit.

Kalau rasa tak sedia lagi, minta husband cuddle je dulu dan sapu belakang. Sapu blakang badan bg kelegaan tau. Sy ni siap amik tgn suami letak kat blakang. Lps tu ckp kat dia- sapu skrg. Especially waktu balik keje penat atau stres. Dia sapu dlm 5-10 minit. Sy pejam mata je. lega sgt rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2018 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Penatla baca komen sorang porumer yg asik nak menang dekat ruangan  fd ni sakit mata baca. Cuba jgn komen dulu di setiap thread org..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2018 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
putribonda replied at 24-10-2018 03:48 PM
agaknya bila dipaksa tu rasa sakit.tapi kalau cuba2 dah lepas tu, tak sakit lah kan sedap pulak ra ...

Sakit la kalau tak foreplay.. wajib foreplay sis. Dah cukup basah baru tak sakit. Kalau tak boleh basah sis pegi watson guardian tu beli lubricant. Tp sy rasa better mintak nasihat dr dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian suami tt
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2018 11:37 AM | Show all posts
tomAliBN replied at 10-11-2018 04:40 PM
kena cek dna anak2 tu. mana la tau, ada spare tukang dayung dua tiga ekor.

Oopppssssssssss


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2018 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nikmat yng ditolak ni merugikan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 12:05 PM | Show all posts
onexox97 replied at 18-11-2018 03:54 PM
nikmat yng ditolak ni merugikan

Tapi bila Tak menolak, jadi menyesal pulak macam hang...yg kini dah sah bercerai Kan???


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2018 04:06 PM | Show all posts
pernah rasa macam TT tapi tkde la lama sagt,paling tidak 2 minggu.takde penat pun cuma macam nak bebas taknk org dekat2 pegang usik2 cmtu.macam nak relax tengok tibi nak tido nak buat keje takde orang kacau gituuuuuu

tapi kadang bila lama sagt risau gak klu laki terus beralih arah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2018 04:41 PM | Show all posts
try berurut sis
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 01:54 PM | Show all posts
kalau sampai suami nak pegang tgn pun sis tepis, baik sis cuba gi berubat ngan ustaz. takut kot2 ada gangguan yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 02:12 AM From the mobile phone | Show all posts
penaberlari replied at 25-11-2018 04:41 PM
try berurut sis

Urut tu nk berapa kerap eh? Sebulan skali ke caner?  Sebab i pun camni gak..dh lvl sebulan sekali parah dah rasa..ada berurut ngn srg makcik ni..urut dia so so je & sgt strict masa 45 minit je..x bole lebe..tp dia ada jual jus kunyit ( tah apa lg herba dlm tu) ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian je xkn membantu cik kak,u n suami kna naik lavel 3,insallah tkot nnti hr2 u lak pegang peha dia.... kebanyakan berlku situasi ini usaha perkahwinan 2-4 tahun...bgus anda bertanya kerna jika malu ad dlm diri maka anda terlepas nikmat yg ke 3 dlm perkahwinan kerna nikmat yg 1 dipermulan perkahwinan telah berlalu,nikmat ke 2 pula anda yg xkn merasa...so jika talipon nk kna upgrade, moto,pakaian semua nk kna upgrade mengikut peredaran masa jd lavel bersama pon perlu diupgrade..tw pd maha guru ku...ilmu perkongsianmu ini amat membantu membantu Kami..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080626s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list