Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4815
View
47
Reply

takde keinginan gan suami

[Copy link]

Author: bravocharlie       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-10-2018 11:42 AM | Show all posts |Read mode
salam. aku tak tau dah..ni jln akhir nk gadu...mitk pndpt korang yg otai..andai saalah tmpt Momod tlg alih ye...maap

aku ni nak cerita psal aku yg dingin sgt gan somi.sejak beranak smpai skg (anak setahun lebih) aku xde nafsu..serius..puas aku cube buat ttp xde nafsu ..xtaw sbb ape weh... sian laki aku..bedose aku..malah die letak tangan kt peha ke main2 lengan aku ke ape aku tepis...dose tak aku???ke sbb penat jaga bby ?aku keje jugak...sapa pernah alami?ape korang buat?smpai satu tahap..aku ckp kt laki aku p kawin lain..tp komfom la laki aku xnk sbb xkayo... mmg stgah anggap ni remeh tp dah byk kes cerai sbb suami/isteri xde nfsu kt psangan....aku mitk sgt komen nasihat dr korang...positif ye...bukan 18sx

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 23-10-2018 12:11 PM

Penat... bdn penat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa prob u ni sis @ayjay boleh bg nasihat bernas.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 12:40 PM | Show all posts
pegi minta urut, betulkan urat, cakap dgn tukang urut apa masalah nya....tapi pastikan tukang urut tu betul2 pandai......urutan membuka nafsu namanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal.kalau leps bersalin low libido
Uols rry google low libido neh
Kesian uols...
Maybe uols oenat n stress kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 01:42 PM | Show all posts
kalau tak redha tak usah la pepandai nak suggest laki kawin lain etc..
esok betul dia kawin atau pasang skandal, baru tau meroyan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 02:17 PM | Show all posts
kalu sis tak dapat puaskan suami...baik bagi suami kawen lain ..
kesian kat dia..
memang fitrah sorang lelaki memerlukan outlet utk sex..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 02:42 PM | Show all posts
ko kang2 jela sis.. apa ssh. tadah je smbil lelap mata. at least tgjwp ko dh lps
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2018 04:36 PM | Show all posts
sis sama masalah ngan sy la...sy pon dah xde nafsu dengan suami...xde anak lagi..kawen dah 3 tahun tapi 2 tahun dah xbuat sex..tahun 1st kawen rasenye xsampai 10x buat...xtau kenapa...dulu pernah goda2 suami..tapi suami mcm xlayan..dy kata sy gedik..sejak tu sy mmg turn off kan nafsu sy...sekarang bila dia sibuk nak anak sy rasa macam malas...dy pernah cuba sentuh2 sy tapi xde nafsu sy jadinya sebab dulu pernah buat kat dy macam tu tp dy tepis cakap saya gatal dan gedik...macam mana eh...sy syg dy..dy pon syg sy...tp nafsu nak bersetubuh tu xde...huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2018 11:03 AM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 23-10-2018 04:36 PM
sis sama masalah ngan sy la...sy pon dah xde nafsu dengan suami...xde anak lagi..kawen dah 3 tahun t ...

Yke sis?tulah...sy sejak beranak..jd xde nfsu...sy amat kesian gan suami...die sbar jek...sy rasa pon mybe sebab letih..nk cube ubat2 utk pmpuan tu mcm tkot plak sbb mcm jarang org pakai..etnahlah..bile naik kete die nk pgg tangan ke peha ke sy tepis....bile dekat jek..selalu gadoh..ade je bnda nk gadoh..tp bile kt opis jd rindu...haihhh pelik gan diri sndri....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2018 11:09 AM | Show all posts
jue10 replied at 23-10-2018 02:42 PM
ko kang2 jela sis.. apa ssh. tadah je smbil lelap mata. at least tgjwp ko dh lps

sakit....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-10-2018 11:27 AM | Show all posts
shernazz replied at 23-10-2018 12:59 PM
Normal.kalau leps bersalin low libido
Uols rry google low libido neh
Kesian uols...

kan..myb sbb penat..tp org len penat boleh je layan somi die..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 11:52 AM | Show all posts
kami laki bini pun balik kerja memang penat. nak jaga anak kecik lagi.  kadang kadang sampai berbulan tak bersama. kami discuss pasal hal ni, then kami putuskan its ok. kalau p bercuti baru curi2 nak bermesra.

kadang balik kerja weols main main dengan anak,popok tidur,  dinner, tgk tv kejap, then masuk tidur, asben main game.

kalau tak menahan sgt pukul 4 pagi pun datang tap bahu, iols pun paham lahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 11:57 AM | Show all posts
bravocharlie replied at 24-10-2018 11:03 AM
Yke sis?tulah...sy sejak beranak..jd xde nfsu...sy amat kesian gan suami...die sbar jek...sy rasa  ...

haiii...xkan pegang tangan pun kena tepis. Mmg sian la laki sis.
kalau tak mampu layan, sis sekadar geli2 dgn dia sampai
dia puas. Maaf yer..sis tolong kocakkan bebird dia sampai dia
puas. Itu pun dah okey daripada dia gersang camtuh.
Mmg ada frasa pompuan dingin. Tp ada juga frasa satu masa
nanti sis yg akan terhegeh2 kat laki sendiri..
Sy umo 39..dulu pun dingin. Skrg menggebu2 nak. Tp laki
pulak tak larat

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 12:38 PM | Show all posts
bravocharlie replied at 24-10-2018 11:03 AM
Yke sis?tulah...sy sejak beranak..jd xde nfsu...sy amat kesian gan suami...die sbar jek...sy rasa  ...

Janganla tepis tangan dia. Biar je la. Mana tau lama-lama boleh turn on. Dosa ok deny suami lagi2 kalau dapat suami ok mcm you punya husband. Lain la laki taik dadah ke kaki judi ke apa. Yang tu layaklah kena tepis. Kalau sakit, lubricant kan ada. Refer gynae la, jangan dok tunggu je. Nanti husband dah sedap mengulit bini baru, jeles pulak. Automatik nafsu naik pulak sebab jeles nak berlawan sapa lagi hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 12:55 PM | Show all posts

sakit ke. alahaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf la ye tt, macamana u nak bernafsu kalau awl2 dah tepis tangan. Biar ajelah .. kot2 la lpas tu turn on.

Apakata discuss elok2 dgn suami mslh tt, ambil masa pegi bercuti... Tenangkan fikiran, rehatkan diri dan hiburkan hati. Usahakanlah. Jangan sesekali suruh suami kawin lain. Kang dibuatnya, tt juga merana.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 03:46 PM | Show all posts
boleh dapatkan consultation dari yang pakar kot.
sesambil tu boleh amalkan ayat2 pendinding diri or pendinding sihir.
all the best utk t.t. kena adil layanan utk suami dan anak ye.
takut suami tu berjauh hati..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 03:48 PM | Show all posts

agaknya bila dipaksa tu rasa sakit.tapi kalau cuba2 dah lepas tu, tak sakit lah kan sedap pulak rasa dia

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2018 11:19 AM | Show all posts
Iols rasa TT try la juga:
1. Check dengan doctor gynae; maybe sebab perubahan hormon
2. Gi honeymoon balik ke; maybe boleh try consult kt FB e-hati pasal nak semarakkan semula perkahwinan
3. Why not consider refer ke Ustaz; mungkin ada gangguan jin asyik @ dsb
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.091614s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list