JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
13482
View
255
Reply

Neelofa pun copycat jugak?

[Copy link]

Author: saashaa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-10-2018 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Jalan2 di instagram Halima, tiba2 jumpa gaya yang seakan sama dengan gaya neelofa.

Adakah Neelofa copycat idea produk Nike pro hijab yang digayakan oleh Halima? Gambar halima diupload pada oktober 2017.

Untuk cover majalah citta bella, adakah idea copycat dari majalah vogue? Cover majalah vogue seperti yang diupload di instagram halima adalah pada April 2018.
IMG_20181013_073501.jpg
IMG_20181013_073652.jpg
IMG_20181013_073421.jpg
IMG_20181013_073354.jpg
IMG_20181013_073619.jpg
IMG_20181013_073317.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Lopazouk dgn copycat berpisah teyada....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols mmg kaki kopi...kowser..terpaksa la sbb tudung pon dah ala ala shendu...tapi cover tu cantik plus kurusnya  lopa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua org dah tahu dia jenis tirukucing. Tp kang kalau highlite bnda ni org kata kita jeles pulok
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya Halima ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bab catwalk je sheols tak berjaya nak tiru kucing. Eh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Terang2 gamba sama konpom2 la halima tu tiru takka la hajah yg suci murni baik budi pekerti yg xpernah menyindir artis lain n xpernah mengganggu artis lain tu nak meniru halimah plak....lofa kan internasionale....xmustahil jd ikutan....fashion icon ni....
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke orang pose gmbr sisi mata nk jeling ke depan???? Hahhahahahahhahahahahahahajahhhhhbodohh
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sokmogitu at 13-10-2018 09:17 AM

Thread ni seolah sengaja hendak menjatuhkan reputasi, nama baik, malah personal attack terhadap Seniwati Ulung Neelofa sekaligus mencemarkan legasi produk2 seni berkualiti daripada beliau yang mana hampir kesemua bakal dimuatkan dalam Muzium Seni Utama Negara. Warga lofaland sangat kesal namun tetap memberi sokongan ke akar umbi kepada satu satunya the most talented Dewi Remaja alumni - Seniwati Neloofa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak beli tak mo beli sudah time korang bersukan pakai je tudung kepam korang tu,hajjah flip neelofaflip je
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Good Artist Copy, Great Artist Steal konsepnya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau perati betul betul Ada beza ok nike dgn aura,bukan cam org tu copy catwalk tumbang sebiji sebijik
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:25 AM | Show all posts
Edited by azradila at 13-10-2018 09:27 AM

guysss sis dah bese join photoshoot artis2 nie,, kalau bab cover magazine kt malaysia nie mmg mana2 magazine kt malaysia nie suka tiru oversea punya

cover dari segi style cuma tak copy baju je.. sbb kene tgk model mana yg diaorg ambil.. banyak yg copy dari vogue, bazaar dan harper's magazine.. cuma


kita perasan dgn tak je..tapi bab design hijab sport tu sis tak nak komen sbb dia mmg ada isu dgn sugarcraft dari dulu pun..



#bukatkaratzlopa
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway thanks yer acik bawang tolong promote tudung hajjah AURA jangan lupa dpt kan yg ori harga rm55 je,boleh dapat di naelofarhijab online
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
azradila replied at 13-10-2018 09:25 AM
guysss sis dah bese join photoshoot artis2 nie,, kalau bab cover magazine kt malaysia nie mmg mana2  ...

Ala bab tudung ada je seller lain tiru lofa dia bising pun pasal kes tudung Vietnam yg copy sampai ke brand tag.acik bawang dlm ni buat pelik pulak.sedangkan idolat diaorg pun kaki copy jugak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:39 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 13-10-2018 09:33 AM
Ala bab tudung ada je seller lain tiru lofa dia bising pun pasal kes tudung Vietnam yg copy sampai ...

vietnam apa yg diaorg tak tiru,, duck yg beribu tu pun diaorg tiru hokeyyyy.. selagi x daftar patern mcm fareeda buat selagi tu org boley copy..


artis sekarang kalau berlakon dah sendu pandai2 la berbisnes tp jangan dengki kt orang lain laa.. guna je nama yg ada utk dpt duit.. lain la jenis ada education cth mcm azhar sulaiman,, aman2 je hidup sbb berlakon pun part time je... bila xde education dan berharap pada lakonan saje tu yg bila dh veteran meroyan payment ciputtt

Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
NealofarFIT=truFIT

Sapa prasan.spe tiru spe ni.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:40 AM | Show all posts
kelakar gmbr last
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:43 AM | Show all posts
munin

tepek untuk telekan acik2 kepam

43403369_923545724503572_8657534736944388990_n.jpg

43422339_1886026321483113_3299486196303674639_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:46 AM | Show all posts
'fit '  pun jadi kessah   patut lah  hajjah pakai baju warna kuning pun  jadi cerita .
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:47 AM | Show all posts
jual tudung menjelang bulan ramadhan tak tiru hajjah kah?   hajjahkan  jual tudung
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:49 AM | Show all posts
kegilaan apakah batak2  fan idolat ini, semua nak  menjadi hal. Apakah kehidupan batak2 nih  dok menelek hajjah 24/7  
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 09:55 AM | Show all posts
Edited by ahnjaehyun at 13-10-2018 09:57 AM

idolat ada kes 'menipu'   ada cerita 'party buih',  apakah copy mana2 retis jugak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
lopak n ciplak berpisah tiada..malas ker nak jana idea baru
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 10:05 AM | Show all posts
tak copycat bukan lopak la...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057897s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list