JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
37669
View
408
Reply

Depan peminat bagaikan malaikat,belakang jadi setan. Siapa tu?

[Copy link]

Author: samax       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-10-2018 04:39 PM | Show all posts |Read mode
Siapa laki bini yang munafik ni uolss?


43408827_10210518395755617_2326738218382262272_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:42 PM | Show all posts
mereka selalu digambarkan sebagai pasangan yang positif, tidak mengata orang dan bukan kaki gaduh



tingg!!!!! ai terasa seperti kak zura dan abam abdul
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm kapel paling urban tu je.. sebelum ni mmg ada kes kena rush kan?? Upppss...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:46 PM | Show all posts
geenie replied at 11-10-2018 04:42 PM
tingg!!!!! ai terasa seperti kak zura dan abam abdul

sapa tu kak zura dan bam abdul?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:51 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 11-10-2018 10:21 AM

dh biasa dgr gosip mcm ni dr zaman dua artis ni bercinta lagi...dh tahu dh siapa yg slalu reka cerita mcm ni,pil la,ubat la,mgandung luarnikah la..pstu pling pelik slalu kluar kt gosip soseh soseh metro..kt paper lain xde pula..huhu...mesti ada puak tu yg buat menokok nambah fitnah cerita..hihihi..gosip sampah betul..kikiki..kalau ada gmbr pil dan arak tu boleh la tepek sini nk tgk bru pecaya..kikikiki lagi satu kalau private party kenapa ada gambar siap hire official photogrpher lagi..hee.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:53 PM | Show all posts
FATZURA!!

SCHAWAL!!


... kita tengok siapa yang tersungkur
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:53 PM | Show all posts
bawangkecik replied at 11-10-2018 04:46 PM
sapa tu kak zura dan bam abdul?

fazura dan fattah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:54 PM | Show all posts
Badigol replied at 11-10-2018 04:51 PM
dh biasa dgr gosip mcm ni dr zaman dua artis ni bercinta lagi...dh tahu dh siapa yg slalu reka cerit ...

buat party mesti ada gambar2 kan..so mana gambar?


Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
So obvious gosip ni pasal siapa. Kan haritu Faz bday party dgn kwn rapat je. Si nazreem pakai baju cheerleader perempuan. Whatever. Sapa yang anggap dorang ni malaikat pun? Biarlah orang nak party happy2.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:56 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 11-10-2018 09:20 AM
MsCinderella replied at 11-10-2018 08:54 AM
buat party mesti ada gambar2 kan..so mana gambar?

tgk la kt ig diorg dan kawan2 bff diorg..ada je diorg upload,manager fatah ada,manager fazura pn ada....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ditokok tambah supaya bertambah rasa ye. Kesahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig dorg wat party bufday kan..tp klau smpai amik dadah tu melampaulahh...puak sana xpuas ati ke hape
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 11-10-2018 04:53 PM
FATZURA!!

SCHAWAL!!

Awal tak fit kritirea, dia mat sentap dan suka gaduh ngan netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:05 PM | Show all posts
jargon replied at 11-10-2018 04:59 PM
Kat ig dorg wat party bufday kan..tp klau smpai amik dadah tu melampaulahh...puak sana xpuas ati ke  ...

knowing fazura's old lifestyle possible je ambik drug pill ni semua sheols dulu sapa kaki club selalu nampak sheols mabuk tak sedar. Only time will tell her true colour now still macam dulu or dah berubah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:07 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 11-10-2018 04:59 PM
Awal tak fit kritirea, dia mat sentap dan suka gaduh ngan netizen.

But schawal pun dulu kaki cucuk langit gak tapi both of them jenis tak cas-cas baik dekat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:07 PM | Show all posts
tunjuk gambar dulu baru I purrrcaya
sebab tuduhan ni agak besar takut kalau petik nama jadi fitnah
I tak sanggup rangkak sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:12 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 11-10-2018 04:44 PM
Mcm kapel paling urban tu je.. sebelum ni mmg ada kes kena rush kan?? Upppss...

schawal kah?
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:14 PM | Show all posts
lantak la nak jadi syaitan pun... gossip tak menahannn
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:14 PM | Show all posts
"kata rakan SS" saper nokharom rakan SS yg hanjeng inih

meol pon bole senang2 tulis "kater rakan meols.. blablabla"
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hasanah sangat tuduhan ni kalo nak kata kat faz.mana mungkin bam tah yg sopan family tudung labuh berperangai sebegitu...mereka sweet luar dalam.mohon mereput sapa yg phitnah psngan paling sherashi dan fofular ni...dengki letew sebab shenduuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:15 PM | Show all posts

Omaigaddddd...tekedu iolss baca...sapa2 yg baca pn akn tepikir couplee terhangat neh...bg clue cm2 pn mmg jerumus sgt kt hot couple neh..takat sokseh sokseh xd bukti sume org bole pitnahh chuolssss.....Tapi smpi ctu je la sokseh nye..pas2 sendu jahh gosip tuh...

Xkan puak lg 1 tuh sakit hati ngn couple neh buat cite mcm2? dlu time dorg mule2 nk bertunang pn gosip kate da nikah...bila nikah mengejut kate da preggy..end up non hadooo kaka faz xpreggy pn....dasat btul puak2 neh buat fitnahh....Panas hati agknye hot couple neh trus mendoniaaaa....Dont worry la..klu hot couple neh potray good2 pn klu kuasa Allah nk tnjuk true color dorg da lame kite nmpk...tp smpi skrg non hado...cer tgk yg pihak lg 1..potray good2 namatey...lindungan kaabah sgt end up ape jd skrg?? sndiri bukak aib...sndri busuk hatii...ehh apoooolaaaaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lenovo30 replied at 11-10-2018 05:12 PM
schawal kah?

Yg mne eh..rush yg si awal disruh kencing utk test urin tp si awal x kncing tu eh..yg mngamuk dlm pper si awal kata that time dia x rasa nk kencing so nk wat cmne..pnguatkuasa ala2 pAksa si awal ni p kncing..yg tu mse diorg baru kapel,si scha bru lps clash gn paren
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:17 PM | Show all posts
amboi2 wartawan tuh... over sgt kalau nak mengata...
surat kabor mana tu?
hahahahhaa.....
nak up cite sikit2 okay la... ni over bebenor, nampak sgt kebencian pada pasangan suami isteri tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:20 PM | Show all posts
jargon replied at 11-10-2018 05:17 PM
Yg mne eh..rush yg si awal disruh kencing utk test urin tp si awal x kncing tu eh..yg mngamuk dlm  ...

aah chuols.. meol cam ingat2 lupa sbb tajuk paper mase tu mengundang.. air mate scha air kencing awal kerr cemana tah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 05:20 PM | Show all posts

Baru-baru ni ada majlis tertutup birthday Faz kan? Dia ke?
Wallah waalam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048129s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list