Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1698
View
25
Reply

Bad News! Product The Ordinary Is shutting down

[Copy link]

Author: melinda_kerr    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-10-2018 10:25 AM | Show all posts

kat website yg mana ada diskaun hehehe.. tapi lately TO dah termasuk dlm senarai product yg di exclude drp apa-apa diskaun.. sodih tul. baru berangan nak beli buffet with cooper.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 10:27 AM | Show all posts
Orix replied at 12-10-2018 05:15 AM
I pulak speku, company heols disabotaj. Yela, company heols kan jual murah giler. Company yg lain  ...

Maybe la.. tapi dia ni mmg selalu sgt buat drama, kalo follow insta dia, pening. cam delusional pun ada, tapi crazy smart
Semenjak ada TO ni, banyak jugak company nak tiru style dia.. murah, simple ingredient & berkesan, antaranya Garden of Wisdom & The Inkey List
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 05:20 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 11-10-2018 07:12 PM
Wahhhh..urm..die ada conssultant tak bab choosing right product ni?

takde, i google and baca review + guide users lain.

cth: SINI

tapi nak tutup da kampeninya.


Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
makciktijah replied at 12-10-2018 05:20 PM
takde, i google and baca review + guide users lain.

cth: SINI

Tgk review mcm bagus je produk die..aduhaiii~
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
makciktijah replied at 12-10-2018 05:20 PM
takde, i google and baca review + guide users lain.

cth: SINI

Tgk review mcm bagus je produk die..aduhaiii~
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2018 02:57 PM | Show all posts
confirm ke dh nk tutup TO ni..
iols nk try serum dia la

tau x mana nak beli?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2018 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 28-11-2018 02:57 PM
confirm ke dh nk tutup TO ni..
iols nk try serum dia la


Dah ada balik u. Bussiness back on track mcm biasa. Skrang dah byk chanel beli produk TO ni. Salah satu dibsy atau pegi jer tgk kt website hermo
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069637s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list