Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3431
View
43
Reply

MANIFEST- New series kat NBC (Spoiler alert)

[Copy link]

Author: watachiwa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-10-2018 10:26 AM | Show all posts
saya jumpa link ni utk tgk online

http://bioskopkeren.xyz/nonton-manifest-season-1/2/
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MeMeimei replied at 3-10-2018 10:26 AM
saya jumpa link ni utk tgk online

http://bioskopkeren.xyz/nonton-manifest-season-1/2/

Waaa tq yaaa lama dah sy cari
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
X sabar tunggu episod ke3.
Jangan jadi macam Lost sudah. Lost kan Semua sebenarnya dah mati
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2018 03:03 PM | Show all posts
tetibe aku rase nak lempang si Grace ni
x lehke ko confess jek

misteri sungguh pompuan yg pegang Carl kat tepi jalan tuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-10-2018 02:01 PM | Show all posts
own your truth

-a litle bit bosan dengan kebetulan yang melanda Mikaela. huh

-x de menarik sangat kot cume penemuan researcher tu lepas dia test darah dia sbb dia tgk result darah Carl
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 12:42 PM | Show all posts
episode 3 bg aku bosan skit...psl nk tayu saper bunuh kelly tu...so xder kaitan sgt ngan flight tu..except mikaela tu dpt tau yg something not right ngan kematian nya..

tp tu la nk tau knapa polis2 tu amik mayat si kelly smpi dlm rekod xwujud lgsg dlm database...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-10-2018 12:49 PM | Show all posts
graxier06 replied at 11-10-2018 12:42 PM
episode 3 bg aku bosan skit...psl nk tayu saper bunuh kelly tu...so xder kaitan sgt ngan flight tu.. ...

kan.. aku rase every ep akan lagi best bile ade byk mistery. emaning buat penonton tertanya2 n tertunggu2 next episode gituh
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2018 09:13 AM | Show all posts
wikedsaikel replied at 6-10-2018 09:04 PM
X sabar tunggu episod ke3.
Jangan jadi macam Lost sudah. Lost kan Semua sebenarnya dah mati

cite macamni memang akan jadi macam lost series..
pilot episod je menarik bagi aku...
pastu bila dah masuk bab superpower2 ni dah lost interest dah
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 8-10-2018 03:03 PM
tetibe aku rase nak lempang si Grace ni
x lehke ko confess jek


I think they are dead tapi apa yang buat mereka hidop? Alien kah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2018 07:57 AM | Show all posts
net_level replied at 14-10-2018 09:13 AM
cite macamni memang akan jadi macam lost series..
pilot episod je menarik bagi aku...
pastu bila ...

ep3 dah x brape ummmpp dah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2018 07:58 AM | Show all posts
wikedsaikel replied at 14-10-2018 09:04 PM
I think they are dead tapi apa yang buat mereka hidop? Alien kah?

huhuhhu.
kan mcm alien
ke sebab konon2 national security tu diorg rase plane tu di bom dgn remote control?
entah2 projek rehsia kerajaan deme.. bukan buleh buat kire depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols tengok kat link mana iols da takleh tengok dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2018 11:04 AM | Show all posts
blairchuck replied at 16-10-2018 03:15 PM
Uols tengok kat link mana iols da takleh tengok dah

donlod uols...

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2018 11:48 AM | Show all posts
episode 4 pn sama cam episode 3...dh lost dh ngan tema psl kapal terbang ilang 5 tahun lps... tp lbh kepada nk selamatkan org...
ptt nya series ni kna lebih pokus kt penyiasatan ke atas kapal terbang yg ilang 5 taun lps..instead of nk selamatkan org / solve masalah org yg xdirect ngan kehilangan flite tu sndiri...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2018 12:52 PM | Show all posts
graxier06 replied at 17-10-2018 11:48 AM
episode 4 pn sama cam episode 3...dh lost dh ngan tema psl kapal terbang ilang 5 tahun lps... tp lbh ...

dah x de thrill la gitu

sis lunch hour nanti br nak tgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-10-2018 02:15 PM | Show all posts
kecewa betol. aku baca kat twitter semalam kate ep 4 ni byk psl Carl sekalik. langsung x kua
si Danny tu plak x cukup muncul dalam gambar di dalam kotak yang dijumpai dalam setor elok lak jumpe in real life
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-11-2018 08:22 AM | Show all posts
setelah 2 minggu menunggu baru kuar ep 6

actually episod 6 ni lah baru kuar momentum aku rase.
momentum tuk tarik peminat tunggu next ep 7 sebab dah start connected/ sebab kes x selesai

kalau idok kes selamatkan org selesai mcm gerak khas pulok kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2018 12:03 AM | Show all posts
watachiwa replied at 8-11-2018 08:22 AM
setelah 2 minggu menunggu baru kuar ep 6

actually episod 6 ni lah baru kuar momentum aku rase.

yes sgt agree.. nmpk skit suspen ngan apa yg jd ngan episode 6 ni..sbb ada hanging kt last scene yg kt terasa utk tggu next episode...
so mcm2 bnda akan terungkai psl apa yg jd kt 11 org yg tetiba hilang tu... n yg menariknya NSA yg pkck itam pn surprise ngan apa yg ben dedahkan psl dia sndiri xtau apa2 melainkan nk track org2 yg terlibat dlm flioght tu..

episode 6 ni mmg best...mmg xsabar nk tggu next episode psl misteri makin lama makin complicated so dia aakn watkan org tertunggu kisah selanjut nya..

bru la semangat nk layan Manifest bila storyline dh makin misteri...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-11-2018 07:54 AM | Show all posts
graxier06 replied at 9-11-2018 12:03 AM
yes sgt agree.. nmpk skit suspen ngan apa yg jd ngan episode 6 ni..sbb ada hanging kt last scene y ...

kan.. mati2 lah aku duk speku pokcik hitam tu jahat. sekali dia pon terkejut n paling best dia pegi tempat Ben cakap tu. n at least found something kan.
x bleh blah Ben gi mention Mika gi situ n snap gambor.. riso plak Mika kene apa2 nanti
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2018 07:02 AM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 9-11-2018 07:54 AM
kan.. mati2 lah aku duk speku pokcik hitam tu jahat. sekali dia pon terkejut n paling best dia peg ...

Tgk kat link mana ya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073534s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list