Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9425
View
244
Reply

[Penulis] Nanga Parbat - Baca, Teka dan Sambung ....

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 09:19 PM | Show all posts
Wah! Hebatnya chesfa. Jenuh duk fikir apa kod
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
waa dah habis baca..tragis nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dah pm tt untuk tool box chawish

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pm tt untuk satellite phone

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 09:57 PM
Dah pm tt untuk satellite phone

cepat nya uolss..iola tak pikir lagi yang tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 26-9-2018 02:20 PM
cepat nya uolss..iola tak pikir lagi yang tu

U pun sama, i tak habis mengeja lagi, just cari jawapan nak selamatkan awin cepat2
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 05:28 PM
Saya cuba jaya sebab nak tau yang 5 tempat kosong tu numerical ke ada campur. Ok nak sambung menge ...

Wahhh..tahniah chesfa

TT, saya masih boleh teka lagi tak walaupun dah ada yang teka betul?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 09:57 PM
Dah pm tt untuk satellite phone

maaf chesfa jawapan awak salah.cuba lagi ya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 26-9-2018 09:34 PM
dah pm tt untuk tool box chawish

maaf meghank.jawapan anda salah.



sila cuba lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bilissey replied at 26-9-2018 10:36 PM
Wahhh..tahniah chesfa

TT, saya masih boleh teka lagi tak walaupun dah ada yang teka be ...

boleh.sebab tu kena pm.cubalah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Try again....never stop believing
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 10:23 PM
U pun sama, i tak habis mengeja lagi, just cari jawapan nak selamatkan awin cepat2

jom2
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-9-2018 11:01 PM
maaf meghank.jawapan anda salah.



salah ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts


Plan Z, pergimu sudah dipanggil Tuhan, awin dan rejab
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak pass soalan password kedua kepada @matkpop . Bijak ni, should be, sebab rajin membaca.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 27-9-2018 07:13 AM
Nak pass soalan password kedua kepada @matkpop . Bijak ni, should be, sebab rajin membaca.

adehh... jap kena baca dulu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
dah pm passcode untuk toolbox chawish sekali lagi.

kali ni mesti betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2018 08:44 AM | Show all posts
Wahhh hebatnyaa.....sisi lain dik nancy, tak sangka sehebat ni

malam ni akak start baca, takpelah ketinggalan pun, satu karya yg hebat dari budak penjilat kasut, tahniah...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2018 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 27-9-2018 01:47 AM
Plan Z, pergimu sudah dipanggil Tuhan, awin dan rejab

jangan berputus asa chesfa.cubalah lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-9-2018 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
matkpop replied at 27-9-2018 08:21 AM
adehh... jap kena baca dulu

thanks matkpop sudi hadir.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.766893s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list