Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9330
View
244
Reply

[Penulis] Nanga Parbat - Baca, Teka dan Sambung ....

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-9-2018 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 25-9-2018 11:15 PM
20 x 10 semi d master bedroom.

satu keje pulak nak buat gua besar bilik atas gunung tu

meols sambung baca lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 26-9-2018 11:42 AM
satu keje pulak nak buat gua besar bilik atas gunung tu

meols sambung baca lagi {: ...

dia lebih kurang macam ni meg.







yang gua Hiro tu bukan gua buatan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah kena baca balik. Nak print dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 24-9-2018 06:04 AM
anga Parbat, secara harfiah namanya terbit daripada bahasa Kashmiri, atau Koshur 'Nagna' d ...

75 kg per person, berat awin dan suami berapa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Special.Brew replied at 26-9-2018 01:27 AM
Best giler karya ko.. hari tue cite jepon pn ko tulis kan? Sedih arr hidup chawish tue... aku nak pm ...
Special.Brew replied at 26-9-2018 01:27 AM
Best giler karya ko.. hari tue cite jepon pn ko tulis kan? Sedih arr hidup chawish tue... aku nak pm ...


hai special brew.thanks sudi baca.

kalau pakai desktop atau laptop atau desktop site (phone) tak jadi masalah pada saya.saya rasa awak browsing pakai phone ni.senang je cara nak pm.

<------- tekan gambar budak botak yang jilat kasut ni.lepas tu akan keluar detail kat profile saya.macam kat bawah ni contoh detail dari profile awak.



tekan mana2 icon "topics" dan "reply" tu.



awak akan nampak icon "chat" yang saya bulatkan tu.sentuh icon tu dan awak boleh mula text/pm.









*kalau pakai apps pun macam ni jugak step dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 12:32 PM
Ah kena baca balik. Nak print dulu.

thanks chesfa sudi baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 12:37 PM
75 kg per person, berat awin dan suami berapa?

Dia pakai harness sled duffle.tak semestinya dia kena pikul.yang awak baca tu declare je.kalau seorang lelaki berat 60 ke 80 kg untuk backpack 75kg tak jadi masalah.mereka dah training berbulan2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap2, saya dah baca balik, tu beg sherpa bukan diorang. Nak baca lagi sampai Z.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 24-9-2018 02:10 PM
meh saya tolong tag juga



seribulan forumer chesfa ada cuba menjawab.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-9-2018 12:26 PM
dia lebih kurang macam ni meg.



besar jugak kan sis..kira boleh tido selesa la (boleh luruskan kaki bagai)

respek la dekat hikers semua..gigih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 26-9-2018 03:33 PM
besar jugak kan sis..kira boleh tido selesa la (boleh luruskan kaki bagai)

respek la dekat hike ...

yes ofkos meg.sebab tu diorang bawak mini shovel.gunung 8000m bukan semudah menawan bukit broga.ni cakap terus terang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 04:19 PM | Show all posts
Thanks tag saya.
Dah baca sikit tadi..tapi tak fokus
Jap lagi baca betul- betul.

And again, awesome story @KILL_NANCY

Dah ada buku ke?

Kalau ada, habaq kat i.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ipo replied at 26-9-2018 04:19 PM
Thanks tag saya.
Dah baca sikit tadi..tapi tak fokus
Jap lagi baca betul- betul.

wahhhh ipo~ thanks sudi baca ya.

ish tak sampai lagi ke situ.saya menulis pun suka2 je.jauh lagi tu haha.cerita ni saya karang untuk mencetus minda pembaca je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-9-2018 07:31 AM
seribulan forumer chesfa ada cuba menjawab.

Saya cuba jaya sebab nak tau yang 5 tempat kosong tu numerical ke ada campur. Ok nak sambung mengeja.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 05:28 PM
Saya cuba jaya sebab nak tau yang 5 tempat kosong tu numerical ke ada campur. Ok nak sambung menge ...

awak mencuba pun dapat kredit dari supermod seribulan.

teruskan mencuba ya!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-9-2018 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
@seribulan

dah ada pembaca yang meneka dengan tepat untuk kod tool bag Chawish.

anda hebat Chesfa.

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 26-9-2018 05:11 PM
@seribulan

dah ada pembaca yang meneka dengan tepat untuk kod tool bag Chawish.

Tahniah chesfa
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
chesfa replied at 26-9-2018 04:28 PM
Saya cuba jaya sebab nak tau yang 5 tempat kosong tu numerical ke ada campur. Ok nak sambung menge ...

Berbaloi dapat 2 hadiah - mencuba dan tepat
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabar awin, i tengah cuba teka untuk satellite phone tu. U need to be sent to the hospital as soon as possible!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 26-9-2018 10:41 AM
Berbaloi dapat 2 hadiah - mencuba dan tepat

Thanks mod. Mencabar juga rupanya jawapan tu simple jer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112562s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list