JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
15156
View
179
Reply

Tak penah akak minat gambit tetiba ovari akak meletop

[Copy link]

Author: af_mania    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-9-2018 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Selama ini akak tak penah minat kat mamat ni sebab bukan saja air muka mamat ini poyo tapi perangai pun sepoyo mukanya. Terbukti sangat bila heols jadi peserta fear factor selebriti malaysia 6 tahun lepas.
Tapi bila tengok picture terbaru mamat ini.. tetiba meletop pulak ovari akak. Ovari acik2 sekalian gimana? Meletop ke idookk?? Ker dah menopause? Sila undi dengan jujur kalau taknak merangkak.
Multiple Polls: ( Max 2 choices ), Total 183 Users voted
Your User group have no permission to vote
DF15F8BC-393F-49CA-B3F3-007AD64F2838.png
DF15F8BC-393F-49CA-B3F3-007AD64F2838.png
DF15F8BC-393F-49CA-B3F3-007AD64F2838.png
DF15F8BC-393F-49CA-B3F3-007AD64F2838.png
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:40 PM | Show all posts
Tapi Gambit ni fendek ya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok nmpak la hensem. Tp tak meletup..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kibodwatriuh replied at 21-9-2018 06:40 PM
Tapi Gambit ni fendek ya.

Khuensss. Kalau tinggi mmg helok sgt dah
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:44 PM | Show all posts
tomaz replied at 21-9-2018 06:42 PM
Khuensss. Kalau tinggi mmg helok sgt dah

Ya, dari segi rupa helok orangnya. Lagi-lagi gaya rambut kemas gini, kena.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar tak jelas.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhhh... Rembes si gambittt
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:58 PM | Show all posts
Segak penampilannya..penah tgk dia kat lipsync malaysia..ape kenama rancangan tah xingat..kat dlm tu cam geram plak ngan dia sbb bnyk xtaw lgu malaysia..and everytime org cam gurau ngan dia,dia xreti nk come back balik..maybe sepesen siyes orgnye..

Neway helok la skang..thumbs up to fashion consultantnye lah..eheh!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:23 PM | Show all posts
Meols mmg rembes2 sejak dlu lagi heolsss ni. Sekarang rambut pendek, lagi la!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh hello sisterrrrrr????? Nak kena libasan meols ke??? Meols dah cop dulu yach sejak dari drama heols berlakon dgn elvina tu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:26 PM | Show all posts
meols mmg taste kat heols dr zaman heols berlakon filem susuk lagi ....  heheehee ....

sila p IG heols yach utk melihat heols bertowel sajorkkkkk .....aummmm....


rembesss ke idokk.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh laa tapi takde la sampai meletop sisthur
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:32 PM | Show all posts
rambut pendek nampak smart
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada akaq Gambit ni mmg letop dri dulu cuma dia tak ada managemnt yg bagus utk karier lakonan. Kalau tak dia akan meng who ar yus kan fattah yachh
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka dia sedari dia berlakon Siong tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 21-9-2018 07:36 PM
Pada akaq Gambit ni mmg letop dri dulu cuma dia tak ada managemnt yg bagus utk karier lakonan. Kalau ...

Masalah heolls poyo jugak ni. Dulu pun iolls minat heolls tapi lepas tgk fear factor, mmg turn off. Anak orka kan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:42 PM | Show all posts
meisapoya replied at 21-9-2018 07:36 PM
I suka dia sedari dia berlakon Siong tu

gler la chuols....aku tgk dia dlm tu tergelak2 kot, bapak kayu gler. tp sib baik sekarang dh wangi. wangi dari FA nmpaknya
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
veYron replied at 21-9-2018 07:42 PM
gler la chuols....aku tgk dia dlm tu tergelak2 kot, bapak kayu gler. tp sib baik sekarang dh wangi ...

Rupa dia ok2, so why not? Kayu tu tolak tepi dah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambit ni sama pesen dengan fezrul khan..makin tua makin lazat.muda2 dulu agak haus rupa paras dorang.. sedangkan pelakon lain makin tua makin kepam like mat haron,shah jazli,nanaz,adiporn..yg maintain dato rosyam,fahrin,norman hakim..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bit makin hensem sekarang ni. Kot bila berambut pendek ni lebih menyerlahkan aura tu... Bit bila nak berlakon drama jd hero lagi? Ambik la drama helok sikit mcm drama Shh I love you tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem tapi poyo
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Pama dia doctor. Adik beradik ramai.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 08:08 PM | Show all posts
Boleh la..tp dia ni pun pelik2 gak macam si hangrii tu dulu..so iols tak heran langsung
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnak buat poll tuk thebestneverest?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052118s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list