Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
41462
View
793
Reply

Edisi Kering Idea - Justice for CTDK! [OFFICIAL MV IS OUT!]

  [Copy link]

Author: idolfan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-9-2018 09:19 AM | Show all posts |Read mode
Edited by idolfan at 4-10-2018 04:49 PM

Korang dah dengar single COMEBACK tok sri ct yang dikatakan oleh para SITIZONERS sebagai FRESH tu ke belum??? Nah ni link spotify.. iols yaqqin video akan keluar later2..nanti dah ada iols tepek kalau iols ingat!






https://open.spotify.com/album/0SIJzwMwU3nB5Q5rK4Xyke?si=WhVDqhE7QeWCE-7Kqol8rw


Screen Shot 2018-09-21 at 9.20.32 AM.png

Lagu ini ibarat recycle melodi HAJAT yach! Dan juga kalau amati... NISAN CINTA!  How come Hael buat kerja mudah begini sajork untuk ratu muzik negara?? Iols kecewaa!!  Tok sri ct tak nampak kah simiarities? Atau sheols tak kisah dapat lagu apaaa pun asalkan Hael yang buat???


Single Polls, Total 338 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat ctdk mls nyahh nk dgr. Tpi kalau mcm chuols ckp lagu ala2 hajat lgi rasa mls nk dgr. That song is too overrated
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap. Reminds me zaman Transkripsi. I love it! Tambah2 lagu etnik kreatif camni. Akhirnya Tok Ti dengar permintaan iols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Intro je mcm Hajat skit, I agree. Tp keseluruhan lagu x sama.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols sebagai pendengar don't care asalkan sedap
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:26 AM | Show all posts
ada something pada diri CT yg den rasa dia kurang menyengat sekarang ini.
Perlakuanny yg suka selfiekah?
atau nampak kat IG semua gambarnya mcm ala-ala aku shantik
atau perlakuannya yg mcm budak muda weechat baru nak glamer

entahlah, mungkin dlu dia terlalu menjaga kesopanan, dan bila
da berumur gini dia nmpak mcm tak cukup bebas masa mudanya.
entahlah, bezalah dgn diva diva zmn dia yg nmpak sgt cukup dgn hidup lampau.

done merepek
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebagai peminat lagu-lagu siti sebelum ni..lagu anta permana pada iols kurengg. Mungkin kena repeat byk kali baru melekat di hati. Mmg ada sikit bunyi lagu hajat di situ.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:32 AM | Show all posts
ilya replied at 21-9-2018 10:26 AM
ada something pada diri CT yg den rasa dia kurang menyengat sekarang ini.
Perlakuanny yg suka selfi ...

siti tetiba dtg fasa gedik yg xpaham tu.

tengok reaksi dia terhadap syafiq farhain tu pon aku pelik. mcm tersipu2 malu

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikgojesss at 21-9-2018 10:36 AM

iols dengar part chorus lagu tu macam melodi lagu stacy romeo...

... masa perlahan berputar... bila nanti kita bersatu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:33 AM | Show all posts
apa-apa lagu kalau diputar di radio 10 kali sehari, insha allah akan melekat di telinga
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:40 AM | Show all posts
Best arrrf
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:41 AM | Show all posts
ilya replied at 21-9-2018 10:26 AM
ada something pada diri CT yg den rasa dia kurang menyengat sekarang ini.
Perlakuanny yg suka selfi ...

hahha...ingat aku sorg je ada perasaan mcm ni

sejak dia umo 35++ kut dia jadi mcm bbnu...gila selfie mcm jelita sgt...kdg aku tgk pun rasa meluat. dulu masa awal2 kemain terjaga segalanya, nak joget goyang buntut pun payah kita nk tgk



Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:47 AM | Show all posts
aiyooo sebijik lagu hajat. part " bila tiba waktu kamu harus bercicinkan aku" tu sebijik dengan part " masih ku cinta kerna ku pasti kau tiada pengganti"
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
ilya replied at 21-9-2018 10:26 AM
ada something pada diri CT yg den rasa dia kurang menyengat sekarang ini.
Perlakuanny yg suka selfi ...

Kadang2 dia post selfie dengan muka itik dia tu rasa macam secondhand embarrassment
Kalau muda2 zaman baru nak up takpelah jugak
Bebi shima yang lawa tu pun tak selfie gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:56 AM | Show all posts
forgettable chuols. meols hanya mampu dgr sekali je hurkey! meols rasa hanya sitizoner sajork yg akan dgr berulang2 kali
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:56 AM | Show all posts
promo mcm gaj, tapi lagu sendu je

sebulan jer la kuar radio
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:57 AM | Show all posts
sebagai peminat ct sejak zaman hingusan, lagu ni entah pape. siti kan sesuai dengan lagi komposer otai otai je, tak pun lagu tu dia cipta sendiri maka sedap lah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 10:57 AM | Show all posts
so meols akan kasi 2nd chance bila MV official keluar nanti. tp melihatkan production yg buat tu pernah buat MV karaoke utk artis2 FMC meols tak nak letak expectation tinggi sgt la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa ok je lagu ni..nak kata wow sangat tak lah mcm wow zaman Bukan Cinta Biasa atau Purnama Merindu, tapi nak kata hauk pon.:iols rasa better la dari bbnu punya lagu yg boring.

Lenggok Tok ti mmg sedap didengar dan trademark suara sheols ada dalam lagu ni. Masih x hilang.

Lagu ni iols terdengar macam lagu Stacy - Romeo tang korus.

Dgr mcm senang nak nyanyi kan lagu ni..santai2. Tapi iols yakin kalo bg org lain bawak lagu ni kompem x merdu dan x sedap.

Pasal Hael dgn Ezra - iols rasa makin lama makin nmpak persamaan lagu2 yg diorg cipta. Kering idekah maybe?

Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2018 11:10 AM | Show all posts
danieladam replied at 21-9-2018 11:06 AM
Iols rasa ok je lagu ni..nak kata wow sangat tak lah mcm wow zaman Bukan Cinta Biasa atau Purnama Me ...

haah ada persamaan semua lagu ciptaan hael-ezra..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.737082s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list