JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
13887
View
312
Reply

[Tempatan] UPDATE DETAIL PENCABULAN #1 & #262 [Video] Gadis Melayu bertudung yang DICABUL pemuda autisme MENANGIS terisak-isak ceritakan pengalaman CIP*P dipegang dari belakang & ADIKNYA juga DIRABA

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2018 05:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Kentang.Goreng at 23-9-2018 08:41 PM

Ini adalah update dari berita Harian Metro yang telah didelete beberapa jam setelah disiarkan, tetapi masih ada tersimpan di google webcachce, seperti di bawah ini. 1.jpg

..jpg

Tak tahu kenapa Harian Metro memadam berita di bawah ini...


d.jpg
...jpg
...d.jpg
.....jpg

Mangsa raba trauma
18 September 2018 11:59 AM


Gadis yang menjadi mangsa raba lelaki autisme mahu orang ramai henti kecam dirinya dan keluarga. Kejadian raba pada 11 September lalu di Subang Jaya, Selangor itu sangat memberi kesan dan berharap agar orang ramai memahami situasi yang dialaminya.

Sumber: Kosmo Online

..jpg

3.jpg

4.jpg

1.jpg

_..jpg


._.jpg
..jpg
...jpg
....jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 05:49 PM | Show all posts
melayu lahanat memang mulut longkang..  
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
entah iols pun tak mampu nak sebelahkan sesapa.. tuk autisme tue dia otak tak leh pikir waras. yg perempuan nie kesian ttauma.iols paham cuma iols harap nak ckp amek tindakan kt parent autisme tue..dah tau anak mcm tue so ngapa lepaskan biar sensorank.. he not a normal guy
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 05:55 PM | Show all posts
Aku sokong ko ,jgn tarik balik tuduhan tu.

Semua lelaki yang mencabul dan merogol akan didapati autism atau gila selepas melakukan jenayah tersebut.

Amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalau mcm tu  sahih lah semua lelaki adalah mental .

Kosse nya .
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya perempuan itu juga yg disalahkan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah kenapa akak lebih kesian pada budak autism. ...sebab dia cacat otak pada akak. ...sebab bila tengok kelakuan Adam dan anak zarina tu....memang nampak mereka ni cacat otak  (tak normal berfikir )....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:01 PM | Show all posts
kesiannya... walaupun berlaku dlm bbrp saat je raba2 pegang2 mcm tu tapi mmg trauma la.. mmg tak boleh nak lupa..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:03 PM | Show all posts
babinya yang tak habis-habis sibuk suruh tutup sana sini..
bodoh jugak yang kecam mangsa buat report tu..
mak bapak dah tau anak autism, sila jaga and tengok anak betul-betul..
jangan main lepa je biar dia mengacau orang sana-sini..
kepala hotak orang pulak nak kena paham anak ko autism..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:12 PM | Show all posts
Betul tu asyik beralasan mana nak selesai masaalah.  Mungkin orang lain anggap benda kecil atau mudah tapi bagi sesetengah orang lain boleh jadi trauma akibatnya.  Bukan semua orang boleh cope dan kata tak mengapa mengenainya.  Sian alih2 mangsa jugak jadi mangsa berganda.  Harap ada jalan penyelesaian terbaik buat mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:14 PM | Show all posts
noor2 replied at 20-9-2018 05:58 PM
Entah kenapa akak lebih kesian pada budak autism. ...sebab dia cacat otak pada akak. ...sebab bila t ...

sila rujuk kes di luar negara yg berkaitan sexual assault melibatkan autistic people.....
wpon deme cacat otak....still ad nafsu n mampu berfikir

n autism ni ada mild, moderate or severe....si pencabul di kategori mana tuh?

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:15 PM | Show all posts
Kalau mangsa&keluarga kurang 'awareness' about autisme, yg komen tu kurang adap. Commenting as such doesnt make you any better.



Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mls nk tgk video..terus sgt ke perabaan tu...aku bc hal ni pun jd conflict gak..sbb bdk tu mmg sah2 autisme...bkn tiba2.mmg ada dokumentasi lm dh .bkn nk salahkan ppuan tu jgk.dia berada pada ms yg salah dkt dgn bdk tu.apa kata think positive utk menutup aurat dgn baik. parents bdk ni plk xyah main medsoc la.pergi la jumpa face to face minta maaf merayu.bg ganti rugi ke..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesetengah lelaki Malaysia masih berfikiran wanita adalah punca segala masalah, malah kes serangan seksual terhadap kaum wanita tetap dikatakan berpunca daripada wanita itu sendiri, gara-gara pemakaian mereka.
Hello lelaki bangsat, even kalau ada seorang gadis cantik berbogel berjalan di depan anda bukan bermakna anda ada lesen untuk meraba atau merogolnya. Kalau anda meraba atau merogol gadis itu tanpa kerelaannya, itu bukan masalahnya, tapi masalah anda yang tak reti kontrol bebird korang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian kt dedua belah pihak. tp netizen lg hanat suruh tutup aurat bagai. bini , adik beradik depa memg jenis pakai niqab jubah ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi yg tukang komen mencerca gadis tu... Agak2 lah. Cuba kalau yg tukang komen tu tak ada angin ribut bagai tiba2 kena raba crotch dengan lelaki autism, mungkin terus kena sepak agaknya lelaki autism tu. Kita faham lelaki tu autism. Tapi kita kena faham juga nobody wants any parts of their body to be touched inappropriately. So sudah tentu gadis tu trauma. Kamu kecam dia lagilah dia akan fikir semua lelaki sama je semua tumpu pada boobs dia je. Pervert memasing, komen tak membantu mana2 pihak pun. Acah suruh perempuan tutup bagai, padahal sendiri nafsu tak terkawal.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:30 PM | Show all posts
teringat plak time sekolah dulu..kelas kitaorg sebelah kelas pelajar2 istimewa ni....

contoh pernah je jadi pelajar istimewa ni kejar, terkam or nak peluk students lain

tapi x pernah langsung sekolah sentuh pasal hal ni...nak bgtau pasal awareness  ke apa.....pelik juga

tak salahkan sekolah......cume kesian kat org2 yg menghencap pompuan tu....macam xde info langsung pasal autism.....yg deme tau org ada autism xleh pikir....so pompuan tu salah sb x tutop aurat

tapi autistic people ni boleh je pk....cube tgk kes di US....deme train org2 istimewa ni supaya boleh bekerja....hidup sendri....supaya deme dpt hidup normal....

n deme sgt concern if parents x hantar anak deme utk bergaul dengan org....sb deme pentingkan social interaction dgn org2 lain selain keluarga dlm improving quality of life...n takot jd kes2 mcm ni la kot

sekian ulasan saya....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakaian mangsa yg kena raba pulak yang diaorg fokuskan. Yg diaorg hanya nampak 'gunung' budak tu... bukannya trauma budak tu. Lahanat macam ni lah yg selalunya akan kutuk, blame mangsa rogol, mangsa yg kena molested. Agaknya kalau mak, kakak, anak perempuan kena rogol, kena sexually assaulted mesti diaorg akan suruh think positive... next time jaga aurat yer. Setakat tu jer lahh pemikiran benak diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa jijiknya kaum wanita pada pandangan segelintir lelaki ini. Kalau tak nak bersimpati dengan mangsa pun, korang tak perlu berikan komen bangang.
Ada masa untuk tengok 'gunung' mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni kesian kat budak autism ni bukan bermakna aku membenarkan perbuatan x betul. ..cuma kesian aku pada faktor ibu bapa nak mendidik anak istimewa dan kesian diri budak ni yang tak sempurna akal. ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 07:09 PM | Show all posts
Jangan main2 dengan autism. Otak lembam, cacat dlm hal lain tapi bab sex celik.

Bukan tak pernah jumpa budak2 autism ni. Time budak2 dulu ada jer kawan2 budak taman dua tiga jenis lembam ni. Ada autism kuat sangat, ada yang minor2 ni. Ada yang jenis sekali2 ada sakit gila babi. Sekali2 jalan satu taman hidung meleleh hingus kuning padahal umur dah 17/18.

Semua tu kaki melancap. Melancap belakang tembok lah, kat tepi taman lah. Kaki mengendap pun yer. Pernah sekor ni pernah sound rasa mcm nak rogol satu budak pompuan ni, pasal dia stim sangat dengan pompuan ni.  

Bila dah besar sikit dah boleh kerja, kerja2 bodoh ni, tolong2 angkat barang kedai runcit. Dapat duit terus tanya kita orang mana nak cari pelacur.

Bila kita berkumpul berbual kotor2, dia dengar jer.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 20-9-2018 07:30 PM

Traumalah.. badan autisme tu besar.. mesti ganas.. aku pernah kena peluk dgn budak autisme masa sekolah dulu.. jumpa pompuan dipeluk..kena tengking dgn aku.. diam

Yg komen cam celaka kat ig tu semua bbnu.. phuiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 08:02 PM | Show all posts
wauuuu sudahnya mangsa yang kena maki abis kena perhati badan dia sume
hahahahahahah
indahnya bumi malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon budak pmpuan ni jangan tarik balik report..
mak lelaki tu tlg la sedar.. takkan sampai anak merogol orang baru ko nak sedar..  ptot ko mintak maaf ke perempuan tu.. p jumpa settle tepi ka apa ka.. ni sebab ego dan nak meraih simpati yg anak die oku..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
bg sy...isu ni lbh kpd 'bdk yg dicabul' vs penjaga@ mak,bapa bdk autisme tu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2018 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg bukan autisme pn.tk rela mkn kt restaurant ke apa.klu pi pn tapau aja..yela.klu restoran tu tgh bsesak dgn pelanggan ke apa..lagi2 org pmpn.klu bergesel ngn pmpn kang dituduh mencabul..so aku beli tapau aja sudah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051684s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list