JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
101386
View
2361
Reply

Sohai Laksa (Suhaimi Saad) Kutip Derma Reuniteam Tanpa Pengetahuan Inteam

  [Copy link]

Author: aleesyasofia       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-9-2018 12:43 PM | Show all posts |Read mode
Edited by aleesyasofia at 17-9-2018 11:03 PM

Seorang Netizen meluahkan rasa tidak puas hati kerana Suhaimi Saad telah melancarkan sebuah tabung bagi mengutip derma untuk Konsert Reuniteam tanpa pengetahuan ahli Inteam yang lain. Konsert tersebut berlangsung  di Dewan Jubli Perak, Kota Bharu, Kelantan. Ia menggabungkan empat ahli kumpulan In-Team iaitu Syam, Amin, Syah dan Rahim bersama Suhaimi yang merupakan bekas anggota Inteam di mana mereka mempersembahkan 15 buah lagu.



Bagaimanapun, Suhaimi telah melancarkan kutipan derma untuk kos penganjuran konsert tersebut dan Inteam menerangkan bahawa pelancaran tabung itu tanpa persetujuan dan pengetahuan ahli Inteam sejak awal.



berita penuh dan gambar kredit to bnara

inteam kata mosus yg sponsor.. tp motip mintak derma pulak..?? apa cerita lepas konsert nie berlangsung agaknya ya..??

reuniteam.jpg
image.jpg
image1.jpg
image2.jpg
image3.jpg
image4.jpg
image5.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada thread.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 12:49 PM | Show all posts
Nie jantan loser.. Pemalas keje..pakai anak kutip duit org..vavi kan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bnyak nya thread pasal suhai
Boleh menang abph ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke Elrah Exlusive yg sponsor konsert reunion diorang ni? Ada terbaca somewhere a few months back
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 17-9-2018 01:00 PM
Bukan ke Elrah Exlusive yg sponsor konsert reunion diorang ni? Ada terbaca somewhere a few months ba ...

Yup elrah ada sponsor. Tapi rasanya jubah je
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Uish....glemer la incik aimy..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
di saat nama mawi naik kerana kejayaan munafik, nama sohai pun naik kerana tipu derma. kalau aku jadi ina, mesti malu dan sedih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:44 PM | Show all posts
Buruknya laa perangai ko ni, Mimi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 17-9-2018 01:44 PM
Buruknya laa perangai ko ni, Mimi..

what?? mimi?? best plak nama tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sohai buat pekak dan buat derrrkkk aja...trust me
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dkt anak2 dan bini.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 17-9-2018 02:04 PM
Sohai buat pekak dan buat derrrkkk aja...trust me

Silap2 sambil gelak berdekah sambil makan laksa... Sambil kira duit tabung....  Lepastu siap uo status korang nk konsert reunite kat mana lagi???  Boleh la dia bukak tabung lagi. IMG_20180917_141834.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 17-9-2018 06:20 AM
Silap2 sambil gelak berdekah sambil makan laksa... Sambil kira duit tabung....  Lepastu siap uo st ...

Sila muntah darah secara berjemaah...hahahahaha..perasan good good je..org x nak tgk Hang le ss org nk tgk geng Hang je.x zabar nk tgk vid sohai ni ape die nk ckp...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi sohai aman2 je kn up status marahkn netizen kata buruk sal dia,dah sememangnya pangai buruk,muka buruk...makin menjadi2 x semegah hantu laksa skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:08 PM | Show all posts
Up yg baik2 je.. yg orang tanya pasal derma diam tak jawab

Macam lah orang bodoh mcm bini dia jugak

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 17-9-2018 02:20 PM
Silap2 sambil gelak berdekah sambil makan laksa... Sambil kira duit tabung....  Lepastu siap uo st ...

Inteam tu punyerlah busy, manjang ada event. Dia hengat dia event manager tersohor ke apa, asik nak melayan showcase dia. Angan Pak Sohai memang hebat, nak ada 900 penonton dalam dewan yang sewa murah, last2 dapat dalam 200 lebih sikit jer audience. Harga tetap caj standard Yisrael hokay.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 17-9-2018 04:08 PM
Up yg baik2 je.. yg orang tanya pasal derma diam tak jawab

Macam lah orang bodoh mcm bini dia jug ...

kan celaka sgt perangai tuh.... bkn nak insaf ke ape... yg follower sokong pun bengap
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 17-9-2018 04:15 PM
Inteam tu punyerlah busy, manjang ada event. Dia hengat dia event manager tersohor ke apa, asik na ...

dgn separuh tu bdk tahfiz masuk free...
aku yakin die tak ckp yg benar pun kat inteam.... die ckp kutip derma utk tahfiz....

inteam plak takde nak siasat apa.. yea je...
pastu konpiden kata konsert berjaya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 17-9-2018 04:18 PM
dgn separuh tu bdk tahfiz masuk free...
aku yakin die tak ckp yg benar pun kat inteam.... die ckp ...

Sah2 mber inteam tu dh tau kawan tu giler..dilayankan saje sohai tabung ni.aci pya lps ni,inteam pun xhingin dtg dh klu anjuran mosus taik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan pemalas hadap duit org
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Munafiknya kau sohai..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Losernya penunggang agama sekoq ni... makan duit haram... bagi anak bini makan duit haram... munafikkkkk puiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila nak mampos la @suhaimiinanaim neh
Cm jilaka ja perangai dgn.family.tonggang langgang gini...
Dia x pikir ke amanah ni perkara paling berat utk.ditanggung?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 05:12 PM | Show all posts
Losernyer la hai si penunggang agama ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list