Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
25264
View
284
Reply

Walau Duduk Sebelah Anna Wintour, Mekap Fazura Tetap Buruk!

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2018 04:51 PM | Show all posts |Read mode




"Kenapa mekap Fazura kat New York buruk? Walau sebelah Anna Wintour sekalipun, semua tu tak bererti sebab Faz tak outstanding!"


Biarpun niat Fazura yang sebenarnya adalah berkongsi kegembiraan duduk di sebelah ikon fesyen ternama ketika menghadiri pertunjukan beg berjenama mewah, namun ternyata ia tidak mengundang aura positif hanya kerana solekannya disifatkan keterlaluan oleh segelintir netizen.


Fazura yang mengenakan solekan smoky eyes yang ditatarias oleh Nigel Stanius kelihatan sangat berbeza dengan penampilan sebelum ini yang tampak lebih ringkas tetapi manis.



Kredit foto: Ig Faz







Wajah Fazura dari dekat - IG





"Why you nampak macam hantu? Mata tu seram!"


Ramai yang tidak menyukai solekan Fazura yang keterlaluan dan nampak garang.














Biarpun mendapat kritikan hebat, namun ada juga pengikut Fazura yang memahami itu adalah bagi menepati tema show tersebut. Bagi orang yag mengatakan Fazura nampak lebih tua dari usianya adalah daripada mereka yang tidak memahami erti 'high fashion makeup'. Malahan lebih ramai yang memuji penampilan Fazura yang sangat classy hingga disamakan dengan artis antarabangsa iaitu Mila Kunis dan Avril Lavigne.











Bersama busana Fazbulous Cruise 2019 yang dipersembahkan di Minggu Fesyen New York




Bagaimanapun, pengikut Fazura tetap teruja kerana Fazura dapat mengabadikan kenangan bersama Ketua Editor Majalah Vogue, Anna Wintour yang sangat dihormati dalam industri fesyen. Lebih mengujakan apabila ada yang membuat rumours bahawa Fazura bakal menjadi wajah penghias muka depan majalah Vogue satu hari nanti. Wah!









Kredit foto: IG



Malahan apabila busana yang dipakai Fazura hampir sama dengan Anna Wintour membuatkan lebih ramai peminatnya bersemangat memuji penampilan Fazura sekaligus menyahkan komen-komen berbaur negatif.



"She looks like a hollywood royalty. She's dressed to impressed. And the make up, i mean COME ON@ Not everyone can pull that off. I love her! She's like the real life blair waldorf!"











Tidak hanya itu, Fazura juga sempat bergambar kenangan dengan ahli kumpulan K-Pop, Black Pink yang turut berada di sana membuatkan peminatnya bertambah kagum dengan figura nan satu ini.



Kredit foto: IG Fazura





Fazura, antara artis yang sentiasa dijemput ke pentas fesyen antarabangsa kerana dia mampu menjadi wakil Malaysia yang mempesona. Mungkin solekan yang kelihatan 'garang' tersebut menepati konsep majlis dan apa salahnya sesekali berubah citarasa. Fazura tetap menjadi kesayangan para peminatnya walau apa sahaja yang dipakainya. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:52 PM | Show all posts
agak ahhhh mekap biasa je pun lawa dah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je I tengok
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:55 PM | Show all posts
Sesekali ubah penampilan make up apa salahnya

Iols suka...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:57 PM | Show all posts
cantiknya Faz..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:58 PM | Show all posts
Faz kan biasa mekap manis manis.
Tu yang netizen tekujat kot.
Tapi tetap cantik.
Faz kot, tak mekap pun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:00 PM | Show all posts
over lah mekap tang mata gitu
faz mekap natural pun da lawa
nmpk sgt org msia katik kan
paras tiak depa je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik aja di mata iols
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:00 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 13-9-2018 01:13 PM

dia kn slalu xmakeup..dan makeup pn nipis je..so smlm mekap tebal lain sikit so mmg nmpk lain la kot..huhu.

tak makeup lagi sweet dia ni
  




Capture3.JPG Capture3.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakalan jadi cover Vogue???

Haha..izinkan aku gelak sebentar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:01 PM | Show all posts
mekap I tak kisah,, but the hair extension is sooo kejung.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:02 PM | Show all posts
cantik jerr mekap tu dgn faz..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehe koleksi fesyen yg diperagakan pun haukkkk koleksi fiziwoo paling helokk  . Koleksi si faz ni MCM recycle si rizman punya jacket sequin mcm dah pernah keluar koleksi rr
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je mekap tu once in a while try to pull a different look why not. Tpi nk komen hodohnye baju hijau tu. Camne nk jalan dh tcekik kt lutut sori faz this time yr baju hijau so ridiculous n  burukss
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:05 PM | Show all posts
cantik jek.....nmpk lain ....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously iols pun terkejut tengok gambar yg satu iteww..however she looks fabulous in all other photos
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes tak cantik sesangat makeup tu. Elok lagi mu malaysia mari
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak buruk pun, cuma different from yg kita dah biasa tengok. More edgy. Biasa faz suka makeup sweet n girly, sometimes natural.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelihatan seperti faz tergosok sedikit di bahagian bawah mata sebelah kiri. Jadi nampak tak seimbang. Tapi gambar jarak dekat cantik pula.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Terserlah kekertuan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130241s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list