Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2051
View
4
Reply

ada sesiapa tahu apa2 company untuk install system begini?

[Copy link]

Author: hyunniesSS501       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-9-2018 12:14 PM | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 16-5-2019 09:20 PM


My company ada subsidiary untuk aktiviti pembungkusan makanan kering.
Baru nak mula. nak establish sistem  yang boleh integrate HR, sales, production, warehouse, logistics and accounting.
Ada sesiapa tak yang familiar & tahu sesiapa or apa2 company untuk install sistem macam ni?

Please help me. Any idea ?
Simple Manufacturing System
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 04:53 AM | Show all posts
sistem yg anda cari adalah ERP iaitu enterprise resource planning. cari yg web based atau local system? ada bnyk brand. yg murah, ada. yg mahal pun ada.


contoh erp system seperti SAP.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2018 09:42 AM | Show all posts
firdaruddin replied at 14-9-2018 04:53 AM
sistem yg anda cari adalah ERP iaitu enterprise resource planning. cari yg web based atau local syst ...

Thanks sooooooooooooooo much momod!!
i buntu dah mcm mana. at last ada juga info.
kalau ada contact number utk reference pon ok sangat.
tapi ni dah ok dah. thanks ya
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 07:36 PM | Show all posts
hyunniesSS501 replied at 14-9-2018 09:42 AM
Thanks sooooooooooooooo much momod!!
i buntu dah mcm mana. at last ada juga info.
kalau ada cont ...

boleh je tanya di sini. tak ada masalah.

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi , I can find the exactly right system for you. Pls  contact me for more details
https://wa.me/601121728782
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080002s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list