CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 6830|Reply: 12

Menu Western Dengan Saiz XXL Di Kafe Ini Memang Padu Dan Mantap

  [Copy link]
Post time 13-9-2018 12:13 PM | Show all posts |Read mode
Sekarang ni memang banyak restoran yang menyajikan menu-menu western yang ada di Malaysia. Lebih-lebih lagi di bandar-bandar besar. Setiap darinya sudah pasti ingin menonjolkan sesuatu yang lain antara satu sama lain.



Menu Western XXL Di Experiment Kitchen, Balakong Memang Padu!


Bagi anda yang duduk sekitar kawasan Balakong, jangan lupa untuk cuba menu-menu western yang sekali pandang bikin pasti buat anda begitu teruja untuk mencuba menu-menu yang ada di sini.




Menyajikan menu-menu yang bersaiz besar berserta 'food presentation' yang menarik pasti menarik pelanggan untuk datang dan makan di sini.


Jom layan menu-menu yang ada di sini



Set dulang ala-ala shellout ni sekali pandang sangat menggiurkan. Betul tak?





Lamb grill yang padu! Kalau nak order kena datang ramai-ramai. Ditakuti jika makan seorang tak habis.





Burger Ketam. Memang rare! Jangan lupa mencuba menu ini jika anda singgah di restoran ini



Sos lada hitam ditambah dengan mayonis dan cheese. Sudah pasti satu kombinasi yang WOW!





Melihat cara mereka menyediakan menu-menu ni pun sudah membuat perut ini berbunyi minta diisi





Jadi, buat anda yang hendak ke Experiment Kitchen, restoran ini dibuka pada setiap hari Selasa hingga Ahad jam 5.30 petang hingga 1 pagi. Lokasinya di 10G, Pusat Perniagaan Cheras Maju, Jalan Cheras Maju, 43200 Balakong Selangor. Dan kalau nak mudah, maps je 'Experiment Kitchen' insyallah sampai. - CARI



Kredit foto: Cempedak Cheese

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2018 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya harap kalau yang buka western restaurant ni, buat sosej sendiri. Tak perlu masuk dalam tiub/usus lembu pun tak pe, buat bentuk hash browns pun dah ok.

So bored makan processed frankfurter.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:35 PM | Show all posts
memang sume hidangan dia wajib letak hotdog ke?salmon grill tu cm xsesuai lak tetiba seketul hotdog kat situ..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua benda padu skali rasa cam buang duit je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
CardiGans85 replied at 13-9-2018 06:07 AM
Saya harap kalau yang buka western restaurant ni, buat sosej sendiri. Tak perlu masuk dalam tiub/usu ...

Kannn!!! Sosej tu murah je kot..ntah2 beli jenama bodo2 je..satu lagi fries tu pun kalo boleh jangan guna frozen punya..rasa tak berbaloi nak bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 10:17 AM | Show all posts
missDollie replied at 13-9-2018 10:14 PM
Kannn!!! Sosej tu murah je kot..ntah2 beli jenama bodo2 je..satu lagi fries tu pun kalo boleh jang ...



betul tu sistur. iols selalu tgk pgrm masakan kt astro tu. kalo kat oversea kedai2 makan diaorang semua home made jah termasuk fries & sosej. terliuq betul tengok sampai babi depa panggang pon iols terliuq

lagi satu portion besar2 macam ni ragu2 gak taste sedap ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar betul portion nya. Lena p beramai-ramai, kalau tak kang membazir
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 12:11 AM | Show all posts
ngeri tengok makanan proses  mknn daging merah seafood spt esok kena gout kena kanser gituh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-11-2018 04:00 PM | Show all posts
nk dpt penyakit mkn la selalu mknn mcm ni. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2018 10:12 AM | Show all posts
Menu semua nampak interesting. Kecuali sausage tu. Tak payah letak la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 04:56 PM | Show all posts
sedapnya sekali sekala takpa reward diri dengan makanan macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Mkn ramai2 best ni..

Tp fries jenih tu tak suka la..suka yg berketak.
Tp paling bgus buat sndiri guna potato russet tu..
Sosej...better buat sndiri..lg syok...
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 02:45 AM | Show all posts
memang padu nampak gaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-8-2022 09:38 AM GMT+8 , Processed in 0.086375 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list