CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Aimi

"Konon-Konon Sweet,"-Sebab Cheap Dates Macam Inilah , Ramai Kena Tangk

  [Copy link]
Post time 13-9-2018 07:14 PM | Show all posts
mekdi tu cheap ke sis?
Lagi cheap kau pergi jogging petang2 dgn boipren ko.
dpt mengelakkan menjadi salah sorang penyumbang obesiti di malaysia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2018 07:28 PM | Show all posts
nak cheap pun, window shopping pun boleh kat mana2 mall dalam Malaysia ni. macam orang lain. takyah beli mcd, mahal. beli je air satu singgit tu, lepas tu jalannn merata

kalau nasib baik, dapat tengok drama shopping mall

pernah tengok ada laki ni kena ambush dengan awek dia, while dia keluar dating dengan scandal dia kat satu restoran
laki tu duk diam je, tunduk malu
yang perempuan bertekak dah start singsing lengan
diorang duduk sebelah cermin mengadap luar
apa lagi, ramai la duk tengok tv free tu dari luar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo betul y suggest ni...dating tmpt y xde org,dua2an plak tu,lps mkn2 mcd,mkn2 sesama sendiri plak ek..yelaa,dlm kete kn,mcm2 bley jd..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 12:11 AM | Show all posts
Xde duit toksah berdating la oii..dok rumah dendiam.bodo dating dalam kereta..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tips dia ada betulnya. Dengan syarat, yang berdating tu suami isteri. Cheap pun masih sweet. Kalau bf gf, itu namanya menempah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 07:49 AM | Show all posts
Yang perempuan reply tu dah kenapa kaitkan polis ambil duit under table dengan MAIS? bukannya MAIS ni ada kuasa nak tangkap polis tu. nak downgrade kan polis tapi x faham tugas masing2
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 09:14 AM | Show all posts
sy selalu dating tepi tasik...beli tapau lepak tepi tasik...
sambil makan sambil pikir dlm dia ade tak dinosaur tak?
tak pong kalu menyelam timbul kat mana?
tasik tu dlm... tak dpt fokus langsung kat org sebelah tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 10:28 AM | Show all posts
ni lah manusia bl kata bodoh marah bl dinasihat menganjingkan org..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2018 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bajet sweet cheap date ko dek, ingat ko omputih?? Kang kena tangkap, oh saya teraniaya.. kitorang borak2 je dlm kete tak buat apa2 pon
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 10:47 AM | Show all posts
ini rupa nya cheap dates ya....

haaha....mahal gak tu...

nak lagi cheap...dates kat umah dengan bapak mertua sekali....

lagi murah...x perlu bayar...siap orang hidang air dan biskut lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 11:23 AM | Show all posts
bodoh bangang bangsat sial dates dgn date pon tak reti beza, bdk uitm ka ni? padan la bangang
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 11:35 AM | Show all posts
kena sebat dlm courtroom syariah kang,sentap berjemaah pulak public. klu ada yg tukang galak mcm ni dah budak2 lagi hepi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 03:53 PM | Show all posts
nishikido replied at 13-9-2018 12:47 PM
Cheap dates dalam kereta pastu makan mekdi?bodohnya ko dekk..tak malu ke tulis benda bodoh dalam Twi ...

hahahaha setujuuuuuuuu...
order air kosong satu teh ais 1 (share)... layan wifie freee
cheap sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Lom kena mmg la best..dah kena..meroyan nangis bagai...student uitm mmg top list carta khalwat kat mana2 pon...ummah melayu baru dot kebebasan Katakan..tudung litup ala muslimah pon terus hilang bila masuk uitm..universiti maksiat
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm isele takde pn suruh memburu psgn khalwat segala bagai ni. Ummah meleis je feeling lebih
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
achilles_heel replied at 14-9-2018 07:49 AM
Yang perempuan reply tu dah kenapa kaitkan polis ambil duit under table dengan MAIS? bukannya MAIS n ...

kah kah kah, yg ini lawak..

mgkin dia pn baru lepas cheap date kot..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-9-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cheap date ni petanda awal bakal berkahwin biawak
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Adudududud..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2018 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
karaoke lagu best korok mung! dah habis pandai lah tuh kononnya ngajor ke orang buat muqadimmah zina. anak tak menjadi saper lah agaknya ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Cheap dates tuk pompuan2 yg cheap lah. Meols dlu wajib ade kat rumah sblm shopping mall tutup.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.081469 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list