CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Isteri berusia 15 tahun baharu dinikahi dua bulan hilang

  [Copy link]
Post time 13-9-2018 03:56 PM | Show all posts
betul ke 15 ni?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 04:15 PM | Show all posts
Biar betik budak tu yang dalam gambo tu?
Tapi budak tu tak hilang kot, tapi melarikan diri. Kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni gambar budak 15 tahun yang lari tu ke gambar mak dia??
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:38 PM | Show all posts
tanampak macam 15 tahun pun
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:48 PM | Show all posts
15 thn dah kawin? Akk ni nak masuk ambang 3 series pun tak kawin lg dik oiii.. Ko nak buat ape kawin awal cmni? Tak sekolah ke ko? Ape matlamat dlm hidup ko ni dik? Aku umur mcm ko dok pulun study pmr
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
15 dah kawin? Ni mesti lari dengan boypren
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 08:32 PM | Show all posts
mygawd, umur 15thn tp rupa acik2 gomen terpancar terik. semoga adik nih selamat bersama org2 yg dikenali. kekadang boipren yg ajak lari bukan bleh percaya sgt dekk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ini rupa budak 15 ke mak org umur 35? awalnya ko kawen dik, gelenyar betul
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 10:01 PM | Show all posts
cik lang rasa cik lang kenai itu pompuan masa cik lang berterbang terbangan di angkasa masa malam jumaat kliwon yang lepas
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Under age wedding
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:36 PM | Show all posts
Ni mesti laki dia suh dress up acik-acik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pedo babi
Yg dlm pic tu ke bini nya?
Mcm pouan tua je pun

Tapi kalau betul 15tahun budak tu mmg baguslah lari

Celaka pedo jijik
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 bukan 15 thn tapi lambat registered surat beranak dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 10:47 AM | Show all posts
15 tahun ke ni? sure? macam 45 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 08:17 AM | Show all posts
lari jer laa dik oiiii..dok umah kang kena masak urus umah tangga..penat
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2018 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
haryatie replied at 13-9-2018 07:52 AM
makaih..15 tahun, muda nya kahwin
tp x macam 15 pun..
sronok ke kahwin cpt2 ni...

Seronok lah puki kena servis tiap hari. Dah tak bersawang pepek mcm acik2 andartu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-9-2018 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 13-9-2018 08:02 AM
Gila bini dia 15 taun.. Org klantey ni mmg suka main ngan budak ke

Ikut sunnah sis. Kelantan kan ramai yg acah2 pak lobai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 06:57 PM GMT+8 , Processed in 0.094367 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list