CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Isteri berusia 15 tahun baharu dinikahi dua bulan hilang

  [Copy link]
Post time 13-9-2018 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa mudah2 je jabatan agama benarkan bawah umur spm kawen ek? Kan sekolah lagi.
Budak ni tak.sangka kot hidup lepaa kawen tak seindah cerita novel atau drama
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
15 tahun dah mcm 45 tahun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:23 PM | Show all posts
Umor baru 15 tahun dh mcm bulldozer.. Cari laen la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 15 tahun??? Asal dah mcm nk masuk 40 tahun?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:31 PM | Show all posts
macam 35 je umur nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fifie_olin replied at 12-9-2018 11:41 PM
kena kawin pksa ke
br 15thn...x puas enjoy kekdahnya

Tgk gambaq, mcm puas enjoy je.. sampai tahu herems tu mahal walau pelesu perlu pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 12-9-2018 09:32 PM
Pedo juga ke?

Tgk gambaq siap pakai hermes, dress mak datin. Ku cinta duitmu sahaja, rasanya ne.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:48 PM | Show all posts
samasam90 replied at 13-9-2018 02:46 PM
Tgk gambaq siap pakai hermes, dress mak datin. Ku cinta duitmu sahaja, rasanya ne.



dorang nikah, tak macam kau sanggup serah bodi free kat kj

tarak maruah punya orang


Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hadibah replied at 13-9-2018 06:48 AM
dorang nikah, tak macam kau sanggup serah bodi free kat kj

tarak maruah punya orang

Kj sedap.. nyuuummmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
15????for real???
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:55 PM | Show all posts

aku sure kau ni anak hasil serah tubuh free gak

kemana tumpah taik kalau tak ke toilet bowl


Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hadibah replied at 13-9-2018 06:55 AM
aku sure kau ni anak hasil serah tubuh free gak

kemana tumpah taik kalau tak ke toilet bowl

Ada yg pakai pampers. Tak buang ke toilet bowl.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:01 PM | Show all posts
samasam90 replied at 13-9-2018 02:58 PM
Ada yg pakai pampers. Tak buang ke toilet bowl.



k

aku sure kau anak hasil serah bodi free

kemana tumpahnya taik kalau tak ke pampers pastu buang dlm tong sampah




Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by samasam90 at 13-9-2018 07:11 AM
hadibah replied at 13-9-2018 07:01 AM
k

aku sure kau anak hasil serah bodi free


-Edited- demi menjaga hati laba yang nan tisu achuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:09 PM | Show all posts
samasam90 replied at 13-9-2018 03:07 PM
Mestilah free, takkan la mak pak ko sebelum nak ngeseks kena bayar kot.. cuma pelacur je yg berbay ...

mak kau tu yg pelacur, sanggup serah bodi free tak nikah sampai termengandungkan kau

sekarang kau pulak ikut pangai mak kau tu

serah bodi free tak nikah

anak beranak supo anjing je kau ni






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:11 PM | Show all posts
samasam90 replied at 13-9-2018 03:07 PM
Mestilah free, takkan la mak pak ko sebelum nak ngeseks kena bayar kot.. cuma pelacur je yg berbay ...

belum kawin mak kau dah serah bodi free pastu ngadung penderma sperma kau larikan diri
terpaksa datuk kau cari org bongok jadi pak sanggup kawinkan dgn mak kau pengandung anak haram tu






Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyalak laba @hadibah,  menyalak
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:15 PM | Show all posts
samasam90 replied at 13-9-2018 03:12 PM
Menyalak laba @hadibah,  menyalak



apa arrrr kau ni, tarak maruah langsung sanggup serah bodi

si anjoulie tu pun tak semudah kau serah2 bodi free


Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
hadibah replied at 13-9-2018 07:15 AM
apa arrrr kau ni, tarak maruah langsung sanggup serah bodi

si anjoulie tu pun tak semudah k ...

Semoga laba dikurniakan pasangan. #hentikaneralonelylaba
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:36 PM | Show all posts
prizadane replied at 13-9-2018 07:22 AM
Kenapa pic tak macam 15? Gaya macam 35

kakak baru nak kata benda yg sama
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 03:22 PM GMT+8 , Processed in 0.083257 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list