CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Isteri berusia 15 tahun baharu dinikahi dua bulan hilang

  [Copy link]
Post time 13-9-2018 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols lahir 29 februari. Tahun lompat kaedahnya.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 08:52 AM | Show all posts
Rasanya kalau dah 15 tahun dah tak dapat pahala ikut sunnah kawen dengan budak kecik ...... Kalau dapat pon mungkin sikit jer kot.

Wallahualam.

Mungkin ulamak boleh terangkan.......
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lari lah tu.. bagus
Sial punya pedo
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Lari ke.. Org tgh sebok nak PT3 nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Rangka besar kemudian berisi pulak..
Itu yang tak nampak macam budak 15 tahun..
Badan dah macam mak budak..

Itulah suaminya.
Nak beristeri muda bahagi 2 umur sendiri, poket kena la tebal...
Balik kampung kat Tumpat pun nak keretapi... kereta takde ke?
Kalau naik kereta mesti isteri tak lari...

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Gile ar... Budak ni pon satu pt3 pn x amik lg..bebudak baya dia duk pulun nk exam..tp bdk ke tu gaya da macam acik2 je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
The honeymoon is over
Budak tu ingat kawin ni cuma.tidur berteman & dating2 je kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
sinalegna replied at 13-9-2018 09:14 AM
Lari ke.. Org tgh sebok nak PT3 nih


Kan.....sebya anak i...umoq ni pun i tlg buat milo waktu dia study. Kesian budak ni kena servis org tua
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
So berita ni sahih ea?that girl is 15 ea??possible tersalah naik koc ke an..almaklum bdk2 perlukan surveillance..aheh..nsib ko la kwin ngan bdk2
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak mcam 15. Mcm nak dekat 50 je umur
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:33 AM | Show all posts
Umor baru 15,tapi rupa sudah saperti 30an
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh che aida ke mana pegi ni..akak syak sheol bosan kot kena buat keje rumah..rumaja kan suka enjoy
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:50 AM | Show all posts
nampak mcm makcik sangat padahal baru 15 tahun... haishhhhhhhh tak tau lah nak ckp apa.

well, harap dia selamat and just a misunderstanding... bukan kena culik kena jual ke apa.
mungkin dia nyorok kat library kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:15 AM | Show all posts
npe pic budak ni cam umo 30++?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
15 tahun? ko biar betul. tersalah letak gambar mak budak ke.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebaya adik bongsu tapi jauh bezanya..adik I masih berlemoih selekeh budak2 lagi..kenapa parents benarkan anak semuda ni bernikah?kalau jadi dekat family I, memang I culik adik I bawak lari xbagi nikah awal.lantak apa ayah I cakap..at least tunggu pas habis spm..

Buat suami tu,padan muka.. kahwin lagi dengan budak2..budak tu x sempat nak enjoy masa muda tu yg rebel.akal pon x panjang lagi,susah sikit lari..badan je cam 30,tapi akal masih 15.so xboleh salahkan isteri tu jugak..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebanyakan lelaki kelantan mmg pedo ke hape ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
lari lah tu, kena kawin paksa kot, naif nya suami dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:59 AM | Show all posts
15 tahun mak aihhh makan apa smpai cmtu sekali
sibuk study nk fokus pt3
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:59 AM | Show all posts
Baru tahu ada dunia lain dari yang dia tahu selama ni mau tak cabut.  Bab penampilan nampak berumur mungkin sebab dia jenis badan besar kawan pulak dengak mak2 je selalu tu yang penampilan jadi sebegitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 02:46 AM GMT+8 , Processed in 0.070746 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list