CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4654|Reply: 39

Disaran Buat 'Paid Review' Lokasi Makan, Status Najib Razak Jadi Bahan Usikan

  [Copy link]
Post time 12-9-2018 06:18 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang tertarik dengan sikap bersahaja Datuk Seri Najib Tun Razak di laman sosial.


Perkongsian mantan perdana menteri itu di Twitter menjadi bahan usikan netizen.


mStar Online melaporkan, selepas menerima banyak pertanyaan, Najib ada berkongsi alamat sebuah restoran ikan patin di Kuala Lumpur.




Kredit foto: Twitter


Semuanya bermula bila beliau memuat naik beberapa keping gambar sedang menjamu selera dengan isteri Datin Seri Rosmah Mansor dan beberapa kenalannya.


Perkongsian tersebut mengundang usikan netizen yang yang bertanya sama ada beliau kini menawarkan perkhidmatan prebiu berbayar mengenai lokasi makanan menarik.

Kredit foto: Twitter


Sebelum ini ahli politik itu turut memuat naik gambar sedang menjamu selera di sebuah kedai di Tanjung Malim, Perak.


Ada pula yang mencadangkan penggunaan hashtag #NajibCariMakan.


Kredit foto: Twitter



Beliau juga pernah berkongsi gambar sedang menikmati hidangan di restoran nasi daun pisang di Seksyen 1 Petaling Jaya 8 September lalu selepas memuat naik gambar sedang membeli rojak di Jalan Bukit Pantai pada 5 September. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah....isi masa lapang...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mcm abah2 kita dah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:39 PM | Show all posts
ok jugak....selera rakyat skrg nii..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
side income.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:47 PM | Show all posts
maaaaakan jo la kojo ekau Najib..takpo la...gomok la sikik...nikmati la siso2 hidup yang ado..enjoy ur life...wakakakakakakkakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnySins replied at 12-9-2018 06:47 PM
maaaaakan jo la kojo ekau Najib..takpo la...gomok la sikik...nikmati la siso2 hidup yang ado..enjoy  ...

jd gemuk air mcm @dodolgemokgila sudah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 06:59 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 12-9-2018 06:54 PM
jd gemuk air mcm @dodolgemokgila sudah

gemuk pun takpa..dia doktoq gigi...boleh membantu penduboq2 etis dalam membuktikan bahawa manusia ni berevolusi daripada beruk satu ketika dahulu...kerana mengikut kajian sains pergigian...baby beruk pun ada gigi susu macam baby manusia jugak...agar dengan kajian ini penduboq2 etis mampu membuktikan kepada kita semua bahawa supernatural dan metafizik itu tidak wujud..yang wujud dalam asal usul manusia dan kehidupan ini adalah teori evolusi satu sel...wakakakkakakakakkakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah byk masa lapang Jibun blh jalan jalan cari makan

Dulu tak makan kat tepi jln asyek pegi overseaaa je
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan la puas puas. Nanti duk Sg Buluh Tak kempunan. Duit menyamun tu guna beli ikan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 07:25 PM | Show all posts
sekarang baru dia dapat menikmati kehidupan yang gembira
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
why meols rase comel plak bijan jd mcm ni kak semah x masak la tuuuu??
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Seronok lg tgk Najib dr munturi2 skrg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah..dulu bz..skrgkrg bz smpt jln2 cari makan..haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar la...kurang kurang bg promosi pada.kedai tu..
Kalau.kedai kecil kecilan..untung la.pekedai tu...dpt viral.oleh mantan pm...
Iols suka org review makanan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 08:28 PM | Show all posts
hehe best jalan2 cari makan mcm ni..

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Terhibur dengan posting2 najib yang sekarang. Bolehlah kurangkan kemurungan selepas menonton drama langkah PD.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 09:23 PM | Show all posts
baru tau DS ada sense of humor plus sense of suka perli orang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
comel je
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 09:28 PM | Show all posts
Baguih ex Piyem pomot bisnes marhean. Cute gak kikiki
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 03:54 PM GMT+8 , Processed in 0.086232 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list