CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Disaran Buat 'Paid Review' Lokasi Makan, Status Najib Razak Jadi Bahan Usikan

  [Copy link]
Post time 12-9-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
   ... I is terhibur..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 10:22 PM | Show all posts
sah sah kerja makan sahaja lepa stu ke jamban
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 10:22 PM | Show all posts
makan dgn si kembang ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 10:23 PM | Show all posts
amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kerja melahap saja ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:21 AM | Show all posts

Itu lah kerja pengangur terhormat .. celik mata  jer cari makan. Lepas tu update sesambil kutuk govt SST etc.

Untunglah korang yang makan ikan sungai. Hari tu kawan bawa makan ana patin hse ... sia sia jer sebab aii mmg tak makan ikan sungai and ikan kolam
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dia dah takde jawatan dalam kerajaan je tapi dia masih ada tggjwb kpd rakyat pekan sbg ahli parlimen. daripada dia merambu tak tentu hala & meroyan kat socmed, baik dia balik ke pekan dan bantu selesaikan parkara berbangkit ummah sana. atau kalau dah found new passion as food & resto reviewer, sila letak jawatan sbg ahli parlimen & terbitkan & hos rancangan tv sendiri bertajuk Najib's Food Journey
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:43 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 12-9-2018 12:56 PM

semejak kejatuhan rejim BN dan kejatuhan dia jadi pm.. saya tengok perangai najib ni dah taraf macai macai BN di forum ci je terutamanya seperti si laba anak Jamal tongkol tu.
Tak mature lansung. Ajak aja najib tu berforum di ci ni!


Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 08:11 AM | Show all posts
nampak lebih bahagia je lepas tak jadi pm..mungkin satu beban dah takde..enjoy je life DSN..salah tak salah tu kita tunggu je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Is a good thing actually sbb dulu DS Najib xde masa utk menikmati kehidupan mcm kita kann...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena sst ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:48 PM | Show all posts
Makan ikan patin dengan quinoa ker..

Bagus la isi masa lapang, makan makan kat dalam negeri jer..
Enjoy makan puas puas selagi boleh ni..  
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:27 PM | Show all posts
aku lebih suka dia cerita psl makan2 di IG drp menjawab hal2 tuduhan kpd nya dlm IG..

klu berkenaan yg rasmi..guna saluran rasmi lah... klu tk.. dh jd tarap budak wecht la pulak.. semua main cerita kt sosmed....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi lah makan kat tree steak house sg.buloh . Boleh tinjau2 sekali penjara kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahah comel nya dan lawak ja semua netizen. Terhibur aku di malam hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
multinicky replied at 12-9-2018 07:32 PM
why meols rase comel plak bijan jd mcm ni kak semah x masak la tuuuu??

Khenzzzz aku pun rasa benda yang sama. Bukan main lagi orang tua tu jengjalan cari makan siap bagi review and alamat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Suh la kak mah lampir masak..kan dua dah byk masa terluang..kalu x sebelum ni bz manjang je gi shoping handbeg ..emas berlian dan batu permata..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hari ni makn kat mana dato
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas mkn jgn x bayo plak najib...bukan semua benda org nk derma kat hang
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 02:53 PM | Show all posts
hahaha...cute jugak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2018 09:21 AM | Show all posts
RM 2.9 billion masuk dalam account, mana x selera makan.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:17 PM GMT+8 , Processed in 0.198611 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list