CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Nurulain

'Manusia Macam Awal Ashaari Boleh Sesat Di Bumi Islam' Disebabkan Kapsyen Ini?

  [Copy link]
Post time 30-9-2018 12:21 AM | Show all posts
lawak awal ni...siap agkt kaki bg terajang dlm kreta lagi..pling xleh tahan satu wardrobe kasut dia tunjuk dan campak2 kasut nk buktikan semua dia punya ori...xpsl psl dk bgaduh dgn ig streetwear tu...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 30-9-2018 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 30-9-2018 12:21 AM
lawak awal ni...siap agkt kaki bg terajang dlm kreta lagi..pling xleh tahan satu wardrobe kasut dia  ...

Lagi2 bila dia beria justify kenapa dia ada kasut tu. Siap cakap celebrity tak payah nak beratur
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh nama Id aku new york tak heran pun keh keh.. aah gi NY gi la muzium dia , mmg best kot.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 09:22 AM | Show all posts
Badigol replied at 30-9-2018 12:21 AM
lawak awal ni...siap agkt kaki bg terajang dlm kreta lagi..pling xleh tahan satu wardrobe kasut dia  ...

IG tu pn tuduh kinah pakai fufu
kinah dah bash kt ig sheol deols dpt dr adidas sendiri xkan la adidas nk bg fufu.

  




Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 30-9-2018 09:22 AM
IG tu pn tuduh kinah pakai fufu
kinah dah bash kt ig sheol deols dpt dr adidas sendiri xkan la ad ...

Mula2.. Mek pollow jugak ig tu.. Tapi lama2 rs annoying.. Mgkin mek pun xpakai brand hat depa beli tu mek xdo la nak kisah naw.. Still, sampai tahap nak bergaduh tu mmg dah tarap xder kije la kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2018 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
noreen replied at 13-9-2018 12:53 PM
oye amar pon sama...
iolls ok lg ngn amyra tu iolls suka..tp amar tu mcm xleh blah  nengok dia .. ...

Btl2 samala....x tau knp nmpk je muka dia Terus tukar channel lain...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 09:28 PM GMT+8 , Processed in 0.177030 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list