CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Nurulain

'Manusia Macam Awal Ashaari Boleh Sesat Di Bumi Islam' Disebabkan Kapsyen Ini?

  [Copy link]
Post time 13-9-2018 12:56 PM | Show all posts
noreen replied at 13-9-2018 04:53 AM
oye amar pon sama...
iolls ok lg ngn amyra tu iolls suka..tp amar tu mcm xleh blah  nengok dia .. ...

i ok je dgn amar amyra tu...biasa biasa je..sbb diorg ok chill jugak..aman aman je berumahtangga xde la mencapup sgt.amar pn xpernah meroyan dkt media sosial..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 01:05 PM | Show all posts
nak kire 3000 American (muslim atau non muslim) tapi yg amerika n sekutu die dh bunuh org islam berap ramai plak? ye ke smpai 3000??? sbb setau aku mase liputan tu katenye most of the workers kat WTC especially jewish cuti..... mmg la humanity tapi hastag tu yg buat org angin....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:21 PM | Show all posts
aku nampak dia makin mengembang pulak
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:44 PM | Show all posts
Xixie replied at 13-9-2018 12:39 PM
ye ...?

Nak ke luarnegara bukan masalah sgt cuma perlu tempat tinggal, jika ko  nak ke London a ...

i miskin chuols, tak mampu nak ke obersi
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:46 PM | Show all posts
abangadek replied at 13-9-2018 01:44 PM
i miskin chuols, tak mampu nak ke obersi

suka hati ko lahhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dolu iils minat betul tgk heols masa iklan raya kurnia insurance dgn dr sheikh muszaphar and tok anjang aki tu...nmpk syumul jah...rupa2nya kaki meroyan serupa betina..oh failed
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
zameyla replied at 12-9-2018 05:12 PM
17 Tahun dah nooo, satnya rasa..

Kan..masa kena serang ni..iols.ngah dalam kelas tuition pmr..masih igt lg..hahahah
17 tahun berlaluu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 02:51 PM | Show all posts


alkisah gambar di atas....ada pak lobai bunuh 5 org di london 2 hari lepas (masuk muka depan paper)
aku bersimpati dengan mangsa yg terbunuh dan keluarga yg terlibat....

tapiiii si US n da geng si israeli tuh, mampu membunuh lebih dari 5 orang malahan beribu2 org awam dalam masa 82 seconds tuh!...xjadi berite muka depan ponnn....hipokrit!

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
To me caption dia feeling feeling urbanKong!

Ramai je Si kafir kafirun pun takde nak sokong 911

We are conservative nation don bother lah pada yng suka ke tak suka tak yah lah nak up pasal oh nation kita so pprt walhal si kapel ni paling pprt period!ferfeeling urban tahap maxima!lol

Awal in diff level??lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:18 PM | Show all posts
lifeline replied at 13-9-2018 12:32 PM
laki bini ni still clubbing n minum ke?

i tot pas kawin dh x de dh sbb tgk diorng pon mcm dh ba ...

hahaha my fren bg tau die nmpk baru2 nie, doa semoga dorg berubah
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Org yg suka # ni sbb nak  bila org tag ig dia pun akan keluar
Attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Scha kot ye pun nk pg fashion show touch up lah sikit kudis  kt betis tu..buruk benor bila masuk gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 13-9-2018 10:41 AM
i ok je diorg msuk keluar muzium,dh nm pn bercuti smbil bekerja kan..ok la tu..lgpn bkn ke awal ka ...

I pun ok jer.. suka jer pg art museum.. but they love art ker??? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
alexandria_iz replied at 12-9-2018 11:38 PM
Dia banyak job u. He’s quite famous amongst the corporate world. Selalu jadi MCs for MNCs.

He' ...

True. Sll nmpk dia go for corporate function
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 04:34 PM | Show all posts
acik kurang faham. as a human, acik rasa tak salah. kita saling menghormati kan tak kira agama dan bangsa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 05:01 PM | Show all posts
adakah iols urbanista atau bengap? i rasa tak salah apa pun # beliau
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 13-9-2018 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Denco replied at 13-9-2018 10:23 AM
mcm bangang je hari2 kat nuyork kluar masuk muzium

sekali 2 ok la kot...ni hari2.

Pegi new york jadi 1  kemestian
melawat muzium
one of the best cities to visit
mcm2 muzium ada kat sana
termasuk la sex muzium
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 13-9-2018 12:56 PM
i ok je dgn amar amyra tu...biasa biasa je..sbb diorg ok chill jugak..aman aman je berumahtangga x ...

check dm satttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 09:14 AM | Show all posts
melinda_kerr replied at 13-9-2018 03:39 PM
I pun ok jer.. suka jer pg art museum.. but they love art ker??? Huhu

pd i x salah pn masuk muzium... i pn suka, tp si bedah ni masuk hari2 sbb bkn mcm kebiasaan dorang je klu pg travel ke london, paris bagai ke muzium2 ni...betui tak? mcm u ckp la, peminat art ke sgt?

so i rasa masuk muzium tu nk isi masa je la sambil tnggu next fashion show yg dorang pegi...bkn la hari2 ada kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Aih kenapa netizens butthurt sgt? Salahkah bersimpati? Caption dia biasa biasa jah. Langsung takde cakap moslems ni terrorist ke apa bagai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 08:15 PM GMT+8 , Processed in 0.190520 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list