CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Nora

Resipi Tular: Pastry Fruits Cake Jadi Igauan, Memang Gebu!

[Copy link]
Post time 14-9-2018 04:57 PM | Show all posts
krustykrab replied at 14-9-2018 04:43 PM
ooo....ye ke...ingatkan masuk cenggitu je

i mmg lap2kan buah tu bg kering sket

dah cuci, lapkan

dah potong, lap lagi, baru gaul dgn gula pastu letak dlm fridge sementara prepare kek tu


plg leceh peach la sbb mmg jenis berair. klu guna fresh tak berair sgt rasanya


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2018 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by airisa at 14-9-2018 05:39 PM
gam_gajah replied at 14-9-2018 04:57 PM
i mmg lap2kan buah tu bg kering sket

dah cuci, lapkan


Kalau bagi ig danish harraz, memang dia bagi mcm2 tips utk buat kek ni

I dah siap cake mix, baru la i gaul buah dgn gula
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm... Boleh try gak ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
dah pernah rasa kek ni, sedikit manis. Yang  jual kek  tu letak buah kiwi, peach dengan strawberi. Ada rasa masam2 sket, ok lah. Nanti try buat. Ig danish harraz pon ada banyak bagi tips.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2018 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kek gebu gebas....so yummmy
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2018 08:25 AM | Show all posts
sedapnya!! tak pernah buat lagi, asyik membeli kat orang je..tq untuk resepi, next time kena try ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:18 PM | Show all posts
nampak sedap
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tq bg resepi sekali.. boleh try hujung minggu ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2019 12:56 PM | Show all posts
aduii sedapnya nampak kek ni. kalau kat kedai2 ada jual tak?
masam2 manis gitu nyammm
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 12:07 PM | Show all posts
nampak mcm senang..nanti try la..
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam manis sangat je

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 07:15 AM GMT+8 , Processed in 0.074467 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list