CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 8811|Reply: 52

Body Semakin Mantap, Fezrul Khan Dipuji Tayang Six Pack

  [Copy link]
Post time 12-9-2018 12:12 PM | Show all posts |Read mode
Bukan netizen sahaja yang terpukau dengan 'six pack' Fezrul Khan, rakan artis juga memuji perubahan tubuh badan Fezrul yang dimuat naik dalam Instagram.

Foto: IG Fezrul Khan Dipuji


Lelaki mana yang tidak mahu badan begitu bukan? Pasti Fezrul juga menjadi idola lelaki di luar sana untuk bekerja keras mendapatkan bentuk badan sepertinya.


  



Banyak juga netizen termasuk rakan artis bertanyakan rahsia pemakanan namun tidak pula dikongsikan Fezrul melalui ruangan komen. Tapi rasanya pasti mencabar diet dan senaman yang dilakukan.



















Dia juga merendah diri apabila tidak henti-henti mendapat pujian akan tubuhnya yang makin seksi itu.


Adakah Fezrul akan keluar dalam filem terbaru tidak lama lagi? Kita nantikan. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
bergerar brooch tudung acik
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:16 PM | Show all posts
fuuhh.. makin tua, makin kendu pulakk.. BTW, heshe dah bercerai kan? jaman suami-isteri dulu, heshe tak pernah pun upload gambar bini heshe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Smart body wooooo
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:18 PM | Show all posts
errr... tgh cita2 mcmni gak.. tp hope aku tak upload gambar tak berbaju mcmni kat socmed la.. hahah... mcm malu je nk upload gini.. da la dalam toilet plak tu.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:59 PM | Show all posts
makin tua makin ensem. i olls dengar heshe jinak2 nak menyanyi plak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nih bukan ke dulu ada sakit jntung ke sakit apatah.penah ade masuk melodi kan. Dah sihat la kot skrg ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2018 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 12-9-2018 12:18 PM
errr... tgh cita2 mcmni gak.. tp hope aku tak upload gambar tak berbaju mcmni kat socmed la.. hahah. ...

Soklan kbat
Berapakah toilet yang ada?
Berapakah toilet yang boleh diguna pakaii berdasarkan gambar tersebut?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Taw xpe body da mantop background lak sendu..hadoila..tp mmg oh lala la body dia..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lazatnyaaaa...kikiki

Makin tua makin hot..dulu muda2 agak tak semenggah rupa beliau dengan rambut megi paras bahu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 02:07 PM | Show all posts
bentong
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 03:24 PM | Show all posts
wau terinzal tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai la retis pompuan garit nk bergesel pas ni.. seperti pelakon jandha yg terinzal lps berlakon bersama dgn pelakon lelaki penagih dadah yg body seksi jugakk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 12-9-2018 12:18 PM
errr... tgh cita2 mcmni gak.. tp hope aku tak upload gambar tak berbaju mcmni kat socmed la.. hahah. ...

Kalu body lawa camni mmg nk tyg je weh...even bila dpt trun 10kg, bdn rase sdp pun,,, rasa nk tnjuk ngn pkai ketat tu ade. Hikhik...tp xleh la kan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2018 11:23 PM | Show all posts
BoLapciOus replied at 12-9-2018 01:49 PM
Taw xpe body da mantop background lak sendu..hadoila..tp mmg oh lala la body dia..kikiki

Body lelaki macam tu memang mantap di mata perempuan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Its like fat girl with big titties jah sis..kalau kurus nampak la sixpack..nothing special.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 01:24 AM | Show all posts
alhamdulillah syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2018 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 12-9-2018 11:23 PM
Body lelaki macam tu memang mantap di mata perempuan ke?

Kira mantap la tu..penat dia jga mkn angkat besi klu kt xappreciate..but honestly i is fizikal jatuh no bpe xtaw dah,mostly pompuan ske laki if they can make us laugh and happy..pendapat i ler..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 04:27 AM GMT+8 , Processed in 0.105370 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list