Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10781
View
145
Reply

Update as at 12/10/18: SETTLED: Besar ke masalah aku ni untuk berpisah.

[Copy link]

Author: selalulapar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
TT nasib baik ko dah cerai kalau x mau kene hencap dgn aku!!! Geram nya dgn ex husben uols!! Boleh usha mmber wife yg breast besar!!! omg!!! Jantan melayu pikir benda tu je ke?? Suppose masa ank sorang lg u dah angkat kaki. Kalau TT tertambah yg ke 3 pon i hencap.


Anyway, tahniah kerana berani!! I nk ckp if u fikir ank2, better yg move on instead stay in toxic marriage sbb nanti ank2 akn ikut lg2 ank lelaki . U akan create another loop. Congrats to TT!! Hopefully u will find ur own happiness.

Dan pd adk2 / kakak2 yg belum kahwin, klau dari masa bercinta jenis tukar2 keje @ xde keje, percayala tu jantan xguna & pemalas. I lebih rela dicop mata duitan dari merana laki xberduit
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
selalulapar replied at 24-5-2019 10:11 AM
happier, ye alhamdulillah.

jauh lagi perjalanan ni kan. banyak lagi onak ranjau duri bagai haha ...

Wow dia dah jumpa banker baru walaupon laki uols mmg xkn / liat byr nafkah ank, tuntut je habis2
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 12:32 PM | Show all posts
Dalam pada tu jugak, bila time2 yang dia bekerja, bila dia rasa dia ada duit sikit, mula lah menggatal. Ada girlfriend lah apa lah. Masa tu aku pregnant 2nd child. Aku pernah mintak cerai dulu tapi dia taknak lepas. Siap pernah nak try member kitorang yang breast besar. Ni jadi masa aku dalam pantang anak first. HAHAHAH. OKla moving on from that, lepas tu tak kerja lagi. Aku mengamuk, dia kerja semula. Tapi bila dia bosan, dia berhenti. Eh senang cerita gitu2 aje lah.

kerja malas..tapi nak breast besar...
suruh dia hisap tetek lembu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2019 04:32 PM | Show all posts
anony-mous replied at 29-5-2019 10:25 AM
TT nasib baik ko dah cerai kalau x mau kene hencap dgn aku!!! Geram nya dgn ex husben uols!! Boleh u ...

ye kan. memang patut lama dah angkat kaki. tapi tu lah kan. was stupid. takpela. i'm just glad sekarang he's gone.

and yes dia dah jumpa banker baru. nampak gaya mmg mcm berduit ahwek baru tu. hahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2019 04:34 PM | Show all posts
ifanonline replied at 29-5-2019 12:32 PM
kerja malas..tapi nak breast besar...
suruh dia hisap tetek lembu...

muahahahahaha. besar betul tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 29-5-2019 12:32 PM
kerja malas..tapi nak breast besar...
suruh dia hisap tetek lembu...

Hahahahha adoi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
selalulapar replied at 11-6-2019 04:32 PM
ye kan. memang patut lama dah angkat kaki. tapi tu lah kan. was stupid. takpela. i'm just glad sek ...

Dont worry TT, ur happiness will come. Klau x atas dunia, kat syurga sana. Kira belum terlambat la u sedar. Klau dah tua2 dah pencen baru nk angkat kaki mmg rugi la.  Lantak dia dgn banker baru. Sah2 kahwin sbb xde duit. Benci laki mcm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064868s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list