Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11528
View
145
Reply

Update as at 12/10/18: SETTLED: Besar ke masalah aku ni untuk berpisah.

[Copy link]

Author: selalulapar       Show all posts   Read mode

Post time 8-9-2018 05:46 AM | Show all posts
rainbowrainz replied at 8-9-2018 05:44 AM
Bgslah kau ni bang clap clap clap tlg wanita teraniaya

Tolong???

Tolong ada makna tuhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 05:47 AM | Show all posts
rainbowrainz replied at 8-9-2018 05:40 AM
Sorry tny laki u ni lembam ke??

Lembab bin babdab........to be more precise....


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mannnakautahu replied at 7-9-2018 12:17 AM
Corrections..hang dapat suami Tak kaya takpa asal tunduk dibwah telunjuk hang.....

Sekian

Hahahahaha...manak ko saje je cari gaduh dgn org n bg org sakit atikan...hahahahaha motip??
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 07:49 AM | Show all posts
rainbowrainz replied at 8-9-2018 05:52 AM
Hahahahaha...manak ko saje je cari gaduh dgn org n bg org sakit atikan...hahahahaha motip??

Weiiiiii harlowwwww hujanpelangi.....Hang jgn nak jadi fire paper stone hokay....

Hang tak dapat bezakan antara cari gaduh, skitkan ati org dgn layannn syioookkkk kah????


Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 09:36 AM | Show all posts
Please step forward untuk kebahagian anak2..penyayang mcm mne pun zaman sekarang kite perlukan duit..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mannnakautahu replied at 7-9-2018 11:49 PM
Weiiiiii harlowwwww hujanpelangi.....Hang jgn nak jadi fire paper stone hokay....
...

Hahahahaha syok tau
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 01:47 AM | Show all posts

hah laaah

masalah setel opkos celebrate gi soping manak

sengal lah hang ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2018 07:40 AM | Show all posts
anakmak replied at 9-9-2018 01:47 AM
hah laaah

masalah setel opkos celebrate gi soping manak

Pprt jer ber belanja, the so called shopping, di courts mammoth....




Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mannnakautahu replied at 9-9-2018 07:40 AM
Pprt jer ber belanja, the so called shopping, di courts mammoth....

Aisehhhhh manak
Kantoi lah kami ni pprt
Hang ni pi declare lagu tu apasalllll
Spoil laaaah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum

Br hbs bc
So...ape plan tt skrg
Btw pnh bc situasi yg seakan sm dgn tt
Tp xigt tajuk thread tu

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm..tt kalau you mampu. Biarlah dia jadi sura rumah. Takde salahnya pun. My fren jadi househusband. Actually dia kawan spouse i. Wife dia dulu tinggalkan dia mungkin sebab tak berapa nak berduit. Tapi dia tak give up. Anak dia ambil. Tak lama jumpa jodoh. Working wife. So dia dok rumah besarkan 3 anak. Masak kemas. Hantar ambil anak sekolah. Wife dia provide nafkah. And mereka sangat happy.

Takde masalah. Rumahtangga ni toleransi. Sama samalah buat kerja. Kalau isteri kerja, suami buatlah kerja. Tapi kalau dia serba serbi malas then you decidelah..sebab you yg rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 7-9-2018 03:51 PM
Yes, mmg ramai yg lately makan tanggung bini, lepas tu bila bini minta cerai baru mengelupur mana  ...

Tapi bila tengok dorang yang membiawak kemudian ditinggalkan ni... kesian jugak.

Kawan I ada sorang pakcik biawak... umur dah 60++ tahun dah.. masa kena cerai isteri, umur dah senja dalam 50an juga.. apapun takde, rumah, kereta, saving.. takde.

Tapi pakcik ni pun satu hal jugak, dah kena cerai umur 50an, masa umur 55tahun dapat keluar duit epf dibuatnya joli duit tu..

Now, merempat kat rumah nenek kawan i tu.. nasib la ada sorang adik andartu bagi makan.. kalau tak, tak tau la nasib dia..

Btw, anak2 dia kecik2 sekolah lagi.. kawin lambat la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:09 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 12-9-2018 11:57 AM
Tapi bila tengok dorang yang membiawak kemudian ditinggalkan ni... kesian jugak.

Kawan I ada so ...

Kesian tengok dorang yg membiawak ditinggalkan???So that's why sampai sekarang hang masih belum tergamak nak tinggalkan laki hang???

Or maybe he is too good in bed atau camno Nee???




Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
mannnakautahu replied at 12-9-2018 12:09 PM
Kesian tengok dorang yg membiawak ditinggalkan???So that's why sampai sekarang hang masih belum te ...

Bila pula suami i membiawak manak?
Dosa tau buat fitnah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:17 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 12-9-2018 12:12 PM
Bila pula suami i membiawak manak?
Dosa tau buat fitnah..

Hanya jauhari mengenal manickam....


Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mannnakautahu replied at 12-9-2018 12:17 PM
Hanya jauhari mengenal manickam....

Wah..

Manak secret admirer i ke?
Dah berapa buku update info pasal I?

Ouch... fefeeling glamour gitu..
Celebrity gituh..


Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 12:53 PM | Show all posts
mannnakautahu replied at 8-9-2018 05:01 AM
Memang garang Atau hang dah tenyeh nasi wap ratusan rice cooker over your marriage years dalam pey ...

hi yuck, what's that rubbish
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang kerja tetap gaji 8k tetap liat bab tanggungjawab pada isteri dan household pun ada tt. Anak2 bagi 1k je. Yang lain, cuci tangan. Tapi bab nafkah batin, nak pakai nama isteri tuntut untuk cc/kereta baru etc. Nak jenguk mak sendiri pun tak boleh.kalau cakap sedikit, di marah tanpa belas kasihan.

So, apa yang saya boleh relate dengan keadaan tt ialah sikap. Kalau sikap tak berubah, kerja atau tak kerja memang macam tu. Bagus lah tt nak keluar dari hubungan toksik ini. Orang yang saya cerita itu pun dalam perhitungan seperti tt.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:25 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 12-9-2018 12:24 PM
Wah..

Manak secret admirer i ke?

Comot selekeh tuh kasi plastic dulu....




Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2018 01:30 PM | Show all posts

You are that rubbish...lgik mau tnnya...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082579s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list