Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
4141
View
78
Reply

Minta pendapat kaki shopping online

[Copy link]

Author: farhana94       Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2018 12:00 PM | Show all posts
KIKI_KILA replied at 16-11-2018 11:01 PM
ada jenama yang jual murah punya, atau pun kamu pergi join program, nanti boleh free satu lepas  b ...

Shell ye? tu program yang berbaloi, bulan depan masa saya pergi beli dah boleh free satu botol! hooray!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2018 12:01 PM | Show all posts
Taufikjul replied at 18-11-2018 12:00 PM
Shell ye? tu program yang berbaloi, bulan depan masa saya pergi beli dah boleh free satu botol! ho ...

jelous!!! saya baru beli botol yang pertama kena tunggu setengah tahun lagi ! Tak sabar nak dapat satu botol yang free tu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 07:10 PM | Show all posts
SajatFuhhh replied at 14-11-2018 09:22 PM
betul ke ni? mana tahu jenama tu buat big sale ataupun diskaun tinggi untuk menarik pelanggan beli ...

minyak enjin jangan beli online laaaaa. memang la murah, kalau dapat yang fake, habis rosak keretaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 07:24 PM | Show all posts
Keshapop replied at 15-11-2018 02:58 AM
tak pernah try zalora..tapi trauma sikit nak beli baju online,
takut tak sama apa yang dalam gamb ...

zalora okay je, kena pandai tengok lah. tapi barang apa pun, nak beli online kena jaga-jaga.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 07:28 PM | Show all posts
Keshapop replied at 15-11-2018 02:58 AM
tak pernah try zalora..tapi trauma sikit nak beli baju online,
takut tak sama apa yang dalam gamb ...

my friend beli kat zalora ok je, tapi i sama macam you.pengalaman tak best beli baju online, material tak best.
so apa apa pun, better berjaga-jaga kalau beli online.

shopping kedai lagi best jalan-jalan. haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya juga peminat kaki online shopping, hari hari memang fikir nak shopping jer. Selalu tunggu promosi nak beli byk barang Kat 11street atau lazada kalau ada kupon.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 07:31 PM | Show all posts
KIKI_KILA replied at 16-11-2018 11:01 PM
ada jenama yang jual murah punya, atau pun kamu pergi join program, nanti boleh free satu lepas  b ...

weh.. apa lagi info pasal program ni? macam menarik je dapat free engine oil ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2018 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Prefer shopee dulu2 best. Boleh combine brg dr seller lain kalau x cukup purchase. Skang ni dah byk demand dah naik plak free shipping dr min order rm25 dah jadi rm35. Dah jadi malas nk beli unless ada keperluan.
Appun Poslaju tetap terbaik walau ada delay nak2 time sales kaw2 11.11.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2018 03:50 PM | Show all posts
iols masih setia dgn shopee compare dgn lazada
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 11:23 AM | Show all posts

i selalu shopping kat shoppee, lazada, 11 street dan sekali sekala kat Qoo10.

Biasanya kalau nak beli barang letrik, i tgk kat LazMall pasal dia 100% authentic, ada 15 days return & delivery dlm 24 jam. Rasa cam selamat la sikit.

Shoppee pun so far ok psl ada free shipping untuk selected item.

Baju i jarang beli online sebab takut salah size & material..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
virgocircus replied at 26-11-2018 10:35 PM
Prefer shopee dulu2 best. Boleh combine brg dr seller lain kalau x cukup purchase. Skang ni dah byk  ...

Blh combine seller ek? Sy penah cuba tp mcm xdpt lak. Huhu
Dulu beli brg rm25 dpt free pos. Skg dh naik rm40 u. Br je i bli cable fon dan makanan kucing minggu ni. Pastu voucher shipping free pun dah limit 4 atau 5 je utk sbulan. Mana cukupppp
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2018 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cekgihani replied at 27-12-2018 10:55 PM
Blh combine seller ek? Sy penah cuba tp mcm xdpt lak. Huhu
Dulu beli brg rm25 dpt free pos. Skg d ...

Skang dah x boleh sbb kena guna shipping voucher..i citer yg seblom2 ni.. n shopee tahun dpn akan kenakan 1% fees ke ats seller. Kompem brg akan naik rege sket kn? Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2018 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
virgocircus replied at 30-12-2018 06:26 PM
Skang dah x boleh sbb kena guna shipping voucher..i citer yg seblom2 ni.. n shopee tahun dpn akan  ...

Pulak. Mst seller akan naikkan harga. Ermm nmpak gaya kne cari platform online lain la pasni
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
suka shopping kt shopee. blh collect coin. time shopee shake iols la penge' shake' yg setia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang macam semua online platform takde kupon jer, Susah nak cari kupon ,tak macam dulu, hari hari ada kupon. Siapa tau ada tak kupon Kat 11street? Nak beli telefon bimbit tak jumpa pun kupon. Dulu kan ada tech kupon untuk beli barang electronic? Kenapa sekarg hilang?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopee the besgt
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 02:27 PM | Show all posts
shopeee lagi oky dr lazada.lazada ramai scammer
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
slalu beli shopee je..nak hape semua hado..rasa mcm kedai runcit on9..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2019 10:44 PM | Show all posts
sy suka shoppe, lazada dah stop lama dah. kalau nak beli skincare ke kosmetik pernah juga shopping kat hermo tapi mahal skit la..so far skrg dekat shopee pun boleh dapat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075408s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list