Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3936
View
78
Reply

Minta pendapat kaki shopping online

[Copy link]

Author: farhana94    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-8-2018 12:17 PM | Show all posts |Read mode
Hi semua, selalu shopping online di mana ye ? Saya cuba cari maklumat untuk survey website mana yang jadi pilihan ramai.. khususnya wanita.

Saya terjumpa beberapa promo code dan coupons di iPrice..

Zalora promo code
Shopee promo code


mungkin ada sesiapa pernah shopping guna coupons ni..boleh kongsi sikit tak mcm mana process nak dapat parcel lama ke tak?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Zalora kalau nak beli baju tu bestlah. Blouse dan dress boleh dpt murah sbb jenis yg takde lining.

Shopee best jugak sbb kos penghantaran consider murah.

Lazada pun not bad kos penghantaran. Tapi bukan flat rate. Aku tambah barang makin naik kos penghantaran. Padahal barang kecil 50gram je.

11street kos penghantaran dikira mahal juga.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:15 PM | Show all posts
i biasa guna lazada je..
so far ok.. barang sampai cepat juga..
shopee tak pernah try..
malas nak register segala mala..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg promo code tu i pakai utk Zalora .
Tapi tak semua coupon code kat page iprice tu boleh pakai.

Selalunya zalora promo code sendiri contoh:

Screenshot_2018-08-28-13-07-09-869_com.android.chrome.png

Pakai ini sudah just in case coupon code iprice tak boleh pakai.
Delivery in Malaysia tak tau lah berapa lama. Usually a 2-3 weeks for shopee and a week for zalora kalau kat Singapore la. Malaysia should be the same juga.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 03:59 PM | Show all posts
fox pernah beli dari lazada. ok je, tak lama ngat tunggunya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 04:09 PM | Show all posts
so far pernah shopping kat facebook..kat Lazada....local seller...cepat barang sampai...
now nak beli purse rasa mcm nak try beli kat Zalora...tapi tah la...kalau beli kat Metrojaya or Aeon boleh dapat member point..huhu... I dont know la ..still tgh fikir2 lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2018 10:42 AM | Show all posts
SHOPEE ok dulu sekarang dh kedekut...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2018 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
akudracula replied at 29-8-2018 10:42 AM
SHOPEE ok dulu sekarang dh kedekut...

Maksud uols shopee kedekut skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 05:18 PM | Show all posts
i shopping dekat lazada, zalora shoppee, 11street.. sekarang berjinak2 dekat ali express pulak.. tapi belum try beli lagi.. ushaaaa je baru... hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2018 09:33 AM | Show all posts
shopee okey..caj delivry x mahal..zalora mahal la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2018 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya kaki online shopping, kerap shopping Kat 11street . Suka beli barang kat shocking deal, murah sekali. Sekarang ada boost cash back juga
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 12:42 PM | Show all posts
saya pon kaki online shopping.antara lazada,shopee ngn 11th street saya prefer shopee. tapi shopee skrg dah mula caj mahal delivery.dulu banyak free.sekarang kena grab free shipping voucher and ada term n condition juga..

kalau cakap pasal barang sampai cpt or tak sebenarnya it depends pada seller. kena pandai carik trusted seller..apa2 pon if ada masalah pada brg contoh brg tak sampai pada waktunya, so kne rajin contact customer service and email aduan pada mereka. kalau diiam2 je memang burn la duit kita
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kikihana replied at 14-9-2018 12:42 PM
saya pon kaki online shopping.antara lazada,shopee ngn 11th street saya prefer shopee. tapi shopee s ...

Shopee lebih murah untuk barang yg sama, berbanding lazada dan 11street..

Saya beli barang kat shopee dan 11 street, barang sama mcm dlm gambar..seronok seller yg jual barang dgn saya sbb saya asyik bg 5 bintang..barang diorang sepadan dgn harga..

Tapi, bila beli kat lazada, asyik rasa tertipu..barang tak sama mcm dlm gambar, barang yg sampai kat saya dah buruk..lagi satu, seller padam komen saya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2018 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya peminat tegar beli-belah online ni. Pernah beli kat Zalora, 11street, Lazada, Shopee dan Hermo. Rasanya Shopee selalu ada promo dan ada baucar penghantaran percuma.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2018 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya memang kaki shopping kat Shopee. Tiap2 bln mmg ada je barang nak beli kat situ. Tp skarang shopee mcm dah mhl cos shipping dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2018 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya Saya perminat on-line shopping  saya biasa suka shopping kat 11st kalau Ade kopon 50%, kadang Kala juga beli kat U Q10/Lazada , Watson's online juga beli, hihi, rasa macam banyak shopping on-line je lar
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 08:34 PM | Show all posts
11street ada reward sekarang. Boleh join dapat credit


http://promotion.11street.my/credit-rebate-promo
credit rebate.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 11:39 AM | Show all posts
Edited by Emperor95 at 13-10-2018 03:41 AM

Cuba guna ini untuk penjimatan www.shopback.my
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2018 07:50 PM | Show all posts
dywen replied at 12-10-2018 08:34 PM
11street ada reward sekarang. Boleh join dapat credit

ya, shopback tu memang jimat kalau i guna online mall mcm 11st, untung 2 tempat
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2018 12:51 PM | Show all posts
mek jarang shopping online sebab mek lagi suka pergi kedai..tapi kawan kawan office banyak shopping kat shopee compare to lazada..shopee lagi selamat sebab kita boleh contact seller and seller akan received payment bila kita dah dapat barang..and shopee more cheap dari lazada..

kalau nak baju yang berkuali jahitannya ramai beli kat poplook..mek pernah beli 1 kat poplook, kemas jahitan dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.242462s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list