CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Shilalat gelar juri #BigStage "No Brainer" dan perlu tambah knowledge

  [Copy link]
Post time 28-8-2018 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Plus, Queen Shila, ever wondered why you’re never enlisted to be one of the judges of this dead-end reality show? It’s because you always choose to be right rather than kind.

Okay la mix of the judges tu. We’ve got Mas Idayu (the Simon) and Siti (the Paula). Kalau dh semua nk give blunt, direct commentary; audience pun rasa stress nk tgk rancangan lagha ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2018 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 27-8-2018 08:35 PM
Khuens sis. Deyols ala2 lupa dlu duk hafal surah al itu al ini semua pun bergulung lidah khuenzzz. ...

komen chuols sgt bernas sis.. iols tergelak sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Sbb shila komen semua merempan. Kalau ramli m.s Agak2 semua bising tak? Tak pernah tengok program ni tapi lantak dia lah dia nak ckp apa pun...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pitera at 28-8-2018 08:15 AM
Orix replied at 27-8-2018 08:31 PM
Bukan lagu korea jek susah. Lagu spanish lagu bangla lagu jepun lagu klax klux clan pun semua susa ...


Kalo jepun tak susah sgt. Sebutan dia sebijik2. Even tak native speaker pun boleh pronounce well
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 28-8-2018 07:42 AM
Kalo jepun tak susah sgt. Sebutqn dia sebijik2! Even tak native speaker pun boleh pronounce well

Propa jah. Sebutan Hangul tu bukan susah pon. Cara ejaan n bacaan pn macam mengeja jawi jah. Propa sgat dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Org yg tgk show ni lg la "no brain"
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-8-2018 07:57 AM
Propa jah. Sebutan Hangul tu bukan susah pon. Cara ejaan n bacaan pn macam mengeja jawi jah. Propa ...

Chuolss jgn gaduh sama kpoopers okeh. Dorang claim hangul ni bahasa paling teragung di dunia. Paling hebat paling susah nak belajar. Bahasa lain x sehebat hangul. Yada yadaaa kpoopers tinggalkan poops

Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 28-8-2018 07:57 AM
Propa jah. Sebutan Hangul tu bukan susah pon. Cara ejaan n bacaan pn macam mengeja jawi jah. Propa ...

Well, susah la bagi i. It doesnt come easy for me. Kalo bagi kakak senang baguslah. Boleh p backpack korea pasni hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2018 08:17 AM | Show all posts
poyo la dek shilala ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 27-8-2018 06:52 PM
Gahhh lagu korea susah gile okeh. Iolls kemain baru suka bigbang, jenuh nak hafal lagu dorang

Kenapa baru suka sisthur.. memasing dah tak aktif pon sebab join national service..i pon suka bigbang since 2011..sep sikit,lulz
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:24 AM | Show all posts
i bukan peminat dct nasik impit..tapi dia komen atas kapasiti seorang penyanyi..tak kisah lagu apa pun..kalau pitch betui..apa semua betui tak kisah la bahasa apa pun tetap kita dengaq sedap..i pun layan gak lagu tamil, cina, spanish, siam semua..tapi shilalat ni penaynyi paling hebat dalam dunia..jangan sentuh..dia maha hebat
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:33 AM | Show all posts
Mary_jane replied at 27-8-2018 09:12 PM
Shilalat ni memang talented but i never like her. Ntah semacam poyo. Padan lah kena boikot media tan ...

sebab dia, mak bapak dia..adik beradik dia, kawan2 dan kaum kerabat dia saja yg betui..yang hebat
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:36 AM | Show all posts
Orix replied at 28-8-2018 07:57 AM
Propa jah. Sebutan Hangul tu bukan susah pon. Cara ejaan n bacaan pn macam mengeja jawi jah. Propa ...

baca muqaddam merangkak rangkak pun ada hati nak fluent bahasa korea hangul hamjad bagai bebudak kpoopers sekarang ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 08:41 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 28-8-2018 08:44 AM
ALDRIN replied at 27-8-2018 08:03 PM
Tp klu tengok komen2 CT mmg no brainer pon...komen2 selamat & likeable je. Takut kena hencap kot..Ko ...

sorry for fans ct.. but i second you.
sheol ni sesuatu yang bosan walau diva.
paling bosan bila dengar dia bercakap... terlalu berhati hati sampai mcm malas nak dengar.
her words mcm takde impact.. setakat angin lalu je.
Berpuluh tahun dalam industri dan being no. 1... tapi still mcm tak penuh ilmu muzik di dada.

shilalat pun satu.. sejenis poyo gedik. Selayaknya di boikot...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:03 AM | Show all posts
Aku ada la tgk last week punya big stage, n mmg komen juri takde yang membina except Mas Idayu. komen ct memang playsafe jah, FT pun sama. yg nyanyi hauk, vokal ke lautan dalam pun best katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:10 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 28-8-2018 08:41 AM
sorry for fans ct.. but i second you.
sheol ni sesuatu yang bosan walau diva.
paling bosan bila  ...

ini winn..yg sorg terkenal dengan poyo dia, yg sorang diva tp hmm,xtau nk ckp pe..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2018 09:14 AM | Show all posts
senang kata semua juri bigstage xrelevan ke cmno??give me clue cause i didn't watch it
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 28-8-2018 08:41 AM
sorry for fans ct.. but i second you.
sheol ni sesuatu yang bosan walau diva.
paling bosan bila  ...

Atau ilmu yg dia ada hanya utk kegunaan sendiri je? Ada sesetengah org yg hebat jenis x reti nak share atau bg oppinion kt org lain...maybe takut org lain jd lg hebat? Lagipun sepanjang dlm industri 20 tahun siapa je penyanyi yg baik gila2 dgn dia? Adik kakak sendiri pun dia tak reti nak ajar menyanyi. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:20 AM | Show all posts
meh sket tepek vdeo acah2 british dia mek nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2018 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
BanyuBiru replied at 28-8-2018 12:46 AM
Yg boikot tu pun majority karatz tokti yg ngendeng story... Karatz tokti yg kasi menang vokal AIM. ...

Dulu ada kelab wartawan Sititology kann? Angakatan wartawan penyokong siti?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.120847 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list